Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

@Wasabie

Bu arada Motorlu gönüllülerin olması çok iyi oldu

62 'ınci km 'de yüzde 10 'luk bir iniş varmış burada aynen dikkatli olmak lazım

Buradan georgi shengarov bulgar dostuma başarılar dilerim,
Ortalaması geçen sene oldukça yüksek,
35 üstü ortalaması,76 km 'de.60 mastırda sadece 6 isim var,selahattın bey pekte 1958 doğumlu göstermiyor,
Tamer bey ile gran fondoda beraberdik ama 55 -59 katagoride idi,aynı etapta 53 km 'de benim ortalamam 33.4 tamer bey 30 ortalama yakalayamadı,diğer yarışlardada ,30 ve üstü ortalama yapanlar türkiye genelinde çok azdır,mustafa sevinçel ,ersan kaçan,ortadan kaybolan rìnat ahmetbekov,ersan kaçan her yarışta 30 ortalamayi koruyamamistir,tek adam mustafadir,türkiyenin en sağlam 60 mastırı mustafa sevinçel
Yabancılardan bulgar georgi shengarov,,,,,,
Jordan gavazov 'un bu yarışta iddalı olacagini zannediyorum,
Kürsüde ya ikincilik ya da üçüncülük,
Hedef belli ,,,,,
Hava şu an iyi,,,,
Bekle edirne
Geliyoruz

@BerkEvren

Berk senide aynen takip ediyorum bu yarışta ,
tabi konuda ilk on hedefin olmalı aynı Çeşmedeki okan gibi

3-4 kasım 2018 gran fondo çeşme

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Kudret abi ne ilk 10u :) Ben 2-2,5 sene önce sürekli kitlenen dizim yüzünden yürüyemezken şimdi 100-150k bisiklet süren biri olarak keyifli vakit geçirmeye, kendimi tartmaya gidiyorum yarışa açıkçası. Tabiki düzenli idmanın ekmeğini yeriz orda ama ilk 10 değil ondan eminim :)

@BerkEvren

Bu arada ismini vermeyelim,arkadaşın birisi 827 kisimi abovvvv demiş bir sürü acemi var demiş,:islik::)

@BerkEvren

Diz neden kilitleniyor berk zorlamamı yaptın ?

@Kudret Kurtcebe
Artık kitlenmiyor abi. Bisikletten önceydi o. (Patellar kondromalazi, diz kapağında aşınma gibi birşey kabaca. Bacak kasları çalıştıkça ağrı, sızı kalmadı :harika:)

@BerkEvren bu nedenle ameliyat oldum. Bence dikkatli batırın ileride kıkırdak hasarı birakmasin

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Wasabie
Doktorum ameliyat yerine bisiklet önerdi zaten bana. Ama düzenli antrenman, doğru kadans ve bike fit gibi noktalar ekstra önem kazanıyor tabi bu tip durumlarda. Bu açıdan Edirne yarışı benim için bir nevi kutlama olacak diyebilirim :harika:

İstanbul Sarıyer - Beşiktaş-Şişli civarından gitmeyi düşünenlerin dikkatine ; toplamda 4 kişi + bisikletlerin sığabileceği bir araçla Pazar sabahı Edirne’ye gitmeyi planlıyorum. Araçta 3 kişilik daha yer var yarışa gitmeyi düşünüp ulaşım sıkıntısı olanlar lütfen özel mesaj yoluyla bana ulaşsın.

@Wasabie

44657160_2123884960977400_6962123862054010880_o.jpg

Ali selam anlık 23 eğim,.....
Kendimizi hazırlıyoruz,Edirnede anlık 23 eğim yok gerçi

25 ekim kayıt son,saat 19.00
964 kişi,
Rekor sayı,,,,

:harika::harika:

60 mastırda 11 kisi

Kareye burhan özdemir girdi

Yarışa istanbul avrupa tarafından araçla gidip dönecek olan ve aracında bir kişi+bisiklet yeri olan varsa özelden yazabilir mi lütfen . Yol masrafına katılabilirim
selamlar

@canelmas Cumartesi öğleden sonra hareket vr pazar yarış sonrası dönüş yapacağız. Kapalı kasa minibüs ile gidip geleceğiz. Bisiklet için yer bol lakin arkası koltuklu değil. Kapalı kasa. Araç start noktasının yukarısında belediye otoparkında kalacak(yani içinde eşya bırakamayız çalınma riski olabilir). Kabaca durum bu. Uyarsa irtibata geçebilirsiniz:)

Cumartesi öğle sonrası gitmem zor zaten çok teşekkürler
kolay gelsin iyi yarışlar selamlar

Kayıtlar bu akşam 19.00 dolayısı ile bitti,
Son durum tam 1006 kişi ,,,,,

Mükemmel bir hava bizi bekliyor

Sağlık raporu işten dolayı alamadık illa şart mı?

Türkiye'nin tartışmasız en iyi amatör yarış organizasyonuna saatler kaldı! :asik: Amatör dediğime bakmayın siz. Yurt dışından gelen belki de 100'den fazla sporcu olacak. Edirne'nin Cumhuriyet Kupası yıllardan beri üzerine koyarak devam etti ve gelinen durumda tüm bisiklet severlerin mutlaka katılmayı istediği mükemmel ve sempatik bir organizasyon haline geldi! Umarım bu yıl da her zaman olduğu gibi sıfır sorun, çok az kaza ve dadından yenmeyen bir organizasyon daha hafızalara kazınır!

Gerçekten heyecanlıyım :cool: Keşke hayırsever biri full yarış kaydı alsa da yutubdan izlesek :( Hala 2016'daki kaydı izliyorum :D Defalarca izledim

Kapanan kayıtlar ardından;
Son liste şu şekilde (link)

Kadınlar 55 / Erkekler 951

Genç Erkek - 44
Büyük Erkek - 262
Master 30 - 308
Master 40 - 172
Master 50 - 52
Master 60 - 11
Para Bisiklet - 3

Ülkelere göre;
Türkiye 964
Bulgaristan - 32
Yunanistan - 5
İsveç, İran, Lübnan, Rusya, Yemen'den 1'er yarışmacı

Kazasız belasız keyifli bir yarış olsun. Edirne'de görüşelim :harika:

Katılma şansımız yok ama, bu yarışı düzenleyen ve emek veren herkese çok teşekkür eder ve saygılarımı sunarım.:harika:
Katılan herkes bol keyifli ve zevkli bir yarış geçirir umarım başarılar.

@Serkan Mıstınoğlu

Bulgaristantan tam, 32 sporcu,valla biri çok fena geçen sene 604 kişiden 100 'üncü olan georgi shengarov onun ile aynı kakatagoride olmak bile zevkli,çok sağlam bir bisikletciligi var,jordan gavazov 'ün hakkında bilgim yok sahada anlayacağım durumu,heyecanlımisin dersen serkan valla ilk kez heyecanlıyım nedeni georgi,,,,,,çok sağlam duvara çarptık

@Serkan Mıstınoğlu

Yav bu serhat altay çok komik bir adam beni engellemiş çok rahat etmiş komedi ,,,
Gülüyorum serkan böyle tiplere ,,,bu adamlar performans nedir bilmez ,yarışları lay lom lom zanneder,geçen sene 53 üncü olmuş,ha bulgar georgi gelir geçen sene 504 kişiye tozunu yedirir ,ayrıca gezintiye çıkmış gibi yarışa gelen tipler başka bir durum,fatih topçu bile bunlardan şikayetçi,adam hem performans yapıyor hemde video çekiyor,adamları geçiyor geçerken gezintiye çıkan iki tipe bunlar ne yahu diyor gezintiye çıkmış bunlar diyor,adam bile şikayetçi ha ben burda herkesi ipe çeker isem kimse benim mesajlarimi göremez burada sadece performans yapanları listeme alıp yapmayanları aynen bamlarsam kimse kalmaz fakat açıkça bu serhat bardağı taşırdı bunun altında kalmayacağım birazdan forumda 200 kişiyi banlayacagim bunun nedeni serhattir madem bana savaş açıldı şimdi savaşı ben aciyorum
Benim fazla insana ihtiyacım yok bu arada sadece performans yapanlar listemde kalacak raşit ayrı onu asla banlamam,,,durum budur,performans yapmayanlar aynen banlanacak birazdan

Geri