Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

15 mayıs 2010 yalova esenköy

Scudo
23 kişi olduk heyt bea yokmu arttıran :) urfaya geçiyorum antepden arıza çıktı antepin makinada onu urfada deniyip gece geri döncez cuma öğlen ne olursa olsun dönüyorum arıza olmazsa bile bırakıp gelicem haftaya tekrar gelcez

Maltepe taburu çok geç kalmayın bence bostancı grubu sağlam 10 dakikada gelirler en geç ;)

Barış abi yaz beni o tura her türlü gelirim kaçmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
Daha öncekine katılmadığım için soruyorum, yanımıza yiyecek birşeyler alalım mı? yoksa uygun bir zamanda durup bişeyler atıştırabileceğimiz bir yer var mı?

@Barış Özkan

janjan kesmedi sanırım barışşş.

Dediğin doğru walla coşacağız....

kop kop kop :D

@Ömer DEMİROK

Bişeyler almak isterseniz alın ama yük olmaması açısından geçen seferde yalovadan alışveriş yapıp sucuk ekmek yapmıştık.Çok daha keyifli oluyor....

sucuk ekmeği seviyoruz yanımızda neler almamiz gerekiyor arkadaşlar bir liste yapın neticede acemisiyiz bu işin mesela pompa almaya gerek var mı? ben yedek lastik ve 1 takım çoklu sey almayi yeterli görüyorum kalan yerimi havlu için kullanıcam :D pompa birilerinde nasılsa vardir diye düşünüyorum ama bide herkes benim gibi düşünüp getirmiyormuş sen o zaman gör curcunayi :)

@Caner AYDIN

bende pompa var:rolleyes:
yanıma yedek içlastik dışında;
su
yedek tişört
mayo şort (yüzeriz diye, yüzeriz demi?)
küçük bir havlu
güneş kremi
fotoğraf makinası

alıyorum.. kamp yapmıyacağımıza göre fazlasına da gerek yok herhalde..;)

dönüş soğuk olur mu üste uzun kollu birşey alsak mı? eğer gerek yoksa ben sırt çantası almayacağım ufak sele altı çantasına ıvır zıvır koyacağım sırt çantası terletir

@Zekeriya Gecenoğlu

ne bileti looo bilet mi almamiz gerekiyor? aman ha bana bilgi verin son dakka golü yemeyelim c.tesi sabah ah şuda eksikdi demeyelim :D

arkadaşlar dönüşte akşam soğuk olur mu uzun kollu birşeye ihtiyacımız olucaksa çanta alıcam yok derseniz çanta almıcam terletir sırtı

o halde hızlı bostancı grubunu yakalamak için maltepe ido 07:10 itibariyle karşılama mangası:
Manga komutanı: Sedat Şencan
Avcı eri: Ali Atay
tim komutanı...?

Güncel liste

1. Burak EKEMEN
2. kudu
3. Nostoc Domenica
4. Barış ÖZKAN
5. kaşif
6. pandermos(özgür)
7. sedat gökçek
8-Özcan Semet
9-..............

genel liste

1. Ali ATAY
2. Samet_ÖZDEMİR
3. Arda TAŞAN ( 1 aksilik olmazsa)
4. Caner AYDIN
5. Engin YILDIZ
6. Hofsorrow
7. Semir KARABULUT -cuma belli olacak
8. Nostoc Domenica
9. Ömer DEMİROK
10. Çağrı KOLÇAK
11. Barış ÖZKAN ( 1aksilik çıkmazsa)
12. Jimmy cons Korcan (1 aksilik çıkmazsa)
13. Sedat GÖKÇEK
14. Emreden
15. Darkmagic(sedat şencan)
16. kudret-geldi geldi
17. Hakan DOĞAN
18. özcan semet
19. burak ekemen
20. Caner abinin arkadaşı
21. kaşif
22. pandermos(özgür)
23. Zekeriya Gecenoğlu

Samet ben Cumartesi sabahı Bostancı grubu ile beraber Pendiğe pedal basıp öyle katılacağım tura. Seninle erken buluşuruz diye kobuşmuştuk ancak planda bir değişiklik oldu.

Bu arada bostancı grubuda kendi başına tur düzenleyecek kalabalığa erişti..

@Caner AYDIN

yok hocam topçulardan geliceksen bilete gerek yok akbili basıp geçiyosun:)

bu ne arkadaş herkes tabur olmuş, alay olmuş bostancı maltepe falan:D
ben yine tuzladan tek tabanca:Gun-124-1

@çağrı kolçak

kardeş bende hala tam bilmiyorum nasıl geleceğimizi ama plan şu. Allah (cc)nasip eder ve sağlicakla o günü görür isek arkadaşım sabah ayazağadan bana gelecek, birlik de çengelkoy den goztepeye pedallayacaz, goztepeden tren ile pendik tuzla tarafına gelip orda grup la bulusup eskihisar ws devam edeces :D

@Ozcan SEMET

benim 20 numarada ki arkadaşım maalesef gelemiyor arkadaşlar onu listeden çıkartalım ailevi bir meselesi için özür diledi kusura bakmayın ben 2 kişi olarak katılacağım....

@Caner AYDIN

abi sen gebze yönüne bi trene bindikten sonra bi şekilde buluşuruz o kolay. gruptan birinin telefonunu alırsan falan daha da bi kebap olur bu durumlar:) bi de geçen sefer de oldu esas son gece coşuyo bizim konu kim, kaçta, nerde nasıl oluncağı konuları. son kararlar veriliyo:D

ozaman buyrun güncel liste
bostancıdan 07:00 hareket
1. Burak EKEMEN
2. kudu
3. Nostoc Domenica
4. Barış ÖZKAN
5. kaşif
6. pandermos(özgür)
7. sedat gökçek
8-Özcan Semet
9-..............

genel liste

1. Ali ATAY
2. Samet_ÖZDEMİR
3. Arda TAŞAN ( 1 aksilik olmazsa)
4. Caner AYDIN
5. Engin YILDIZ
6. Hofsorrow
7. Semir KARABULUT -cuma belli olacak
8. Nostoc Domenica
9. Ömer DEMİROK
10. Çağrı KOLÇAK
11. Barış ÖZKAN ( 1aksilik çıkmazsa)
12. Jimmy cons Korcan (1 aksilik çıkmazsa)
13. Sedat GÖKÇEK
14. Emreden
15. Darkmagic(sedat şencan)
16. kudret-geldi geldi
17. Hakan DOĞAN
18. özcan semet
19. burak ekemen
20. kaşif
21. pandermos(özgür)
22. Zekeriya Gecenoğlu

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET