Scudo Sports

11 Aralık 2019 yol bisikletiyle Erciyes

Bu arada İncesu yolu bu seneki ttubr02 de zorunlu rota olacak. En azından sayende görmüş olduk..:):harika:

Scudo
Buradaki fotoğrafların bulunduğu telefon çöp olduğundan, fotoğrafları yedek telefona almak için konuya tekrar girmem gerekti. 1 yıl olmuş; ne güzeldi...

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@sccetin bizde bu güzel turun fotoğraflarını ve hikayesini okumuş olduk. Tur da fotoğraflarda gerçekten harika.

Buradaki fotoğrafların bulunduğu telefon çöp olduğundan, fotoğrafları yedek telefona almak için konuya tekrar girmem gerekti. 1 yıl olmuş; ne güzeldi...
Turunuzun hastasıyım ara ara açıp bakıyorum. Bölgenin kış altında sihirsel güzelliğine tanık olanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. @Muhammet Ağrı gidiyormuyuz monti ile bu kış. Hani ertelemiştik ya.

Turunuzun hastasıyım ara ara açıp bakıyorum. Bölgenin kış altında sihirsel güzelliğine tanık olanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. @Muhammet Ağrı gidiyormuyuz monti ile bu kış. Hani ertelemiştik ya.
Gidelim dedim ben hep varım @sccetin den öğrendiğimiz alüminyum folyo taktiğini de denedim gerçekten işe yarıyor ayağı sağlama alırsak bol yedek t-short ile bu işi kotarırız Ağabey.

Bu arada konuya mesajımın olmadığını farkettim mükemmel tur olmuş 2 aydır @mehmetsunu ağabeyim ile böyle bir tur hayalimiz var.

Hey gidi hey... 2 yıl olmuş. Şu yolları dün gibi hatırlıyorum ve özlüyorum... Kış her geldiğinde bu gün aklıma gelecek.

Hey gidi hey, o günlerde dolar 5.80 TL civarındaydı..Covid yoktu.Bıyıklı bile forumda değildi.Daha ne olsun.

Hey gidi hey... 2 yıl olmuş. Şu yolları dün gibi hatırlıyorum ve özlüyorum... Kış her geldiğinde bu gün aklıma gelecek.
Sizden ilham alarak yapmak istediğimiz turu @mehmetsunu ağabeyim ile planladık, birlikte fırsat bulamayınca ben yalnız yapmıştım.
Geçenlerde yine bahsi geçmişti yapalım diye ama uzun mesafeyi kaldıracak kondisyonda değilim şuan. Bir buçuk aydır ağır grip yaşasam da bisikletle işe gidip gelmeye devam ediyorum.
Bugün yine kar üstünde döndü lastiklerim
Screenshot_20211222_102428.jpg
Yalnız benim de hep aklımda olan bu turu Kayseri'den gitmeden önce tekrar yapmak istiyorum

Gözümde canlanır koskoca mazi...

3 yıl önce bugün, dün gibi aklımda.
Size uyup bende ayaklarıma folyo sarmıştım. Sonra birde o parçalanan folyoyu temizlemiştim. 😏
Sizdiniz sanırım. 😅

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
seneyi devriyesinde bu turu saygı ile yadediyorum.

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Geri