heuehueh
bende gelicem ben de bende, ama bu sefer son rampa ve son 10 km demek yasak olsun resmen motivasyonumuz bitti beee inşallah bir dahaki turda daha antrenmanli olurum da geride kalmam arkadaşlar :in: ilk turum olduğu için ve senelerden sonra ilk defa bindiğim için idare edin artık ehuehu
abi benim çalışıp çalışmayacağım hala belli değil son gün belli oluyor o yüzden hiç bişey diyemiyorum ama eğer çalışmazsam her yere gelirim hiç farketmez.
yine keyifli ve performans bakımından tatmin edici bi tur olmuş, yanınızda olamadığım için üzüldüm...iznik turuna katılmak isterim ancak parkur asfalt lastiklerine uyumlu olursa...
eskihisardan karşıya geçiyoruz topçulardan yalova 12 km ordan orhangazi düz yol ve ordan iznik gölü düz yol direk göle atlıyoruz. sıfır rampa dönüşü karamürsel tarafından yapıyoruz sağlam rampa ama hep iniş 38 km u dönüşleri falan varmış ama ordanda inerken 2 3 kişi yere yapışır hatta uçurumdan uçar ona göre bi rota belirleriz.
karamürselde yorulursak oradan izmite vapurla geçip sonra trenle devam edebiliriz. eğer o kadar yol koymazsa gölcük'e devam sonra izmit' sahil yolundan gidip, izmitten trene binebiliriz.
Arkadaşlar bilmiyorum eksikliğim hissedildi mi ama Esenköy'de gerçekleştirdiğimiz o müthiş fethin ardından ertesi gün yine Esenköy kadrosunda bizimle beraber olan Barış abi ile Abant gezisine katıldım.. Onun yorgunluğundan ve dünkü maç nedeniyle nete girmeye vaktim olmadı..
Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz tur her yönüyle gerçekten mükemmeldi..:in: Gerek Pendik-İDO önünde biraraya gelmemiz.. Gerek Topçulardan Yalova akın edişimiz.. ve tabi ki o "biten" rampalar.. Tabi birde "Hava Muhalefeti"
Ben Kadıköy'den pedallamaya başladığım için Çınarcık'tan sonraki yol çalışmasının rampasında felaket acıktım.. Havanın da patlamasıyla bütün moralim alt üst oldu derken gruptaki ismini hatırlayamadığım bir arkadaşın annesinin bir melek gibi ortaya çıkarak herkese kek ikram etmesi (Allah razı olsun) benim için turun dönüm noktası oldu.. (Tabi zekeriya abinin halk ekmekleri ve sanırım sedat abinin snicker ikramları da var) O anı hiç unutmayacağım..
Çok zorlu ve bir o kadar da eğlenceli bir tur oldu..
Turun düzenlenmesinde emeği geçen, katılıp bizimle pedallayan ve katılamayıp bu turuma yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum..
halı saha maçı gibi organizasyondan organizasyona atlıyoruz
bu sefer dönüş umarım geçenki kadar geç olmaz, metrobüs şoförlerine karşı kredim dolsu sanırım )
Arkadaşlar rapidshare yükleyecektim ama kısıtlı paylaşım durumu var, o yüzden elimdekilerin çoğunu buraya yükledim. Özel olarak herhangi bir resmin büyük boyutunu isteyenler mail adreslerini bırakabilirler.
Sabah Esenköy turu için yola çıktığım anda arkamdan bir yol bisikleti ile sakallı bir amcanın geldiğini gördüm.Yolda biraz muhabbet ettik.Bana çay ikramında bulundu sağolsun.Hergün evden işe bisiklet ile gelip gidiyormuş.Tam bir bisiklet fanatiği.Bu yaz memleketi olan Konya'ya bisiklet ile gitmeyi planladığını anlattı.
Eğer birgün yolunuz Etiler Çamlık Sok. düşerse(Erginar satıyor) Ebubekir amca ile tanışmanızı isterim.Nede olsa oda bizim gibi pedalşör