Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

15 nisan 2018 Marmaris Salcano yol bisiklet yarışı

@tırıvırı.
Valla kapanmamis,uzunda 175 kişi çok az zati,ct akşamı kapanabilir

Kisada
307 kişi
Uzunda
175 kişi son 3 gün ,
katılım çok düşük fiyatları aşağı çekmedikleri müddetçe gran fondo bitiktir
Sonunda az kişide bile maliyet kurtarmaz ise ,türkiyede gran fondo devri kapanır

72 km 'de ersan kaçan ortalama 31 yapmış idi,
tahminimce, katılsa idim, ersan kaçan ile çekişirdim
Son anda listeye Rınat ahkmetbekov ve mustafa sevinçel girer ise çekişme Rınat ile mustafa arasında olur gibi,ses yok bu sağlam dostlardan ,
onlarda şikayetçi herhalde masraflardan

152594 dosyayı görüntüle

Rınat

152595 dosyayı görüntüle

Mustafa sevinçel

(link)

Işin ilginç tarafı 55-59 katagoride 4 kişi var , yarış komitesi 4 kişi için yarış yapacakmı göreceğiz,zati ısmail iltir ve ali rıza firinci bir ve ikinciliği bırakmazlar,davut üçüncü olur ,,,
Son 3 günde 55 -59 katagoriye katılım olmaz ise sonuçlar belli tabi koşulur ise,

Aynı şekilde 60 mastırda durum aynı halen uzunda 4 kişi

152598 dosyayı görüntüle

Favori dostum yüksel kılıç

152599 dosyayı görüntüle

Paul bollom

152600 dosyayı görüntüle

Sami noyan

(link)

Patrick michelle

152607 dosyayı görüntüle

Kısada ali serdar akgiray çeşme 60 mastırda 3 'üncü olmuş idi ,ersan kaçan akra fondoda 'üçüncü olmuş idi sadık yalaman gran fondo marmarada 3 ' üncü olmuş idi,yukarda ali serdar,,,,

(link)

(link)

Kısada mehmet ali tanaydı

(link)

Solda ahmet emin yeginboy

152609 dosyayı görüntüle

Mehmet köktürk yukarda
Ersan kaçan,celal kartal,ve oğuz değerin face'den resimlerine ulaşamadım

152610 dosyayı görüntüle

Üçüncülük kürsüsünde sadık yalaman

Scudo
@Kudret Kurtcebe abi en az 4-5 kere kısa parkur döndüm sadece yeni açtığım ara yol segmentinde yol kötü sayılır onun dışında abartılacak kadar değil

Yarışacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum kazasız sağlıklı keyifli bir şekilde bitirir inşallah herkes

307 artı 175 eder, 482 kişi uzun ve kısa toplamı,sayı oldukça az,uzunda katılım düşük,kayıtlar açık ama kayıt olan yok,sayı sabitlendi gibi,son ct günü ,pazar dananın kuyruğu kopacak, uzunda 55-59 katagoride 4 kişi,gene uzunda 60 mastırda 4 kişi bu katagoride pazar yarış olacakmı göreceğiz

Yarın şile eğimleri bizi bekler.
bu arada yarın çok güzel bir havada yarış olacak,
Mustafa sevinçel ve Rınat akhmetbekov listede yok,Kisada 8 kişi 60 mastırda
Ersan kaçan,ali serdar akgiray ve sadık yalaman kürsü gördüler yarın ne süpriz olacak bakalım,60 mastırda uzunda 4 kişi için koşu olacakmı göreceğiz,,,

@hamlet2006

kim söylemişse yalan söylemiş, çeşme'deki yarışlara her yıl katılırım, 1 tane çöp olan jant görmedim. belki 1-2 tane olmuştur ama yüzdeye vurduğumuzda bir hiç oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@hashus1099 Ben başkasının yalancısıyım

Sizin 1250 yarışçıyı kontrolünüzde tutmanız daha zor.Jant kontrolü yapıyor olmak lazım.Milletin de işi gücü yok niye yalan söylesin

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Kudret Kurtcebe Ağabey, Hava tahminleri başta kötü gösteriyordu ,sonra düzeldi.Son ana kadar bekledim kondisyonuma güvenemedim.İnşallah Kapodakyaya katılacağım.

Granfondo yarışı şehrinizde veya sınır illerde değilse inanılmaz maliyetli oluyor. Ulaşımın, konaklamanın ve beslenmenin pahalılığı üzerine birde kayıtların yüksek fiyatlarda olması yarışları cazip olmaktan uzaklaştırıyor. Bu maliyet sorunuda @Kudret Kurtcebe nin belirttiği gibi sayıların düşük olmasına sebep oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam kontenjan 1000 kişiydi. Katılan sporcu sayısı bu kontenjana oranla komik bir sayı.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Saat 05.03 marmariste olmak isterdim,maliyet fazla olur ise bizi etkiler,az bir yarışmacı uzunda ,Kısada 307 kişi hiç yoktan iyidir diyelim genede,
saat 07.00 çıkış yaparak 32 km non stop,,,ayaz kötü şu an.......

153030 dosyayı görüntüle

06.30 çıkış. 32 km ,5 adet eğim,4 'ü uzun, varış 07.45
1. Saat 15 dakika bu gün boş durmadık,
Şu an tahminimce marmariste yarışlar bitmiştir

153031 dosyayı görüntüle

153032 dosyayı görüntüle

Kısa 60 mastır sonuçlar 65 km

1 - mehmet ali tanaydı ,ortalama,21.34 ,zaman 03.02
2- ersan kaçan ortalama 21.15 ,zaman 03.04
3- ali serdar akgiray ortalama 21.04 zaman 03.05

Mehmet ali tanaydı süpriz yaptı

Uzun 60 mastır 97 km,

1- sami noyan
Ortalama 26.28 zaman 03.41
2 - yüksel kılıç
Ortalama 20.92 zaman 04.38
3 - patrick mitchell zaman yok ortalama yok üçüncü

Paul bollom yarış dışı

55-59 kategori tahminlerim aynen doğru çıktı uzunda ,97 km 'de
Milliler işi bitirdi
Birinci ali rıza firinci ikinci ismail iltir ve üçüncü davut mutafoglu,tayfun yıldırım yarış dışı,
zati dört kişi vardı

45-54 katagoride hiç şaşırmadım mutlu hoca,mutlu erçevik birinci uzunda

Zafer yalın 3 'üncü Kisada,45-54 katagoride

Cihat yurtseven Kisada birinci, tahminler doğru çıktı 55-59 katagoride

Haziranda Kastamonu'da da bir güzel granfondo duzenlenicek,üstelik para ödüllü
@Kudret Kurtcebe iyide hocam zaten 5-4-6 kişiler :) + küsür yaşında olanlar :)

@Ilter Elmas

Fren kolu nasıl kırılmış acaba gerçekten merak ettim Geçmiş olsun @asladurma

• Beğen
Tepkiler: caesar ve makifir
@ATTy

Allah korusun ya ikisi birden kırılsa, insan düşünmek bile istemiyor. "Sol kolun, yani ön frenin inişte kopması zaten felaket."
Arkadaş kilolu biride değil, ya bizim gibi 100 kg civarı olsa...
Fren/vites kolu, tanınan birinin elinde, kamera önünde kırıldığı için hemen yenisini, belki daha üst modelini verirler.
Ya aynı durum normal vatandaşın başına gelseydi ? işin yoksa uğraş dur, nasıl kırıldığını anlat/ispatla, incelemeye gönder, sonucu bekle, bu arada tekrar sökme, takma işleri vs.

• Beğen
Tepkiler: ATTy
Ismail çavuşoğlu,na helal olsun ikinci,ortalama 97 km'de 30.06
Zaman 03.13 katagori 19-34
Hiç şaşırmadım gökhan uzuntaş birinci ortalama 31.89 ,zaman 03.02
97 km,katagori 19-34

@Ilter Elmas

Apartmandakiler hazırmı diyor bayan sunucu kimse yok tabi ,herkes uyumakta:islik::D

@tırıvırı.

(link)

24 haziran kastamonu,,,,,,yolluk verselerde bende gitsem ,otobüs gidiş ve dönüş bedava olur ise kastamonuna ışık hızı ile giderim :eek:

Geri