Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1000$ bütçe ve Hangi Dağ Bisikleti?

Tepki
8
Selamlar,
Foruma bugün itibari ile yeni üye oldum ama bir süredir severek takip ediyorum forumu.
Benim sorum, yaklaşık 1000$'lık bütçe ile alabileceğim en iyi dağ bisikleti nedir sizce? Hali hazırda piyasada olanlardan birine mi bakmalıyım yoksa 2014 fuarını bekleyip orada tanıtılacak yeni sezon modellerden birine mi bakmalıyım?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kaan

Scudo
@murat cömez

bilgi için teşekkürler, tavsiye edebileceğin belli bir mağaza varmı? biraz araştırdım ama fiyatları benim bütçeyi aşabilicekmiş gibi geldi bana biraz?

Sedona 751 ve 761'i de dahil edersek bunlarla karşılaştırınca hangisini tavsiye edebilirsiniz acaba? 761in fiyatı yüksek ama görüntüsü çok hoşuma gitti onunda :)

@Kaan Karabal

Sedona 761 ve Carraro CRX 2012 modellerinin donanımları aynı ikiside benzer renk ve tonları taşıyor ben olsam Carraro'yu alıp üste kalan 950 liraya bisikletin tüm aksesuarları ve kendi giyimim için harcardım.

Sedona va Carraro'yu kadro kalitesi bakımından karşılaştırırsak çok bariz bir fark var mıdır peki?

carraronun kadroları çabuk kırılıyormuş arazi yapıcaksan veya sert kullanıcaksan alma derim ama tur yapıcaksan veya ara sıra araziye giriceksen sen bilirsin

@Kaan GÜNGÖR

carraro'nun kadro kırılmasını nereden duydun hemşerim?

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Kaan GÜNGÖR
Kadro kolay kolay kırılan bir şey değil Carraro böyle marketlerde satılan ocean, ümit, corvette gibi markalara benzemez ki kırılsın hemen. Carraro'da dünya pazarında yeri olan kaliteli bir markadır. Dolayısıyla aynı sistem ve aynı renk tonları mevcut olduğundan iki model arasında 950 lira fark var ben Carraro'yu alır tüm aksesuarlarını ve giyimimi tamamlardım.
@Kaan Karabal
Hayır ben olmadığını düşünüyorum iki markada kalitelidir. 100-200 lira fark olsaydı gönlünüz sedona da olsaydı alın derdim ama 950 lira çok büyük para. Gerekli tüm ekipmanları alıp üstüne para bile arttırabilirsiniz.
Forumda sahip olan arkadaşımız var son derece memnun olduğunu yazmıştı üstelik arkadaş aynı zamanda da önceden Sedona 741 sahibi imiş.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=116662

kolay kolay kırılmaz ama kırıyorlarmış işte carraro türkiyede yapılıyor sizin dediğiniz italyan olanı türkiyedekiler bianchilerle aynı kalitede sadece ismi değişik ve biraz daha farklı

@Kaan GÜNGÖR

Valla bilmiyorum bu forumda öyle bir diyalog daha önce görmedim link bulabilirseniz okuyalım şunu.

carraro iyidir ben olsam carraroyu tercih ederdim bisiklet grubunda 4-5 kişide var farklı modelleri 2 tanesi en az 4-5 senelik ama taş gibiler tabii kişinin bakımıylada ilgili biraz

Ghost se 1175 tam senin aradığım bisiklet

Arkadaşların dediğini yapın bence de kalan paraya da SPD li pedal alırsınız kaliteli kaliteli :)

@Berke1903

İkisine eşit demek bence haksızlık olur. Mesela vites sistemi carrarodaki gibi karma değil takım olarak full slx olması , kadrosununda hem görünüş olsun hemde kalite olsun daha iyi bence. Yani carraroyu alıp 950 lira kar edildiğine katılmıyorum ve en önemlisi sedonanın fiyatları kendi sitesinde çok uçuk Bayilerde fiyatlar inanılmaz düşüyor. (link)

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@Emre GÜLEN

Farklı sitelerde farklı fiyat tabi ki olabilir, benim bildiğim crx 2012 de full slx olmalı.

çok teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme ve değerlendirmeleriniz için.

Geri