Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1000 TL Altı Yol Bisikleti Tavsiyesi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar.

Birkaç arama yaptım ancak sonuçların güncel olmamasından dolayı yeni konu açıyorum. Zaten MTB sahibiyim, asfaltta süreceğim zamanlar için 1000 TL ve altında olacak şekilde sıfır ya da 2. el farketmeksizin önerilerinize ihtiyacım var. Tek bisikletim olsa daha yüksek bir bütçe ayırırdım. Serkan Mıstınoğlu sağolsun bir iki öneri verdi ancak onları 2. el olarak bulamıyorum.

Bisikletini satmayı düşünen arkadaşlar da okuyacağı için 1.74 boyum olduğundan 54 kadro aradığımı belirteyim. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Dostum bendede mtb var. Bende seninle aynı fikirdeyim. Eski bi yol yaris almayi planliyorum. 300 tllik bisikleti 500 tl yapmislar su an alinmaz
Eski bisiklet alirim dersen kollarini degistirirsin paranda cebinde kalir guzelde olur

Yıllar sonra cevaplanan konu 😆

@big_bone dostum sa başlık nası açıyoruz yardımcı olur musun

Bende acamadim biraz vskit gecirin diyordu

@big_bone bursada antreman arkadaşı arıyorum diye başlık açıcam açamıyorum delirdim

Yıllar sonra cevaplanan konu 😆
Ucuz yol bisikleti buldunuz mu? Eminim uzun araştırmalar yapmışsınızdır, tavsiyeniz var mı?
(Bu iç bacak nasıl ölçülecek benim boy 176 ve zeminden kasıklara (düzenleme: kasık yazdım ama orası daha yukarısı oluyormuş kasık kemiği diyelim) 86 cm ölçtüm ama sanki hata var)

@Ekones1 En doğal hali ile anlatayım. Duvara yaslanıyorsun, bir kitap alıp bacaklarının arasına yerleştirip hafiften baskı uygulayacak şekilde yukarı çekiyorsun. Seleye oturduğunda oluşan baskı kadar. Kitabı kıpırdatmadan duvardan ayrılıp kitabın üst noktasını işaretleyip metre ile ölçünce iç bacak boyunu buluyorsun.

Geri