Ben de almayı düşünüyorum. İnternetten değil gidip kendim almak istiyorum. İstanbul da gidip alabileceğim 2015 modellerin de bulunduğu biryer tavsiye edebilir misiniz ?
Sedona veya btwin öneririm yazılanlar arasında kron tavsiye etmiyorum hidroliğe bulaşmana gerek yok bu seviyede vfren baradine iyi bir pabuç taktın mı her işini görür bide imkanın varsa 24 ya da 27 vites modellere bak 21 vites bir süre sonra hiç yetmiyor ki 4 sene diyorsun emin ol yetmiyor.Bu arada unutmadan uzun tur falan demişsin sanırım aldığın bisikletin bagaj bağlantı noktası olup olmadığına dikkat et olmasada bağlanır bir şekilde ama olsa daha iyi olur.Kadro boyuna dikkat et sakın üstüne binmeden internetten falan alıyım deme.ekipmanlarına önem göster.Dandik bir kask alma standart olanlardan filan aynı şey eldiven içinde geçerli pedli iyi bir eldiven al.Işıklandırma işini yurt dışından halletmeni tavsiye ederim aliexpress falan oralarda çok uygun fiyatları burda iyi bir ön veya arka aydınlatma için 50 lira bayılıyosun ve bu mevba çok onun dışında zıxtrosele altı çanta yedek şambiyel alyan takımı birde yama takımı aldınmı tamamm [emoji3][emoji3]
Artık bizlerle birlikte turlamaya hazırsın aramıza hoşgeldin
Btwin RockRider 520 aldım bende Cumartesi günü. Adamlar aşırı kurumsal. Bisikletin yanında aldığım kaskta ufak bir sünger parçası eksik çıktı, hemen değişelim dediler. Decathlonada bir bak derim ben.
Ama decathlon harbiden şu dönemde bisiklet alıcaklar için harika bir yer bende yaz sonu üst seviyeye geçicem rafal 720 alıcam inşallah parayı toparlayabilrsem [emoji3]
Yardımlarınız için teşekkürler fakat sonradan benim için şehir bisikleti daha uygun olur dedim sonuçta oda toprağa giriyor geçenlerde denedim bi sıkıntı çıkmadı umarım çıkmaz.Daha sonra para biriktirip dh almayı düsünüorum.