Scudo Sports

1000-1300 TL Tur Bisikleti Tavsiyesi

Scudo
@olguakbayrak 1100 lira civarı alınabilecek en iyi bisiklet olduğunu düşünüyorum. 200 liraya da heybe, portbagaj alınabilir.

Bianchi Touring m727 kullanıcısıyım tavsiye ederim isminden de anlaşılacağı gibi tur için tasarlanmış kelebek gidon ve çamurluk taktım tam oldu, bazı markalar ismiyle iyi anılıyor bazıları kötü bianchi den memnunum kullanıp söylüyorum sağdan soldan duyduğumla değil hayırlı olsun hangisini alırsan

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
@ÖnerERKUT 410 almaya karar kılmak üzereyim özellikle Carraro'dan Sedona'ya geçen arkadaşları gördükçe tek düşündüren rengi :) heybe için öneriniz var mıdır, ön bagaj sıkıntı yaratır mı?

@ACAKIR çok teşekkürler açıkçası biraz kafam karışmadı değil. :) Ön amortisörün hız konusunda etkisi olduğu söyleniyor ama şehir içindeki çukur ve setlerde bir avantaj tabi hiç beraber uzun tur yaptınız mı kullanım alanı olarak sizce en çok nerede tatmin eder?

@olguakbayrak günü birlik 100km ye kadar turlara çıktım arkaya heybe de taktım hiçbir sorun yaşamadım, vites geçişleri gayet güzel, hidrolik disk fren harika bir kullanım rahatlığı veriyor, amortisör kilitlemeli olduğu için hız konusunda sorun yaşamıyorum yokuş aşağıya inerken açıyorum sadece kısacası benim isteklerimi karşıladı, bu biraz da şans işi bazen her markada hata olabiliyor siz kendi isteklerinize en çok hangisi uygun onu seçin bence markalara takılmayın her markadan memnun olan da var olmayan da

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
@ACAKIR açıkçası sadece sıcak mevsimlerde kullanmayı düşündüğüm için v fren yeterli gibi görünüyor tabi işin içine iniş ve ıslak zemin girdiğinde hidrolik çok büyük avantaj. Henüz karar vermedim ama fiyatı bütçemi biraz aşıyor eğer içime sinerse şartları zorlayacağım çok teşekkürler.

@olguakbayrak portbagaj konusunu birçok siteden arastirarak halledebilirsiniz. Heybeler ise çıkmayı planladığınız turların uzunluğuna göre değişkenlik gösterecektir. Ön bagaj konusunu ise ağırlığın eşit dağıtılması için gerekli görüyorum. Hidrolik disk fren uzun turlar için çok sağlıklı gelmiyor bana. Kendim de fitness sınıfı bir bisiklet olan specialized sirrus sport kullanıyorum. Frenlerini deore lx v fren yaptıktan sonra hidroliği aratmayacak bir performans aldım diyebilirim.

Sedona 410 a bakabilirsiniz. Kullananlar memnun gözüküyor. Rengi koyu olsaydi daha hos olurdu bence . Gercekte de gormek lazim :)

Geri