Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

@S-Works

Ben demiyorum arkadaşım mustafa diyor ,trafik içinde kaldım diye

Scudo
@Kudret KurtcebeTamam anladim. Ortada büyük bir emek var . Kimse bi yarısı eleştirmesin. Kuruş para almıyor adamlar. Gönüllülük esası ile iş yapıyorlar.

Geçen sene su bitti . Şu bittiğinde geride kalan adamın kursu ihtimali zaten 0 . Durup benzinlikten alsin . Yada şikayet etmek yerine yarışa giderken 2 koli su alsin. Destek olsun . Tutacağı 8 10 lira .

Trafiğin açılması normal. Sonuçta yarış e5 karayolunda. Çok uzun süre kapatamazsın.

Yarıdan dönenler için bu sene tedbir alındı. Insanımız üç kagitci. Bir nebze engellese de yine donenler olacak . .dönen kişileri gören arkadaşlar banane demek yerine fotoğraf çekerse zaten diskalifiye edilirler.

Abartılacak organizasyonu yapanları gömecek bir durum yok . Insanlardan para alınan organizasyonlarla kıyaslayınca biradaki kusurlar daha az .

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cip kaç para. Buyrun hep beraber sponsor olalım. Yarışa gidenler 2 sise şu götürsün. Buyrun beraber gidelim üzerine. @Kudret Kurtcebe

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@S-Works

Burda illaki bir arkadaşin tanıdığı bir dostu timing firmasında çalışıyordur ha bak ne var burda biliyormusun bedava yapacak bu işi varmı böyle tanıdığınız eş dost timing firması ebise koltuk çıksin valla benim olsa idi aracı olurdum

Iyi niyet şart burda yoksa olmaz bu işler kim bedava kuracak bu işi

@S-Works

Bu üç kagitcilari esasında tesbit etmesi lazim ebis derneği ve bir dahada yarışa almasınlar

@S-Works

Abartma değil hataları eksiklikleri burada konuşacağız bakın gran fondo kapadokyaki olayın üstüne gittim ,ayrıca rezalet bir yarışta uci gran fondo antalya idi,daha iyisi nasıl olur burada tartışarak neticeye varırız yukarda katılan arkadaşların isteklerine kulak verilmesi gerekir,28 ekimde bazı uyanıklar inşallah çıkmaz kaynak yapmaz motorlu ekip olabilir gönüllü en arkadan ,ortalarda ama bu motorlu ekip dikkatli olmalı yakın temastan kaçınmalı,resim çeker ,38 km sonunda kesin kamera olması şart bunu yapacaklarını söylediler,600 kişiyi denetlemek gerekir bu da zor olabilir bu yarışta katılım çok fazlada olabilir

@S-Works

Birde tartışmalı konu katılım ücreti,
bazı arkadaslar paraya karşı çıkanlara karşı,onlarda ne diyor gitme kardeşim diyor,benim limitim 110 tl kısa yarışta tabi bana yakın olur ise ,
kartepe 80 lira ,parayı verdim 60 lirada yol parası konaklama yok ucuza geliyor kartepe,
16 km tırmanış yarışı sadece 33 kişi var ,burada çip olsa ne yazar olmasa ne yazar,60 mastirda tek adam olarak tırmanış yapacağım

Son olarak edirnede yarışacaklara başarılar dilerim başta gelecektim ama kartepe yarışı belli olunca rota değişti 28 ekime kaydırdılar aynı güne yarış olması yanlış lions kulübünü haber edeceğim ,,,,

Abi zaman barajı oldukça esnek ya. Geçen sene 38 ondan evvelki sene 40 avg ile bitmiş bi yarış. 38 km’yi 1 saat 20 dakikada bitiremeyecek kişiler yoktur sanırım. Sonuç olarak amatör bi yarış için şehirlerarası yolu bütün gün trafiğe kapatamazlar. Sonuç olarak araç sürücülerinden bir saygı bekliyorsak yolu paylaşarak bizimde onlara saygılı olmamız gerekir:)

@Kudret Kurtcebe tamam eksikleri hatırlatıyorsun, yapıci eleştiride bulunuyorsun ama benim kanaatimi soracak olursan Edirne ekibi olağanüstü bir iş yapıyor. Bu yarış sponsorsuz Türkiye de tek ve geleneksellesmiş en geniş yarış organizasyonu. Bu yarışın sahibi biz bisikletliler. O nedenle yarış komitesi toleransı hakediyor. 600 yarışmacı bir rekordur. Su meselesi ve gözü açıklık ise yapanın çiğliğindendir. 38 km için 1 saat 20 dakika ise yeterli bir süredir. En nihayetinde nsanlar buraya laylaylom yapmaya gelmiyor.

@mehmetsunu

Eksiklikler konuşulacak edirne yarışı dahada iyi olacak sonunda çipli yarış olacak ve herkesin ortalaması belli olacak bunlar zor değil yapılir

@lealtad

Ben volkan arkadaşın mesajına takıldım araç ile haşır neşir olmuş kendisi üye buraya valla işin aslını öğrenelim ondan

@Volkan Aykul

Volkan arkadaşın mesajı yarış saati dolmadan diyor,ne oldu orda volkan arkadaşın temposu çokmu düşüktü,birden kendini trafiğin içinde bulmuş kendisi inşallah foruma girer etraflıca anlatır

@mehmetsunu

Ebis ne yapacak gönüllü bulacak bu gönüllülük aynen hakemliktir,38 km boyunca adam dikemesen bile en az 200 kişi 38 km gidiş ve dönüşte konuclanir kaynak yapanlar tesbit edilir resim çekilir numara alınır,

Suyun başında görevli hakemler duracak görevli şarttır

Bayanlar : 2002 ve üstü (16+ Yaş)
- Genç Erkek : 2000-2004 arası (14-18 Yaş)
- Büyük Erkek : 1989-1999 arası (19-29 Yaş)
- Master 30 Erkek : 1979-1988 arası (30-39 Yaş)
- Master 40 Erkek : 1969-1978 arası (40-49 Yaş)
- Master 50 Erkek : 1968 ve üstü (50+ Yaş)
- Parabisiklet (Engelli Sporcular için Yaş sınırı yoktur)

Her katagoride 1,2,3 olacak ama chip olmadığı için 4 üncü derecesini bilemeyecek ha varsa staravasì varsa anlar ,açıkça ben bilmek isterim kaç ortalama yaptığımı chip ile sonuçlar aynen bilinir isterse 800 kişi katılsın,numara verilecek o numaralara göre finişte hakemler okuyacak ,,durum budur yani

Neyse herkese kolay gelsin başarılar seneye chip konursa aynen oradayım kaç ortalama yaptım bilmek durumundayım

@Serkan Mıstınoğlu

Bu gidon numarası nedir burada sorun olmuş belliki

@mehmetsunu

Sen biliyorsun ali ile aynı yarışta idik hemde çipli nerede aynen tekirdağ sarkoy 72 km ölüm yarışı sor aliye oda chip kullandı orada
bilir çipin faydasını,şimdi bu iş sponsore bakar mehmet aga

1512902819231-1366694091-png.139457

Tanıdınızmı aliyi aynen tekirdağ sarkoy yarışı çipli yarış

@Kudret Kurtcebe abi yurtdışı katılımlı olduğumuz için para teklif etmemiz talebinde federasyona 15.000 tl ödeyeceğiz, çip için geçen sene istenen rakam 13.000 idi. bak 1000 kişi kayıt olup ödeme yapsa 15x13 = 165 tl idir. Diğer meblaları söylemiyorum.
Profesyonel destek konusunda samimiyim, yanlış anlama, kendine çok sorular sorup analiz yapıyorsun, bu konuda sana profesyonel bir destek seni mental + fiziki olarak yapabileceklerini geliştirmede yardımcı olur, böylece ikilemde kalman azalır.

@Wasabie

Eyvallah destek istemem ali,federasyon 15.000 yok yav olmadı şimdi federasyon fazla istiyor

@Wasabie

Ali bir öneri 1000 kişi gelse diyelim 80 tl alınsa cüzzi aslında bu para hadi 50 tl olsa ne eder 50.000 tl çip parası çıkar ben 50 veririm ,
valla seneye ebis bunu düşünsün,federasyonda alır parasını ama bence çok para istiyorlar bunu kabul etmiyorum

Daha once yapilan son iki yarisa katildim. Ufak tefek eksikler tabiki var. Insanlarin para verip katildigi yarislarda bile bir suru eksik olurken bu organizasyonda eksiklerin olmasi dogal bence. Eksik aramak yerine arkadaslara destek olmali ve yarisin ve yaris gununun keyfini cikarmak bence en guzeli. Bu sene yine orada olacagim. Evet yine insanlar guzergahi tamamlamadan aradan kacaklar yapacak, gorecegiz bu kisileri.. bunlari orada yarisan sportmen arkadaslarla kiyaslamayalim. Sportmenlik disinda davranan kisiler icin de organizasyonu elestirmek bence sadece arkadaslari yipratir Emegi gecen herkese tesekkur ederim..

Mastır 50 ,ali kemal güner sıkı takipteyim ,1958 doğumlu eski kulağı kesiklerden,59 yaşında ,2019 'da 60 mastır

370 kişi toplam

60 mastırda yabancılar revaçta,georgi shengarov jordan gavazov,petko parvanov,ve kerim yelkenci,bahattin sürek,ilhan balkan türklerden,

Petkoya ulaşabildim bulgar,,,,

Ilhan balkan arkadaşa başarılar 60 mastır

Bahattin beyede başarılar 60 mastır

Kerim bey 65 mastır başarılar dilerim kırmızı formali

@Serkan Mıstınoğlu

Alem adamsın serkan yoksa ben mittenmiyim eyvahhhh :islik::islik::)

@Kudret Kurtcebe
Bunlar dişli rakibe benziyor, adamı çıtır çıtır yerler ona göre vaziyet al kudret abi.

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
@mehmetsunu

Dişli rakipmi anlaşılmıyor yani duvarda strava yok,resimlerden insanın ne olduğu anlaşılmaz,ama biliyorsun ali kemal eski millidir,ve de seneye 60 mastır iki rakip daha gelecek ali rıza firinci ve de mustafa sevincel etti 3 rakip,ve de ersan kaçan ne yapacak bakalım cesmede ortalaması yüksek 72 km 'de 31 ortalama .ama ersan kaçan yok edirnede bu adam sıkı,ayrıca mustafa gelmiyor edirneye kafadan birinci olurdu zati, bu adamları aynen mit ajanı gibi takip ederim :islik:mustafa çanakkalede 71 km de 33 ortalama yaptı yahu yaş 60 hocam ,,,

Bu georgi ile jordana ulaşamadım,bu arada edirnede yokum seneye edirneye bakarım,
kartepe yarışı beni bekler 16 km tırmanış hemde durmadan burdan yak bakalım mehmet aga

Seneye ölmez sağ kalırsak senle bir iki yarışta bir kapışalım @Kudret Kurtcebe abi.

@Kudret Kurtcebe
Öyle su koymak yok, bak can şakarcan genel klasmanda 2. Olmuştu kapadokya fondosunda.

@mehmetsunu

Bak şimdi
En sıkı 60 mastır seneye eski milli ali rıza firinci ikinci aynen mustafa sevinçel üçüncü ali kemal seneye 60 ,demekki bu adamlar fenaaaaaa adamı va ya ikiye böler bunlar ,özellikle ali rıza çok gence tozunu yedirdi neden eski milli ve hala yarışıyor bu iş neye bakar ,bir çok yarışa giren acaip bir yarış canavarı olur,ersan kaçan 4 üncü ve de kareye gelen 5 ınci sadık yalaman 72 km 'de 30 ortalama ile

@mehmetsunu

Senin kategori 50 /54 olmakta senin rakip zafer yalın biçer döver seni

:eek::eek:

Geri