@Wasabie
Ho ho ho ho ,,,,,,yav arkadaş israil takımında 2 yıl ter dökerdim,sonra bir başka uluslararası arası takıma geçirdim ,siyaset ile sporu karıştırmak doğru değil
@Wasabie
Doğru lafa ne denir,gerçeklerden kaçan ahmet ah ahmet neleri teptin be arkadaş italya giro ahhhhh ahmet,,,,,,,
@Wasabie
Ali biraz önce çağatay beye face'den soru sordum,u dönüşünün orada kamera olacakmi bu pazar ?1006 kişinin tesbiti nasıl sağlanacak biliyorsun geçen sene uyanıklar kaynak yaptılar
@Wasabie
Ali cevap geldi,dönüş noktasında kamera olacak,ayrıca kavşaklarda görevliler olacak ,bu iyi oldu açıkça
@Serkan Mıstınoğlu
Master a kategorisinde serhat altay 162 kişi içinden 52 'ınci olmuş,demekki serkan neymiş,daha coooook çalışacak iddalı olacak ilk ona girecek ,genç dediğin hırslı olur,ve zirveye oynar,bak bizim bahtiyarın geçen sene lastiği patladı,bu sene 308 kişi var katagorisinde ama hırslı,
@Kudret Kurtcebe
Lafın gelişi serkan ciddiye alma,,,,,o kadarda gaddar değiliz yahu,,,,ama kesin laf ebeligi yapan foruma hiç bir katkısı olmayanları aynen banlamaca,,,,bisiklet sporunun gerçekten hakkını verenleri burada el üstünde tutacagim artık soğuk savaş başladı kimse darilmasin