Turunuzun hastasıyım ara ara açıp bakıyorum. Bölgenin kış altında sihirsel güzelliğine tanık olanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. @Muhammet Ağrı gidiyormuyuz monti ile bu kış. Hani ertelemiştik ya.Buradaki fotoğrafların bulunduğu telefon çöp olduğundan, fotoğrafları yedek telefona almak için konuya tekrar girmem gerekti. 1 yıl olmuş; ne güzeldi...
Gidelim dedim ben hep varım @sccetin den öğrendiğimiz alüminyum folyo taktiğini de denedim gerçekten işe yarıyor ayağı sağlama alırsak bol yedek t-short ile bu işi kotarırız Ağabey.Turunuzun hastasıyım ara ara açıp bakıyorum. Bölgenin kış altında sihirsel güzelliğine tanık olanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. @Muhammet Ağrı gidiyormuyuz monti ile bu kış. Hani ertelemiştik ya.
Hey gidi hey... 2 yıl olmuş. Şu yolları dün gibi hatırlıyorum ve özlüyorum... Kış her geldiğinde bu gün aklıma gelecek.
Sizden ilham alarak yapmak istediğimiz turu @mehmetsunu ağabeyim ile planladık, birlikte fırsat bulamayınca ben yalnız yapmıştım.Hey gidi hey... 2 yıl olmuş. Şu yolları dün gibi hatırlıyorum ve özlüyorum... Kış her geldiğinde bu gün aklıma gelecek.
Size uyup bende ayaklarıma folyo sarmıştım. Sonra birde o parçalanan folyoyu temizlemiştim. 😏Gözümde canlanır koskoca mazi...
3 yıl önce bugün, dün gibi aklımda.