@mehmetsunu
Eksiklikler konuşulacak edirne yarışı dahada iyi olacak sonunda çipli yarış olacak ve herkesin ortalaması belli olacak bunlar zor değil yapılir
@lealtad
Ben volkan arkadaşın mesajına takıldım araç ile haşır neşir olmuş kendisi üye buraya valla işin aslını öğrenelim ondan
@Volkan Aykul
Volkan arkadaşın mesajı yarış saati dolmadan diyor,ne oldu orda volkan arkadaşın temposu çokmu düşüktü,birden kendini trafiğin içinde bulmuş kendisi inşallah foruma girer etraflıca anlatır
@mehmetsunu
Ebis ne yapacak gönüllü bulacak bu gönüllülük aynen hakemliktir,38 km boyunca adam dikemesen bile en az 200 kişi 38 km gidiş ve dönüşte konuclanir kaynak yapanlar tesbit edilir resim çekilir numara alınır,
Suyun başında görevli hakemler duracak görevli şarttır
Bayanlar : 2002 ve üstü (16+ Yaş)
- Genç Erkek : 2000-2004 arası (14-18 Yaş)
- Büyük Erkek : 1989-1999 arası (19-29 Yaş)
- Master 30 Erkek : 1979-1988 arası (30-39 Yaş)
- Master 40 Erkek : 1969-1978 arası (40-49 Yaş)
- Master 50 Erkek : 1968 ve üstü (50+ Yaş)
- Parabisiklet (Engelli Sporcular için Yaş sınırı yoktur)
Her katagoride 1,2,3 olacak ama chip olmadığı için 4 üncü derecesini bilemeyecek ha varsa staravasì varsa anlar ,açıkça ben bilmek isterim kaç ortalama yaptığımı chip ile sonuçlar aynen bilinir isterse 800 kişi katılsın,numara verilecek o numaralara göre finişte hakemler okuyacak ,,durum budur yani
Neyse herkese kolay gelsin başarılar seneye chip konursa aynen oradayım kaç ortalama yaptım bilmek durumundayım
@Serkan Mıstınoğlu
Bu gidon numarası nedir burada sorun olmuş belliki
@mehmetsunu
Sen biliyorsun ali ile aynı yarışta idik hemde çipli nerede aynen tekirdağ sarkoy 72 km ölüm yarışı sor aliye oda chip kullandı orada
bilir çipin faydasını,şimdi bu iş sponsore bakar mehmet aga
Tanıdınızmı aliyi aynen tekirdağ sarkoy yarışı çipli yarış