Scudo Sports

1000 TL bütçeli bayan bisikleti ne alabilirim?

mehmet özata

Daimi Üye
Tepki
124
Bisiklet
Trek
Merhaba,
kiz arkadaşım 1.63 boyunda minyon yapılı. Disk freni olan bayan bisikleti ne alabilirim uzun zamandir uzak kaldim bisiklette. yardımlarınızı rica ederim.
not: link de atarsaniz sevinirim

Scudo
Şehir/Tur bisikleti tarzı mı, dağ bisikleti tarzı mı? bakınıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: mehmet özata
Disk fren ne kadar şart veya kullanım amacınız nedir tam olarak bilmiyorum ama, eski kız arkadaşıma geçen sene Mosso almıştık.
Şehir/Trekking kategorisinde denilebilir. 600 TL civarıydı yıl sonunda, bu sene ne olmuştur fiyatlar pek bilmiyorum açıkcası.
(link)

SALCANO İSTANBUL 24 L HD - 1175 TL Kendi sitesinde, belki bayiden alırsanız biraz daha indirim yapabilirler. Disk fren olmayanların fiyatı daha uygun, bence siteyi inceleyin.

CİTY SPORT 20 LADY de düşünülebilir...

• Beğen
Dağ bisikleti istiyor ama daga cikarmi sanmam :) agirlik sehir ici ve patikada kulllanir. Biraz sekilciyiz disk fren falan renkli olacakmis gösterişli olmaliymis:) ilginize çok teşekkürler

Aynı boy ve yapıda benimde kız arkadaşım olduğu için deneyerek almanızda fayda var. Bütçe olarak çok güzel bisikletler bulabilirsiniz. Dün bisan bicepss modelini uzun süre araştırmadan sonra denedik ve aslında bayan modeli diye satılan bisikletin çocuk bisikleti olduğunu gördük. Bisikleti alırken kadro boyuna dikkat etmeniz sizin faydanıza olacaktır.Şu an ben (link) bu model üzerinde duruyorum.Deneme şansı bulursam buradan size görüşlerimi paylaşabilirim. En kötü ihtimalle giriş seviyesi fiyat/performans olarak (link) bisikleti alırım. Sonuçta çok uzun süreli ve arazi yapısının çok bozuk olmadığı kısa turlar için işimi görecektir.

• Beğen
Mosso yada Ghost düşünebilirsiniz bence hemde biraz gösterişte önemli ise :harika:

• Beğen
@mehmet özata hocam ille de dağ bisikleti istiyorsa şöyle bir şey de öneririm. Herhalde tüm istekleri karşılar gibi duruyor :)

(link)

Edit: linke tıklayınca doğrudan çıkmıyor. Astro Lady modeli F/p olarak uygun.

Arkadaşlar bugün gittik bisikletciye adam güzel Güzel anlattı :) disk fren uygun olmayacağını kullanamaz tehlike arz eder br anda kilitleyecegini söyledi ikna olduk :) bize orbis luca 5 modelini ( v break ) önerdi donanımları orta düzey 18.5" 26 jant. Fiyat 780 olur dedi . Link asagida ancak disk yok bizimkinde

(link)

@VeyselKobal
@Yiğit Kirazpınar
abi bisikletci mossa önerdi gerçekten çok sağlam ama arkadaşıma uymadı üst seviye oldu bizim için donanımları

@Osman Tuğrul dağ bisikleti istiyor

Carraro crs 600, 840 tl ye nakit alınabilir. Sonra Carraro'nun birsürü modeli var Lady modelleri olabilir.Lapierre'nin Raid 100 var.(24 vites, v fren ve arka değiştiriceleri acere'dır. Bunu göz önünde tutun ve tam 1000 TL) Ghost'lar biraz pahalıdır olmayabilir. Ghost'un SE 1000'i olabilir. Bianchi'nin bir sürü modeli var bence siz en iyisi yakınınızda bayiler varsa gidin, katalog isteyin sizin o fiyat civarı alabileceğiniz güzel ve sağlam markalar şunlar. Carraro, Bianchi, Ghost, Lapierre, Sedona, Salcano.

• Beğen
bisiklete yeni başlayanların ilk tercihi dağ bisikleti oluyor nedense.. kalın lastikler "jeep" havası veriyor sanırım, tabi dağda bayırda kullanmayacak olanlar için kalın lastik yorgunluktan başka birşey değil. bu arada ben de disk fren düşünmezdim, klasik V frenli şehir (tur) bisikleti alırdım.

edit: arkadaşınıza söyleyin burada yazılanları bi okusun derim :)

Merhaba ,
Mbm bisiklet kullanan arkadaşlar var mı? Biraz bilgi almak isterim.
Bisiklet almayı düşünüyorum İstanbul'da Fenerbahçe sahil şeridinde ve Belgrad ormanında kullanabileceğim bir bisiklet olsun istiyorum fiyatla çok değişkenlikte açıkcası cokta fazla bir bilgim yok bisikletlerle alakalı.. Rahat kullanışlı çok ağır olmayan bir seçim yapmak isterim Fiyatta aşırıya kaçmak istemedim lakin internette araştırırken Mbm bisikletleri görüntülerini çok beğendim :) sepeti Olmasını istiyorum çünkü köpeğiminde benimle gelmesini arzu ediyorum :) 1.68 ve 60 kiloyum bana uygun bisiklet seciminde yardımcı fikirler vermenizi ümit ediyorum
Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
@aprillness bugün bisiklete bakmaya gittiğimde kız arkadaşıma on ve arka selesi olan city Bike önerdi satıcı com rahat ve kullanışlı görünüyor du 21 vites fiyati 580 tl idi ancak onunla Belgrad ormaNina gire bilir misin bilemem . Haricinde v break 750 tl civarı güzel bisiklet var ilk başlayanlar için .

pabuçların çamurda felan tutma performansı nasıl diske göre?

@aziz otkur yeni başlayan amatör binici fren kullanımı bilinçsiz olabileceği panik olarak tüm gücüyle freni sikinca disk fren de kilitleme yani hiç kaçırmadan sabitlenme olur takla atar dedi . Satıcının yslancisiyim bende :)

pabuç fren illaki kaçırır. Disk araba gibi nerdeyse 3.5 metrede durdurabilir mış

şimdi şöyle birşey var ben disk fren almadan önce pabuç sürüyordum. aldıktan sonrada bir sıkıntı cekmedik panikledigim anlar oldu ama takla atmadım :) alırsanız şayet ilk önce yavas yavas sıkarak alısır zaten :) ön freni çok sıkarsa o risk olabiliyor

• Beğen
@mehmet özata

o kimmiş, nasıl bir bisikletçiymiş öyle, bir anda kilitlermiş falan. yahu bu bisikletçi esnafları neden bu kadar mal, bunların bi adam akıllısını göremeyecek miyiz?

Ben bisikletçinin dediğine katılıyorum kısmen de olsa.İlk aldığım Mtb bisikletim Kron Xc500 HD idi.Yokuştan inerken mongolun teki birden çıkınca frene yüklenip feci takla atmıştım kalkınca hatta demiştim kendi kendime nasıl fren lan bunlar diye :D .Alışmak lazım bence bir süre.Panik anında gayet de takla atılıyor yani Hidrolik diskle.Herkeste olacak diye bi şey de yok tabii.Ben dikkatsizdim belki de bilemem.Şehir içinde tamamen gereksiz ama onu söyleyeyim.Mtb alacak olsam V alırdım ben.Bakımı rahat her şeyden önce

Geri