Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

12 bin lira limitli araba tavsiyesi

Scudo
4 ay önce 4500 lira olan bisiklet şuan 1500 TL zamla 6000 TL
Hangimiz 1500 TL zam aldık. Üstelik hayat giderlerinin tümünde zam mevcut.
Şuan özel iletişim vergisine de gelmiş mesela artı olarak.
Gerçekten uçuyoruz!

Geçen sene 2 yıl eski modelde sahip olduğum bisikleti bugün aldığım paradan daha yüksek rakama satabiliyorum galiba. Aslında her şey üretildiği tarihten bu yana aynı özelliklerinde kalmıştı. Ben eski bisikletimi eskiden daha iyiye satabiliyorsam yeniler yerinde sayacak değil ya! 12bin lira limitli vites seti aramaya son 2 yıl!

Konu yeni sanıp çok korktum!!! :krktm: Neyse ki 2013 de açılmış :)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Şu anki tavsiye yks80 alınabilir bu paraya 😉 illa iş görür yani

O kadar da değil bakın mesela bu çıtır hasarlı 206 var al tepe tepe bin o kadar iyi.
(link) Ekleme: Çıtır hasar yazdığıma bakmayın tamamen yanmış bir arabaya 12000TL yazmışlar. Metal bazında satsan belki bin lira edecek araba, piyasanın ne durumda olduğu bu tip hasarlı araç ilanlarından belli.
Yada 5-10 masraf daha yapıp bu Trabant'ı alabilirsiniz, hem de stationwagon arkaya da bisikleti yatırırsınız mis. (link) Myo'daki hocamda bunun sedanı var sarı, o mesela 2013 yılında 1200 liraya almıştı. Arabanın motoru o kadar küçük ki yokuşları bisiklet ile aynı hızda çıkabilirsiniz.

Şaka bir yana her şeyin fiyatı tavan yapmış durumda. 2019 yılında bir arkadaşım full paket 2017 model honda civic'i 90bin liraya aldı. 3 ay öncesine kadar fiyatı 200binlerde geziyordu şimdilerde 180 ile 170 arasında. Şuan 95'e bile satsa karı var. Ve bu durum tek otomobil fiyatı ile sınırlı değil her şeye zam geliyor, gelmeyenin de zaten gramajından eksiliyor. Geçen arkadaşım jelibon aldım koca paketten 5 tane çıktı diyor. En basiti asgari ücrete yapılan zam oranında fazlası ile market başta olmak üzere her şeye zam geldi. Bir mevsimsel olarak yağış oranın düşük olması ile bakalım yaza meyve, sebze ve su fiyatları nasıl olacak?

Son düzenleme:
@bonder76 Giant Escape R3 bisikletimi sıfır olarak 1800₺'na almıştım 2018 sonuna doğru. Geçenlerde 2.elini 3500 liraya gördüm sahibinden de. Yaazık cidden yazik.

12 bin değilde 15 16 binlere skodanın felicia die bir modeli var. 2012 de kullanmıştım. Güzel araç , çokta az yakıyor. Tavsiye ederim.

@samet akkaya 20.000'den başlıyor hocam.
Ayrıca o aracı alıp eskiyen yerlerini yaptırmaya başlasan sırf kapı fitilleri, cam fitilleri sana 3000'e malolur.
Bak diğer yerleri yazmıyorum bile :D

(link)

2012 Ağustos'ta 16 bin'e 2005 dizel Fiesta satip, 41 bin'e sıfır dizel Auris almıştı kardeşim. 8 senede fiyatlar 8'e katlamış. Tabii 90'lı yıllardaki fiyatlardan hiç bahsetmiyorum...

Sarı sayfalarda, 2000 yıl altı Toroslara bile şaşırtıcı fiyatlar isteniyor bugün.

Şaşkın şaşkın bakıyoruz önümüze gelen fiyatlara.
8 yıl komada kalıp uyanmadık hiçbirimiz, ama o vaziyette gibiyiz hepimiz...

2017 Ocak ayında Megane 4 1.2 TCE HB Manuel Full opsiyonlu Touch paket aracı 74 bin tl ye sıfır aldım, 2019 Ağustos ayında 22500km de 84,500tl ye sattım. Şu an muadilleri (30-40 bin km) 180-200bin tl civarlarında. Sıfırı pahalı olduğu ve satış rakamının düşük olduğu için gelmiyor bile artık. Aynı donanım otomatiği Sedan kasada 302 bin tl.
Diyeceklerim bu kadar.

• Üzgün
Tepkiler: TatanQa_tr
Geri