Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

112

A

Anonim

Silinmiş hesap
Da-düüü... da-düüü... da-düüü... sesleriyle koltuktan fırladım. Televizyonun karşısında uyuya kalmışım. Açık duran pencereden giren siren sesi odanın içinde yankılanıyordu. Camdan baktığımda cankurtaranın son hızla trafiğin içinde ilerlemeye çalıştığını gördüm. İşi zordu, bu trafikte hastaneye yetişmek zorunda olmak… kimse de oralı değildi. Sanki başlarına hiç gelmemişti. Arasıra şöförün yol açmak için anonsu duyuluyordu, anlaşılan hastanın durumu ciddiydi. İçimden bir sesle aman dedim umarım zamanında yetişir ve pencereyi kapatmak için...

Scudo
çok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Ben dostuk Arkadaşlık diye buna derim(blogu okudum) Firuzan hanıma çok geçmiş olsun der yanındaki gerçek dostlarınada daimi beraberlik ve kazasız sürüşler dilerim.Böyle dostlar her guruba lazım.

• Beğen
Firuzan'a geçmiş olsun. bisikletin böyle cefaları da oluyor elbet.
turlarınızı ve anlatımını özleyeceğiz el turco.
ama siz yine de acele etmeyin. biraz da tembelliğin tadını çıkarın :)

• Beğen
Burada şunu eklemek istiyorum. Hep bisikletlerimize yedek malzemeler alıyoruz, lastik, pompa vs. Ciddi bir ilk yardım çantası da taşımak lazım. Bunun gereği görüldü. Oksijenli su, gazlı bez, sargı, yara tozu, tentürdiyot ve hatta arı sokmasına karşı pomat vs. bisikletçinin yanında olmazsa olmazlardan olmalı.
Diger bir konu da ayna kolun üzerinde dişleri saklayan parçanın (plastik çember) neden her bisiklete takılmaması? Bu bisiklette açıktaydılar. Saklı olsaydı durum farklı olabilirmiydi acaba?

güzel konuya degınmıssınız sonuna kadar katılıyorum size....

112 sistemi artık içinde helikopter, motorlu ekipler barındıran devasal bir sisteme dönüştü.
Bugün Büyükada'da dolaşırken aklıma bisikletli 112 ekipleri neden olmasın diye bir soru geldi..
Ahanda ben bunu yarın toplantıda söylemzsem bana da Tolga demesinler..:eek:

Çok geçmiş olsun ve böyle bir durumda karşılaştımızda neler yapmamız gerektiğini gösterir bir ders olsun hepimize bu olay.

• Beğen
@paramedik34

bende ilk yardım sertifikalı biri olarak size gönülden katılıyorum iyi fikir olayın boyutuna göre veya hız gerekli olduğunda ilk mudahale hayat kurtarır

• Beğen
büyük geçmişolsun ! umarım kısa zamanda sağlğınıza kavuşursunuz ! işte bu kazada da anladık ki yanlız yapılan turlarda böyle bir risk söz konusu , çok lu turların güzelliği bura dan da anlaşılıyor herkes arkadaşı için mutlaka bişeyler yapıyor bu sadece kazalarla da alakalı değil yardımlaşma ve yanlız olmama çok güzel ve insana güven veriyor !

• Beğen
Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum. Tabi hepimizin başına gelebilecek durumlar bunlar. Allah daha kötüsünü yaşatmasın...

Sağlıcakla kalın..

• Beğen
Geri