Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1000 TL'ye >> En Hafif, En iyi Donanım, En Akıcı, En Sexi.. Hangisi ?

Scudo
bence kendin topla xc4000 kadro ve xcr maşa üzerine istediğin dizilimi yap deore güzel gider

@binRR

Merhaba
bende şu specialized sirrus sportla ilgilenmeye başladım. Trek 7.3 alacaktım ancak piyaada kalmamış. specialized sirrus un tasarımı ağırlığı uygun gibi geldi bana

Ancak nerden alabileceğimi fiyatı ne civarda olduğunu internette bulamadım. ,

1- Sirrusun fiyatı ne?
2- Nereden alınır türkiyede bu

@Gökhan TESKİ

Yanlız bu bisiklet akıcı ve hafif değilki, arkadaş mtb düşünüyorum diye yazmıştı fakat specialized sirrus sport aldı;)

1200 liraya cıkabilirsen scott aspect serisine bakabilirsin.zannederim aspect 45 bulunabilir o civarda.

@Sercan uluslu

vay be yıllar önce açtığım konu yukarlara kadar tırmana gelmiş :D arkadaşım sercan değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum fakat ben bisikleti alıp, lastiğini patlatıp, jantını bile yamulttum :D şuanda specialized sirrus sport sahibiyim.. ve ayrıca çok memnunum.. açmış olduğum bu konu sayesinde şuanda koridorda duran bisikletin sahibiyim.. o yüzden bu konuya saygım büyüktür.. :p herkese çok teşekkürler.. özellikle binRR'ye.. ;)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@mcsilver

Estağfurullah, ben sadece deneyimlerimi aktarmaya çalıştım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)

Merhaba. Bu bisikleti nereden temin ettiğinizi bana da yazar mısınız? Teşekkürler...

Geri