@felisilvestris Maalesef bayan bisikletleri hakkında hiç ama hiç bilgim yok hangisi iyidir v.s
Zaten etekle bisiklet binmek çokta sağlıklı bir durum değil , dişlilere v.s takılabilir çünkü
Ama eğer bir şekilde gösterdiğim bisikletlere kıyafetlerinizi uydurabilecekseniz , yani uyumlu hale getirebilecekseniz onlardan birisini almanız taraftarıyım.
etek ve elbise ile binmek zor ve türkiyede sıkıntılıdır. şehir trabzon görüyorum. aslen trabzonlu olmama rağmen trabzonda hiç yaşamadım. oralarda etekle bisiklete binenlere nasıl bakılır onuda bilmem
sen gene lady modellere bakabilirsin ama bence etek giymeden bisiklete binmen daha iyi olur
bence kapri tayt ve kısa etek/elbiseyle pekalada binilebilir abes olacağını ve çok yadırganacağını düşünmüyorum , sayın enes yardımlarınız için çok teşekkür ederim cidden sıfırdan bir şeye başlamayalı uzun zaman olmuştu epey bir şeyler öğrendim ve öğreneceğimde
@felisilvestris(Mosso Legarda 1521 MSM) bayan modeli dışında da binebilirim derseniz bu bisiklete de bakabilirsiniz, çok hafif bir bisiklet, konuda kullanıcı arkadaşların incelemeleri de mevcut. Eşim bayan modellerini beğenmediğinden bundan aldık. 1521 LSM diye bayan modeli de var.
merhabalar, bir bisikletçi bana dağ bisikleti satmaya çalıştı fakat buralarda okuduğum kadarıyla dağ bisikletiyle asfaltta iyi gidilmediği yönünde ben mi yanlış anladım acaba yoksa şehir bisikleti dağ bisikleti farketmez mi?
@felisilvestris Hayır tabi ki bahsettiğim gerçekten ciddi anlamda çok ilgimi çekti konu tek tek okudum cevapları Biz bu foruma bişeyler öğrenmek için bilen arkadaşlar da bişeyler öğretmek bildiklerini paylaşmak için giriyor.