Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

100 TL ikinci el bisiklet herkes bakabilir mi?

Süleyman.

Aktif Üye
Tepki
77
İsim
Süleyman
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar bisikletçide 100 tl ye 2.el bisiklet gördüm. Sizce nasıl almalımıyım ? Öğrenciyim param anca bu kadarına yetiyor siz ne diyorsunuz ? 21 vitesmiş bu arada. Üzerinde az biraz her bisiklette olduğu gibi çizikler var ama fazla rahatsız etmiyor acil cevap yazarsanız sevinirm.
Ayrıca modelini bilen varsa yazarsa sevinirm.
https://i.hizliresim.com/G530yN.jpg https://i.hizliresim.com/OBELyz.jpg https://i.hizliresim.com/WEbQGP.jpg

Scudo
Merhaba,
Bu bisikletle sadece fırına ekmek almaya gidersiniz.Fazla bir beklentiniz olmasın.Acele etmeyin.Daha kaliteli bir şey almaya bakın.

öyle mi diyorsunuz yani almaya değmez mi :/

al kardeşim. bence al 100 liraya. sen para biriktirip alana kadar bisikletsiz kalma al bence. para biriktirdiğinde 100 lira daha ucuz bisikletlere bakarsın. bisiklet çalışıyor ve gidiyorsa, çok da bir beklentin yoksa ee hevesin de varsa al. para biriktirip alacaksan gene al sonra. ama 100 lira aşağı olan bir modeli alacaksın unutma.

@Süleyman. alın hocam, vaktiyle benim de vardı, markasız birşey ama 20-30 km'lik mini turlar yapıyordum. para biriktirip biraz daha iyisini alma şansınız yoksa alın binin. keyfinize bakın. tekerinde, orasında burasında bir sorun olursa bir bisikletçiden yaptırırsınız.

bisiklet fiyat olarak güzel... paranız buna yetiyorsa ve sürdünüz de hoşunuza gittiyse alın gitsin.

bunu almayıp ikinci el kaliteli başka bir şey almaya kalkarsanız, en az 300 lirayı da gözden çıkarmalısınız.

Arkadaşlar öyle şehirden şehire değil, semtten semte işimi görsün, orada burada turlamak için alıyorum. Bi kaç yıl idare etsin beni yeter yani. Ne diyorsunuz ?Herkesin düşüncelerini merak ediyorum.
Ayrıca yorumlar için teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: erencaner
@Süleyman. Semtten semte illaki götürür ama biraz sorun çıkarabilir :) Şans eseri bizimkiler sorun çıkarmamıştı ancak fazlada zorlamadık. Lastikleri iş görür gibi duruyor ancak hamuru sertleşmiş olabilir. ( Arabalardaki kış/yaz lastiği farkı ) Fren tertibatıda düzgünse iş görür.. Bir güzel temizleyip bakımınıda yapınca gayette binilir.

Al kardeşim al. Hayat ertelemeye gelmez. İçinde sürme aşkı varsa kaçırma. Bazen yüz liralık bisiklet bile memnun eder mutlu eder. Hele bi içindeki ateşi alevlendir sonra düşünürsün shimano yu canyon u. Elinde alma sürme pedallama imkanı varken kaçırma. Belki hızlı gitmez arada aarıza çıkaradabilir. Ama olsun pedallamaya değer. :)

Bisiklet temiz görünüyor. Çizikler mühim değil; kadrosunda(gövdesinde) çatlak olmamasına dikkat ediver. Sen o paraya almasan başkası alıp binecek. Yâni o bisiklet her türlü kullanılır. Süre süre bisikleti de tanırsın. Bırak "fırına gitmeyi", bununla hevesini epeyce bir çıkarırsın.

Hiç düşünmeyin alın. Benim de buna benzer bisikletim vardı hem de ortadan amortisörlü. 100kilo olmama rağmen hiç sorun çıkartmadı ve her çıktığımda 20-30km biniyordum. Dışarda yemek yesen en az 15-20TL tutacak. 100 lira bisiklet için para değil. Daha iyi bir bisiklet almak istediğinde yine 100liradan her türlü gider.

Bu arada şu ilan garip gelse de, bi soruver kaça veriyor (link)

biraz daha biriktir 250 tlye market bisikletleri satılıyor onlardan al bende almıştım kipadan 250 tlye çok memnun kalmıştım. hiç acele etme .

(link)
buda benim ilan

Bende birçok arkadaş gibi almanızın taraftarıyım. Hevesinizi ertelemeyin. Hatta daha iyisini almaz için bir amacınız, sorumluluğunuz olsun. Bekle daha iyisini al diyen arkadaşlara bakmayın. Daha iyisini alacak parayı biriktirirseniz emin olun sizde bu bisikleti 100 TL.'ye satarsanız en kötü ihtimalle 50 TL.'ye satarsanız. 50 TL'yi de bindiğinize sayarsanız. Bugüne bugün en dandik lastiğin teki 20 TL. keza jant aynı şekilde. Almayın diyenlere bakmayın. Bunların çok daha kötüleriyle, shimano sis viteslerle az gezmedik. Merdivenlerden inip, kaldırımlardan atlıyorduk. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman.
Arkadaşlar Bisikleti 95 TL'ye Aldım. Gerçekten Gayet Güzel Rahat Bir Bisiklet. Herkese Teşekkürler Yorumlarınız İçin :) Bunlarda Birkaç Çektiğim Resimler :)

Dosyalar

• 12171276_474335082747082_1427778674_o.jpg
    12171276_474335082747082_1427778674_o.jpg
    114,7 KB · Okunma: 79
  • 12176333_474335029413754_449836084_o.jpg
    12176333_474335029413754_449836084_o.jpg
    110 KB · Okunma: 70
  • 12178241_474334986080425_408075656_n.jpg
    12178241_474334986080425_408075656_n.jpg
    75,6 KB · Okunma: 73
iyi yapmışsın para biriktirip daha iyi bir şey alacak olursan bunu aynı fiyata bile elden çıkarırsın. bisikletin hayırlı olsun kaskın yoksa en kısa zamanda edinmeyi unutma...

@Süleyman.
Hadi hayırlı olsun. Bence pişman olmayacaksınız ve yerinde bir karar verdiniz. Bu arada jantlar aluminyum gibi duruyor ve eğer aluminyum ise bu frenlemede avantajdır. Başlıklardan ihtiyacınız olmayan ürünleri bir başkasına verin başlığı var oradan. Arka aktarıcı ve vites kollarınızı bulursanız biraz daha konforlu vites geçişi olacaktır. Bu hali ile epey bile binebilirsiniz. Tekrar hayırlı olsun. Bol pedallı günleriniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman.
Geri