Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10 Nisan 2011 Pazar "Can Boğazdan Gelir" Turu

Can Boğazdan Gelir Turunu nasıl buldunuz?

• Arabamla gelir sizi Garipçe de beklerim.

• Toplam katılım
    12
@enver avcı

yeter ben çok büyüdüm uscuk muscuk yemem ben küçük bebek olmak istiyorum.....

:D :D :D :D :D :D

Scudo
Cengiz abi delta bisikletten bir forma alabiliyormuyuz turlar için kıyafetm yokta :(

10 Nisan Pazar Boğaz Turu katılacaklar bendeki Son Durum
1) Cengiz Yargıç
2) Seval Ulusoy
3) Atilla Şeyben
4 - 5) Anıl Altın ve Arkadaşı
6) enver avcı
7) ebrar kartal
8) mehmet şer
9) bahri toros
10) eren boz
11) faruk demir
12) burak koçak
13) akif berkant
14) kerem seçkin
15) ekrem kar
16) ibrahim vatansever
17) orhan mesut
18) fatih yıldız
19) krankmili
20) İlyas Yiğit
21) Eren Tublek
22) Ali Genç
23) Murat 53
24) Onur Ti
25) Uğur Ünal

Artıran YOK MUUU

@Derviş ÖZCAN

Sen Yeterki gelmek iste... Bize yük olmazsın. Ailenin haberi olsun yeter...
Seni kollarız ama biliyosun Sarıyer e kadar gideceğiz ve yarın yağmur yağabilir.
Sırt çantana yedek kıyafet al.... Yolda bişey olmaz ama sonra hasta olursan yine kendimizi sorumlu hissederiz.

Katılmayı çok istediğim bu tura maalesef katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim şu anda. Bir arkadaşımla beraber Yalova' dan gelecektik ancak bugün işlerimiz planladığımızdan uzun sürdü ve son deniz otobüsünü kaçırdık. Bir sonraki turda görüşmek umuduyla.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
sabah 09 da beşiktaşta olmamıza rağmen tura antremansız olduğumuz için katılamadık.umarım çok güzel bir tur olmuştur.herkesin ayağına sağlık.bu arada gungorenden gelen ali kardeşime selamlar.onunlada tanışmış olduk..

• Beğen
Boğaz Turumuzu yaptık...
Bu turda Sucuk gibi olduk.
Tabiki yine videoya çektim, bu görüntüleri montajlayınca paylaşıma sunacam, sizde izlersiniz nasıl sucuk gibi olmuşuz görün....
Tura katılan arkadaşların ve videoları izledikten sonra katılmayanların yorumlarını bekliyorum.

• Beğen
Arkadaşlar bugün için herkese çok teşekkürler, en çok ta organizeyi yapanlara.
Piknik mükemmeldi, tempo harikaydı, bu kadar kalabalıkla trafikte pedallamak ayrı bir haz veriyor insana.
Tur boyunca çektiğim fotoları face sayfama yükledim, ordan çekebilirsiniz. Önce eklemeniz lazım tabi :) aliisme1@hotmail.com. İsteyene mail yoluyla da ulaştırabilirim.

Bir de lastik tamirleri için ödünç aldığım bir adet yıldız tornavida ve yapıştırıcı bende kalmış, bir dahaki seferde sahiplerine teslim edilmek üzere muhafaza edileceklerdir.

bu pazar avrupa yaka canlı idi gerek kaynarca yol ekibi gerekse cengiz beyin turu ve gerekse enver dostun turu evet bunlar çok güzel hareketler ...
evet tavuk yumurtladığı zaman garipçe performans yapılacak ve ayrıca belgrad yalnız açacağım topikte kontenjan 10 kişi olacak süratli bisiklet kullananlar davetlidir .....
trafikte süratli bisiklet kullanmak çok dikkat gerektirmekte ......
evet görüşmek üzere......
resimleri gördüm korsan hasan kovboy olmuş eski dostlar canlanmış.....

ortam mükemmelmiş ama benim kondisyon yetmezdi o gruba :( inş. biraz daha ısındıktan sonra yeni turlarda sizlerle tanışırız.

Geri