Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

12 ağustos 2018 çanakkale troya gran fondo

Dönüş yolunda inişler bile zorladı
Aero pozisyonunda rampa aşağı rüzgara karşı pedal basarak 40 km civarı hzılara çıktım ancak rüzgarın yandan estiği durumda yol tutuşum çok düştü en ufak hatamda düşecek gibi hissettim ki bisikletimin jantları profilli bile değil
Profil jantı olanlar ne yaptı bilemem

Scudo
@mertgulkokan

aynen deprem olur yüksek profilde,,sakat o jantlar yandan 40 km rüzgar yediği an kontrolü zordur ,sizin katagoride çok adam varmış baktım listeye 80 kişi

56. 374 MERT GÜLKOKAN 02:34:23.21

58. 407 ÖMER HAYTA 02:35:04.87

ömer haytayı geçmişiniz tebrikler

ortalamanızı 30 ve üstüne çıkardığınız an listede yukarı doğru aynen tırmanırsınız

Kudret abi yolda yarış esnasında resim çekmek istedim intepe rampasını
Telefonu sırtımdan alırken elimden uçup gitti ve yola düştü
Durup onu bulup toplayıp tekrardan yola çıkayım derken 2 3 dk gitti maalesef daha da iyi olabilirdi aslında

@mertgulkokan

valla hiç bir şey almıyorum ,son olarak yeni bir uygulama yaptım bisiklete matara koydum mecburen oldu ,nedeni forma arkasına koydum deneme yaptım idmanda olmuyor ,yani bisiklet forma arkasından matarayı almak ,sonra tekrar yerine koymak zor oluyor,ağırlık istemiyor idim 8 kilo 600 gram bisiklet matarayı takdık 400 gram eklendi ,artık eyvallah diyeceğiz ,şimdi yarışlarda cep kullanmadığım için cep yok fotoğraf makinemde yok,iç lastik almıyorum pompada ,şu an lastik yeni ve korumalı ,bu kartepe tırmanışı 9 eylülde eğimde tırmanırken mataradan su içecem tekrar yerine koyacam kolay olacak tabi,iç lastik olmayacak pompada ,arkada ceplerde çıkın bar olur,birde formam fermuarlı para koyuyorum ,bir adet küçük bir kılıf var onun içine kimlik ve lisansı koyacağım arka cepte olacak başkada bir şey olmayacak

Benim ilk yarışımdı ve derece önemli değildi sonuncu olmuşum vb önemli olan yarışı tamamlamaktı stravada 1.35.07 gözükmekte sürem ki biraz erken başlattım biraz geç durdurdum fakat sıralamada ismimi göremedim sorunu ilettim fakat bir çözüm alamadım açıkçası.

Firma tek beslenme noktası olmasını sabah koydukları masaların kısa sürede çalınmış olduğunu belirtmişler

@mertgulkokan

milleti aç bırakmışlar,,

@thewickerman

size çip verildimi bu çipi sele boru altına koydu iseniz sorun sizde değil timing şirketindedir komedi bunlar ,bu timing şirketinin izini aynen sürüyorum ,firmanın adını biliyorum ,bu firma ya kendine çeki düzen verir, ya da bir daha bisiklet yarışlarında bulunmaz,ayıp denilen bir şey var

@thewickerman

isim soyad ,birde kısadamı yoksa uzundamı yarıştınız
birde ben araştırma yapayım

kısada 36 km 'de cihat yurtseven beni şaşırtmadı rüzgarıda arkasına alarak 45.2 ortalama,
55 /59 katagori sedat usluy için ilk üçe girer dedim ama olmamış ,4 'üncü olmuş bu katagoride 4 kişi vardı zati,
ikinci çağlar evirgen
1 saat 13 dakika 48 saniye
üçüncü ibrahim yenikalaycı
1 saat 13 dakika 51 saniye
dördüncü sedat usluy
1 saat 13 dakika 59 saniye
nashira takımdan olan cihat bey alirıza fırıncı ile aynı takımda,takdikler çok iyi cihat kısada oluyor ve ali dostum uzunda oluyor ,uzunda ali rıza birinci
cihat yurtseven 36 km 'yi 53 dakikada almış

@Kudret Kurtcebe ilginize çok teşekkürler Kudret bey geçte olsa tespit ettiler listeye ekleyeceklerini belirttiler 80 k timing şirketi değerlendirmiş 40 k organizasyon şirketi kendi değerlendirmiş.

@serhataltay

72 km 'de idin serhat yanılmıyor isem birde 80 km dediler 8 km 'yi yuttular kısada 40 km dediler 36 km 'ye düşürdüler,ayrıca beslenme iç oldu ,ortalamalar hala yanlış değiştirmediler,,

72 km 'yi 2 saat 22 dakikada almış isen ,ortalama,
72 x 60 bölü 142 dakika
30.4 ortalama iyi aynen iyi,,

@thewickerman

bu timing şirketi yanlış ortalamalar yaptı ve hala duvarı değiştirmediler hatalı hepsi,40 km gidilmedi 36 km gidildi ,hesaplama 36 km üzerinden yapılacak ayrıca 36 km yarışın ortalamaları yok 72 km uzun etabın ortalamaları aynen yanlıştır

firmanın adı
Racetiming

@serhataltay
38. 303 SERHAT ALTAY 02:22:14.42
35 /44 katagoride 38 'incilik,

35 /44 katagori ilk üç

1. TURGAY GERMEN 01:55:18.
2. ERCUMENT BORAN 01:55:19.
3. OZAN ÖZLEM 01:55:21.

1 saniye ile ikinci ,ercüment boran ,2 saniye ile üçüncü ozan özlem

Geçen haftaki rüzgarı unutun bu hafta sonu daha da şiddetlisi geldi :D muhtemelen yarış yapılmazdı. Bilhassa uzun parkur.

Geri