Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

12 ağustos 2018 çanakkale troya gran fondo

Troia ador otelden 1 kişilik odayı 90 tl ye rezerve ettim bakalım hayırlısı parayıda gönderdim havale ile. Online ödeme sistemi sorunluymuş hesaba havale istiyorlar

Scudo
@mertgulkokan

başarılar burada araç felan olmaz bunun adı gran fondo pek araç göremezsiniz yarış esnasında size çip verilecek ve derecenizi göreceksiniz

Aynen abi eğer iş ile ilgili sorun çıkmaz ise cumartesi sabah 5 de teker döner hakkımızda hayırlısı
Umarım rüzgar sorun olmaz

@mertgulkokan

valla arkada link attım windguru,
rüzgar patlaması 40 km normal rüzgar 20 km, kuzey doğu poyraz buda sorun yapabilir

(link)

ct ,35 km rüzgar ,,pazara dinmez ise yarışcılar duvara toslar

PROGRAM

• 11 AĞUSTOS 2018CUMARTESİ
    10:00 - 17:00TROYA GRAN FONDO ÇANAKKALE KAYIT VE ÇANTA DAĞITIMI (MORABBİN PARKI)
    08:00 - 17:00EXPO (MORABBİN PARKI)
    11:30 - 12:30EVENTHLON FUN RIDE
    17:30 - 18:00TEKNİK TOPLANTI (KISA PARKUR - 40km)
    18:30 - 19:00TEKNİK TOPLANTI (UZUN PARKUR - 80km)
    19:00 - 22:00MAKARNA PARTİSİ
  • 12 AĞUSTOS 2018PAZAR
    06:30 - 15:00EXPO (MORABBİN PARKI) (MERKEZDEKİ TRUVA ATI HEYKELİ)
    07:00UZUN PARKUR(80km) START (MORABBİN PARKI) (MERKEZDEKİ TRUVA ATI HEYKELİ)
    07:15KISA PARKUR(40km) START (MORABBİN PARKI) (MERKEZDEKİ TRUVA ATI HEYKELİ)
    13:00TROYA GRAN FONDO ÇANAKKALE ÖDÜL TÖRENİ (MORABBİN PARKI) (MERKEZDEKİ TRUVA ATI HEYKELİ)
• Tahmini hava sıcaklığı: 26° - 28° dir.
• Lisans veya sağlık raporu gereklidir, aksi takdirde organizasyona katılımınız gerçekleşmeyecektir.

İSMAILÇAVUŞOĞLU

ismaile buradan başarılar gran fondo ılgaz ikincisi olmuş idi çiçeği burnunda son yarışta

MUTLUERÇEVIK

mutlu hocayada başarılar aslar geldi ,,,

SEDATUSLUY

sedat bey 2017 gran fondo marmarada üçüncü olmuş idi 55 /59 katagoride tahminimce kısada olur ve kürsüye yakın olabilir

OSMANŞIRIN,,yav arkadaş şu osmanı çok istiyorum kürsüdede ılgazda göremedim gene

ALİ RIZAFIRINCI

kesin 80 km 'ye yazılır uzuncu ali dostum gene kürsüye yakın 55 / 59 katagori

• NUMANKURTULDU
  • VOLKANKURDOĞLU
peloton istanbula selam olsun başarılar dilerim ,,

• ARZUSAĞNAK
  • TUFANSAĞNAK
ve tabi kaptan tufana ve de arzuya

VOLKANKILIÇKAYA

peloton istanbuldan olan volkanada başarılar

EVRENÖZBİLEN

evrene başarılar,

son 50 katılımcı deniyor kontenjanı kapatıyorlar herhalde,,,

YAŞ GRUBU

ERKEKLERKADINLAR
Genç Erkek (16-18)Genç Kadın (16-18)
Elit Erkek (19-34)Elit Kadın (19-34)
Master Erkek (35-44)Master Kadın (35-44)
Master Erkek (45-54)Master Kadın (45-54)
Master Erkek (55-59)Master Kadın 55+
Master Erkek 60+Genel Klasman Kadın
Genel Klasman Erkek

Tamam adım listeye girdi havale ile gönderince biraz korktum

(link)

dehşet bir rüzgar kuzey doğu poyraz

@mertgulkokan

kısa parkura yazıldı iseniz 40 km ,fakat yukarda rüzgarın ani hızı 47 km diyor birde normal hızı 30 km ' in üstünde bu sorun teşkil edecektir ,rüzgara karşı anca ikili savunma tekniği yapılabilinir,ya da diyagonal diziliş burada rüzgarın kuzey doğu olduğu anlaşılmakta rotaya bakarak diyagonal 8 veya altılı dizilim çapraz yapılması lazım ama bu iş söylendiği gibi uygulanması aynen zordur

troyagranfondo40k-jpg.164581

40 km ,bir kere çıkış yapıldığı zaman aynen soldan rüzgar sert vuracak bunun için ikili veya üçlü diziliş yapanlar aynen uçar rüzgar kuzey doğudan poyraz olduğuna göre aynen 3 adam dizliecek ise çapraz soldan sağa doğru diyagonal diziliş şarttır rüzgarı en birinci yiyecek ikinci az yiyecek üçüncü yemeyecek ama en solda olan yorulacak tabi yer değişme şart bunlar basit takdiklerdir,yalnız tek kalan bu yarışta aynen bu sert rüzgara yenilecektir

ilk 20 km soldan vuracak rüzgar,
dönüşte 20 km 'de aynen sağdan fena vuracak dönüşte gene üçlü tabi ,,

40 km'lik kısa parkurda dönüş noktası kaldırılmıs sanki. Parkur uzatılarak sadece gidiş olmuş.

Dosyalar

• Screenshot_20180808-082053.png
    Screenshot_20180808-082053.png
    95,5 KB · Okunma: 178
screenshot_20180808-082053-png.168616
000

bence iyi oldu çile olacak idi dönüş,
rüzgar bu pazar çok sert giderken soldan sert vuracak eğer sol taraf açıklık ise rüzgar vurur
son finişte tam arkadan rüzgar gelecek gücü kalan rüzgarıda arkasına alarak aynen atağa geçer

Yarış/Yol Bisikletleri
Bisiklet
Yol bisikleti yarışında sporcular aşağıda belirtilmiş bisikletlerin dışındaki tüm bisikletler ile katılabilirler.
Şehir bisikleti, Dağ bisikleti, kros bisikleti, hibrit bisiklet veya yol bisikleti ile yarışılabilir. Organizasyonda yol bisikleti sporculara avantaj sağlayacağından bu bisikletleri ile yarışa katılmanızı öneririz.
Dağ Bisikleti ve Şehir Bisikletleri
Bu tip bisikletler yarışta kullanılabilir. Yarışa dağ bisikleti veya şehir bisikleti ile katılmayı tercih ediyorsanız, ortalama hız, güvenlik gibi faktörleri lütfen göz önünde bulundurun.

mtb ile yarışa katılacaklar yol kadar hızlı olamazlar ama herkes yunus özdemiri tanımadığı için ummadık taş baş yarmıştır nerde aynen edirnede bu sene gene edirnede beraber olacağız

Özel Kurallar
Aşağıda listelenen komponent ve parçaların yarışta kullanımı yasaktır.
  • Triatlon tipi gidon ve aero barlar
  • Single-speed, fixie bisikletler
  • El bisikleti
  • Taşıyıcılı herhangi bir bisiklet
  • Kulaklık takmak yasaktır. MP3 çalar ve benzeri aletlerin kullanımı yasaktır.

Kask, Yarış Numarası
Kask
  1. Kask takmak zorunludur. Kaskı olmayan sporcular yarışa başlatılmaz. Yarış esnasında kaskı takılı olmayan sporcular organizasyon yetkilileri tarafından diskalifiye edilerek yarış numarası alınır.
  2. Tüm kasklar CE belgesi olmalıdır. DIN 33954, SNEL ve/veya ANSI güvenlik standartlarına uygun olmalıdır.

Katılım Koşulları
  1. TROYA Gran Fondo tüm amatör yol bisikletçilerine açıktır.
  2. 2018 yılına ait bisiklet lisansı yeterlidir. (UCI lisansına sahip olup içinde bulunduğumuz yılda UCI yarışmalarında puan almış sporcular katılamaz)
  3. Her katılımcının güncel sağlık raporu veya güncel bisiklet lisansına sahip olması zorunludur.
  4. Son 5 yılda doping cezası alan sporcuların katılması yasaktır

Zaman Çipi
  1. Her bireysel katılımcının zamanı çip ile elektronik olarak ölçülecektir.
  2. Kayıt esnasında size verilen elektronik çipin, kullanım talimatlarına uygun olarak, bisikletinize takılması gerekmektedir.

olay budur,zaman çipi darısı edirne yol yarışına , çipsiz yarış genelde karışıklıklara sebebiyet vermiştir,,,yarışçılara ziptay verilmiştir marmara gran fondoda,
ziptay ile sele altındaki boruya aynen çip yerleştirilecek

Yarış Sırasında Beslenme
  1. TROYA Gran Fondo boyunca en az bir adet beslenme istasyonu kurulacaktır. İstasyon her durumda yolun sağ tarafında olacaktır.
  2. Beslenme noktalarından 1,000m ve 500m önce yolun her iki tarafında ikaz levhaları konacaktır.
  3. Yarışçı beslenme istasyonunda duracağını el işaretiyle, yolun sağına geçerek belirtir. Yönünü değiştirirken tedbirli davranır, diğer yarışçılara dikkat ederek durur.
  4. Destek araçlarından yiyecek ve içecek almak yasaktır. Bu kural, Yarış Komitesi tarafından, sadece hava şartları nedeniyle esnetilebilir ve yarıştan bir gün önce duyurulur.
  5. Yarışçılar yol kenarındaki seyircilerden veya kendi destek ekiplerinden yiyecek ve içecek alamazlar.

1. Asgari ortalama hız yarış komitesi tarafınca denetlenecektir. Trafik durumu uyarınca komite, güvenlik ve polis birimleri ile koordineli olarak, çok geride kalmış katılımcıları, asgari süratin üstünde olsalar bile yarıştan çıkarma hakkına sahiptir.

1. Herhangi bir yarışçı, mekanik, sağlık veya başka nedenlerce açıklanan asgari ortalama sürati tutturamazsa, yarış organizasyonunun talebi uyarınca, yarışı bırakarak "sporcu toplama aracı"na geçecektir.
  2. Hakemler ve sporcu toplama aracı yetkililerinin talimatlarına uymak zorunludur.
  3. Yarışı sporcu toplama aracının gerisinde bitiren sporcular diskalifiye edileceklerdir. yarış sonuçlarında bu sporcuların zamanları gözükecek ancak sıralamalarda yer almayacaklardır.
  4. Yarışı sporcu toplama aracının önünde, ancak asgari ortalama hızın altında bitiren yarışçılar da yarıştan ihraç edileceklerdir. Bu sporcuların zamanları yarış sonuçlarında gözükecek ancak sıralamalarda yer almayacaklardır.

Uzun parkura katılanlar dayanışma içinde olup dönüşte peloton oluştursun. Şehre girerken de iddialı olanlar kendi ataklarını yapsın

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
Umarım pelotonda kalabilirim yoksa işim çok zor :)

Muhtemelen dönüşte iki nokta var kritik olan. İniş odaklı olacak. Birinci nokta Gökçalı köyü ayrımı kavşağı inişinde sonra eğimi az ancak uzun bir rampa. Ondan sonra biri iki sivilce tarzı minik iniş çıkış ve İntepe inişi.

Ondan sonrası ise Çınarlı köyü ayrımına ( kavşak ) kadar yine 1-2 iniş çıkışlı yer var. Bu inişten sonra yavaş yavaş kaçışlar başlar gibi.

ZAFERYALIN

as 3 listede milliler geldi gene, bekliyoruz ismail iltırı

CIHATYURTSEVEN

nashira takımının zımbası ,,listede

İSMAILÇAVUŞOĞLU

MUTLUERÇEVIK

ALİ RIZAFIRINCI

kürsüye yakın olanlar,,

60 mastır kısada FATIHALTAN kürsüye yakın ,
SADIKYALAMAN keza ENİSKORKMAZ dahil kısada olurlar ise

@Hurol Yoney keşke dediğin olsa dostum arkada yatayım öndekinin canı çıksın tarzı olduğu için ben olacağını sanmıyorum en yakın örneği çeşme granfondo da yaşadım bizim süper türk bi bisikletçi arkadaş öndeki Yunanlıdan etinden sütünden baya faydalandı öne geç dediğimizde bırak çeksin eleman tarzı konuştu yaptığı ayıp bişeydi ama yapılacak bişey yok

• Beğen
Tepkiler: Hurol Yoney
@serhataltay

o süperin adını bence yazmalısın serhat dostum bütün forum bilsin ve hatta bende bileyimki gran fondo yarışında aynen suratına söyleyeyim ,tabi denk gelir isek,,,,

@mertgulkokanCanakkale Bisiklet Dernegine bir sorun derim.Her konuda yardımcı oluyorlar.Yine de isi sansa birakmayip tedarikli gitmekte fayda var.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mertgulkokan alırım ben sana bea decathlondan veirrim orda sabah beni bul

@Kudret Kurtcebe adını bilsem yazayım direk abi altında cannondale var pirofil jantli artiz rüzgar bayılttı onu yalnız bıraktık iyi ders oldu ona

@mertgulkokan

benim uyguladığım bir yöntem varki faydalı ,

1 _1 adet muz
2 _tarçın
3- 1 adet elma
4 _ yağsız süt 500 gram
5 _1 tatlı kaşığı bal
6 _ maden suyu bir şişe

muzu blendıra atın elmayı soyun dilim dilim atın her ikisi sıvı haline gelir üzerine 1 bardak maden suyu tarçın ilave edin
1 bardak süt soğuk olacak 1 tatlı kaşığı bal,mataraya koyuyorum valla on numara geliyor bana

@serhataltayTeşekkür ederim cumartesi bursadan geçeceğim cuma günü eskişehirde bakacağım 2 dükkan var duruma göre bakarız artık

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
Geri