Scudo Sports

1000 liraya dağ bisikleti

Tepki
2
İsim
Ömer Bğacı
Bisiklet
Carraro
1000 tl ye mtb arıyorum boyum 1.70 kilom 55 kg daha 14 yaşındayım ben bu mtb yi 4 sene kullanacağım için sağlam bişey olması lazım. 26 inç olursa daha iyi yol hakimiyeti olur gibime geliyor. 2. el almıyacağım v frenle hidrolik disk fren arasında 200-300 tl oynuor bu 200 300 tlye kask falan filan almayı düşünüyorum yoksa paraya kıyıp hidrolikmi almam lazım?

Scudo
frenler disk alıcaksanız mekanik disk asla almayın. dediğiniz bisikletlerde mekanik disk. Hidrolik frenli modellere bakın.

Daha pahalı oluyor doğru. ya hidrolik ya v fren alın

Merhabalar. Geçenlerde arkadaşımıza Carraro Force 320 aldık. Pazarlıkla 1000-1050 liraya alabilirsiniz. 21 vites, hidrolik disk frenli, kilitlenmeyen amortisörlü maşa... Epeyce araştırdık, eli-yüzü düzgün bisikletler ortalama 850 liralardan başlıyor. V fren tercih ederseniz biraz daha uygun fiyata alırsınız.

Ayrıca V fren isterseniz Salcano NG350 V 27 vites ve Kron XC300 24 vitesli bisikletleri de 850-900 lira arasında alabilirsiniz. Bunlar da düzgün bisikletler.

İmla kurallarına biraz daha dikkat ediniz lütfen. Dedikleriniz birbirine karışıyor.

bence hidrolik veya disk alma düz v-fren al yani para tuzağı bence onlar.bisiklet tavsiyesi olarakta sedona derim veya salcano çünkü yerli markalara destek vermek lazım ve sedonada hiç kötü değil

Kron xc150 tavsiye ederin. Hem hoş görünümlü hem sağlam. Başlangıç için ideal. V fren almanı tavsiye ederim. Hidrolik disk fren hem pahalı hemde arıza olması durumunda 5 10 lirayla kurtulumazsın.
Sen en iyisi V fren yeni sezon kron xc150 al. Üzeriyle de güzel bisikletin rengiyle uyumlu bir kask al kardeşim.

Aşağıdaki resimde tavsiye ettiğim 2016 Kron xc 150 V fren mevcut. Fiyatı 860 Tl. Mekanik amortisörlü, Full shimano set. Yetkili satıcıdan pazarlıkla daha ucuza alırsın. Farklı renkleri sitede mevcut.
Pişman olmasın.

İyi pedallamalar.

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    74,2 KB · Okunma: 16
xc250 ile xc150 arasadında ne fark var ve xc250 de kitlenir maşa var kitlenir maşa daha iyi olmazmı ???

bide downhill kaskları acayip hoşuma gidioyor onlardan alsam gereksiz masrafmı olur

@PisiketciReyiz bütçende sıkıntı varsa btwın rr340 ı öneririm bende rr300 var çelik kadrolu gayet memnunum tek sorun selesiydi.. rr340 ın 650 lira fiyatı var alumınyum kadro, geri kalan bütçeyle sele, kask, km sayacı ,pedli tayt ,tamir bakım aletleri gibi ekipmanları alırsın.

birde ilk bisikletin olacaksa onu düşürürsün büyük ihtimal çizilir filan içinin acımaması için ucuz bişe al ve dağ bayır korkmadan heryere girersin şayet ben öyle yaptım 450 tl ye alıp bilerek taşlardan zıplayarak geçiyodum çokda zevkli oluyodu.ama 1500 liralık bir bisikletle bunları yapmak sıkar biraz

bir de sedona demişken pahalı biraz ama

(link)

bu da rr340

(link)

musa ozaman senin dediğin gibi 650 tl ye rr340 alıcam.3 veya 4 sene sonra adam akıllı bişey alırım ama dh kaskı almakda karasızım bide ona gözlük almak gerekir şekil olsun :D

@PisiketciReyiz rr340 ın amortısorunun sertlik ayarıda yapılıyor (kitleniyormu bilmiyorum) tasarımı güzel ve özellikle fiyat açısından tavsiye ederim.şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.Yardımlarınız için sağolun

Yukarıda tavsiye etmiştim, link göndereyim özelliklerine bakarsınız. Önceki yılın modeli olduğu için fiyatı uygun. Özellikleri ve fiyatı da gayet uygun:
1- (link) (24 vites, kilitlenebilir maşa...)
2- (link) (27 vites, gidondan kilitlemeli maşa...)

+50 kask (başlık), +50 ön-arka ışıklandırma.

Aslinda kron xc300 baya hosuma gitti bu site guvenilirmidir ve kapıda odeme varmidir

Geri