Özellikle bu konuyu takip edeceğim kaynak yapanları resimleyen olur ise çok iyi olacak
@M. Burak
Para alınsın demedik arkadaşım çip nerde kim ne yaptı nasıl anlaşılacak
Bu iş nasıl olacak çipsiz yarış, sorun orda numara vermekle sorun halledilecekmi zamanı kim tutacak
Finalde kim görevli ? Hakemler olacakmı saatler nasıl tutulacak nasıl anlayacagiz kim kaç km gitti ortalaması ne olacak
Netten görecekmiyiz kategorilere göre listeleri ve de ortalamaları
Sağlıklı bir sonuç alınacakmı benim derdim başka
Kaynak sorununun çözülmesinin tam garantisi varmı ??????
Kamera ilk 38 km in sonunda konur ise kameradan kimler geçmiş ya da geçmemiş bunların tesbitinin yapılmasının alacağı bi zaman olacakmı yoksa çok kısa zamanda bu iş belli olacakmi ??????
Sorulara cevap,,,,,,
@M. Burak
Kim neyi seviyor arkadaşım ne şirketi doğru işi yapanı alkışlarım,yukarda bir sürü soru var en yukarda katılan arkadaşların şikayetleri var üstelik yarışa katılmış bu arkadaşlar,
doğru dürüst iş yapılacak ise yanlışlara bir daha düşülmez
Organizasyonu daha iyi hale getirilmesi şarttır,bunun ilk göstergesi herkese çip verilmesidir,ve sağlıklı bi sonucun ortaya cikmasidir daha bu ülkede ortalama hesabını bilmeyenler var ilgaz fondoda gördük ortalamaları ,çipe rağmen hata yaptılar ne günlere kaldık
@Serkan Mıstınoğlu
Bakın serkanda önemli bir konuya değinmiş
@Alptriatlon
Burada önemli bir konu daha var
Geçen sene katılan arkadaşların mesajları önemli,
yeni katılacak arkadaslar okur ise iyi olur sizi ne bekliyor göreceksiniz,,
@S-Works
Su sıkıntısı yaşanmış
Kimse yanlış anlamasın hatalar eksikler konuşulur ve masaya yatırılıp irdelenir,parasız olması güzel ama eksikliklerinde üzerine gidilecek
@Volkan Aykul
Volkan arkadaşa katılıyorum, yollar trafiğe açilir ise sabırsız sürücüler ortaya çıkar,bu yarışta ilk 38 km yi 1 saat 20 dakikada alamayan zati diskalifiye olacak ,
Benim düşündüğüm edirne yarışı trafiksiz bir 76 km .4 saatliğine yol kapatılacak,ve herkese çip verilecek inşallah diyelim bakalım 2019 edirnede durum olacak
“ Neden zaman çipi kullanmıyoruz? Çünkü Cumhuriyet Kupası Bisiklet Yol Yarışı EBİS üyeleri tarafından kendi imkanları ile organize edilen amatör bir yol yarışıdır. Yarış için herhangi bir ücret talep etmeyi asla düşünmedik ve bundan sonrada düşünmeyeceğiz. Amacımız bu yarışın aralıksız her yıl yapılmasıdır. Zaman çipi sistemi pahalı bir sistem ve her yıl bu masrafı karşılamak için ciddi sponsor desteğine ihtiyaç var. Ayrıca çip kullanılan yarışlarda da zaman zaman problemler yaşanmaktadır. Birinci yarışımızı sadece 13 kişi ile yaptık, 2017 yılında ise dokuzuncu yarışımızda 633 kişi start aldı. Geçen yıl kurduğumuz foto finiş sistemi ile sıralamayı yeterince iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Bu yıl foto finiş sistemimizi daha da geliştireceğiz ve dönüş noktası ile kavşaklara da kamera kuracağız. Bir gün ülkemizde sponsorluk sistemi yeterli seviyeye gelirse tabi ki çip sistemi de kullanırız fakat o zamana kadar amatör ruhla ve de sizlerin desteği ile bu yarışı sürdürmeye devam edeceğiz.”
2016 ve 2017 gran fondo marmara yarışlarında çip sorunu asla yaşanmamistir artı çeşme keza kapadokya ,demekki oluyormuş,şimdi mesele nedir 28 ekimde derecelerin doğru tespitidir ha sadece 1 ,2 ,3 diyorsanız. Diğerlerini yok sayiyorsaniz eyvallah diğerlerinin ortalaması yok demektir 600 kişinin ortalaması ancak çip ile aşılır,bir gerçekte şudur 8 inci edirne yarışında çip sistemi kullanılmıştır bende diliyorum ebis yönetiminden bu çip sorununu hallediniz
8 inci edirne yarışı arkada çip gözüküyor dikkatle izleyin istediğiniz zaman olur bu işler 42 numaraya dikkat sele borusuna bağlı chip gözükmektedir