Scudo Sports

100 TL'yi geçmeyecek lamba önerisi?

Ben de bu var : (link)

İşimi görüyor.. Usb den şarjlı.. Pil ömrü uzun..

Scudo
Abi 3000 5000 doğru cart curt demiyoruz ki biz. Piyasada o fiyata alınabilecek en mantıklı lambalardan diyoruz. Fenixle karşılaştırdım diyorum fenixle nerdeyse farkı yok diyorum. Hemen bilimsel, fiziksel cümleler kurmaya başlıyorsunuz. Anlamıyorum yav.

@gokberk88 bahsettiğim lambalar senin linkini verdiğim lambaların bataryalı olanları. usb'li suya bataryalı modele nazaran daha dayanıksız. Ama bu modeller gerçekten fiyat performans açısından çok net mantıklı. 1000mah diye berlitilen 3800 lumenli modeli kullanıyorum. Çok memnunum. şarjı yaklaşık 2-3 saat gidiyor. çakarlı halde daha fazla gidiyor. batarya kadroya bağlıyken tazyikli suyla bile yıkadım bozulmadı, hiçbişey olmadı.

İsteyen istediği ürünü alır en iyisi yoktur kişiden kişiye değişen ihtiyaçlar vardır.Ne alırsan al, aldığın ürün beklentini karşılıyorsa senin için en iyi üründür

@ilker

Ön far için Knog Blinder gerçekten çok başarılı ben de tavsiye ederim. Araba farı zannedip çakar moddayken neden selektör yapıyosun gibi tepkiler alabiliyorsun o derece etkili:)

Arka far içinse Aliexpress'ten iki kere sipariş verdiğim ve çok memnun kaldığım bu ürünü tavsiye ederim fiyatı çok makul

(link)

@gokberk88 hocam iki ürün arasında size göre fark yokmu ? ikisinden birini alıp powerbank ile kullanmayı düşünüyorum.

(link)

(link)

Çin malı 8 ledli oldukça kuvvetli bir far var tur bisikletimde. Yol bisikletimde de moon meteor 250 ve xlc nin 2 ledli ışıklarından kullanıyorum. 8 ledli far 2-3 saatlik akşam turlarını düşük modda çok rahat 3 kez filan çıkartıyor. Düşük modu bile bir çok markadan fazla aydınlatıyor diyebilirim. Moon u yeni aldım sayılır henüz tam anlamıyla şarj performansını test edemedim. Fakat boyutuna göre mükemmel aydınlatıyor. yol bisikletinde kesinlikle tavsiye ederim. Xlc'yi 1 senedir kullanıyorum. Çakmak kadar bile boyu yok. çok yüksek şiddetde aydınlatmasada piyasadaki bir çok büyük ışıktan iyi aydınlatıyor. 1 sene iyi işimi gördü.:harika:
Kullandığım ışıklar
gimg.png pr_01_4155.jpg Sky-Ray-8000Lumens-Bike-Light-7xCree-XM-L-T6-LED-Bycicle-Front-Lamp-3-Mode-7T6Lanterna.jpg

cateye ın 5li ya da 3lü arka farlarını öneriyorlar hem parlaklık hem de pil ömrü açısından. AAA ile çalışıyor eski serileri. Ben onlardan almayı düşünüyorum. Bir de kaliteli aletler ışığı eşit bir şekilde geniş açıya dağıtmak içi uğraşıyor. Çin malları ise kuvvetli ışık verme derdinde. Nasıl kalitesiz xenon far göz ağrıtıyorsa siz de başkalarına aynı şeyi yapıyorsunuz aslında. Bence o ürünler iyi değil.

@adilmusazafer aliexpressten yapılan alışverişler kaç günde geliyor acaba? siz o siteden alışveriş yaptınız mı?

@GoGoRa hocam alt linkteki ürünü al bence çünkü aydınlatma açısı daha geniş duruyor. bunun yanınada 10000 mah lik powerbank alırsan tam güçte aç saatlerce kullanırsın.

4 tane 18650 pili 4-5 dolara satıyorlar şaka gibi. ayrıca bu pilleri evde şarj ederken yangın çıkarmayacağı garantisini kimse veremez. çin malı hooverboardlar yüzünden kaç ev yandı şimdiki çıkanlarda samsung batarya kullanıyorlar. Benden söylemesi 45 lira verip de ne aldığını bilmemek yerine alırsın 5-6 dolara led kafa yanınada 70 liraya zenpower 10000 mah batarya şarj ederken rahat edersin.;)

@adilmusazafer Bilimsel cümleler kullanıyorum çünkü bu iş ciddi bir şey şöyleki siz ürünü kullanabilirsiniz memnunda olabilirsiniz bütçeniz bunada yetiyor olabilir yada paranız çok olup da fazla para vermek istemeyedebilirsiniz bunların hepsine saygı duyuyorum. Fakat gerçek çin malı olmayan sahte ürünlere karşı insanları uyarmayı uygun buluyorum hem kandırılmamaları ve bazı bilgileri edinmeleri açısından hemde insanların ihtiyaçlarına göre ürünleri seçmeleri açısından. örneğin moon alan bir arkadaşla bisiklet sürerken batarya zayıf uyarısı verdi demekki bu arkadaş hesaplarda bir yanlışlık yapmış ki ihtiyacına göre olan ürünü bulamamış( tam şarjla yola çıkmıştı) güzel ışık aldınız hadi süreden de memnunsunuz peki olayın şu boyutunu düşündünüz mü şarj esnasında bataryalar alev alırsa kimi karşınıza muhattab alabileceksiniz? bugün markalı cep telefonlarının bataryaları bile tehlike oluşturabilecekken ne olduğu belirsiz bataryaları kullanmak ne kadar doğrudur.
siz bunları umursamayabilirsiniz saygı duyarım ben belki biri umursar farkında olur diye yazmıştım zaten :)

@Togursamsun ürünü aldıktan sonra beklentini karşılamazsa geçmiş olsun iş işten geçmiştir. ya atılır bir köşeye durur yada 2 el biraz zararına satarsınız. yurt dışından aldıysanızda 2 hafta daha beklersiniz. önemli olan ihtiyacınızı karşılayacak ürünü satın almanızdır.

• Beğen
Tepkiler: GoGoRa
@ugur005 20-40 gün arası değişiyor. Paran varsa Fenix al hocam. Yoksa dediğim gibi Aliexpressteki 3800 1800 2200 lumen diye geçen yuvarlak tipli mah yüksek lambalara bakmanı öneririm.

Geri