Scudo Sports

15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet 4. Yol Yarışları

Siyaset iyidir gençler ,tartışmak da güzeldir belli sınırlarn içinde ,birbirine hakaret etmeden ama tam tersi apolitik olmak birileri senin adına konuşurken senin sessiz kalman sıkıntı.Geleceğimiz söz konusu iken neden susalım .

Scudo
Siyaset iyidir gençler ,tartışmak da güzeldir belli sınırlarn içinde ,birbirine hakaret etmeden ama tam tersi apolitik olmak birileri senin adına konuşurken senin sessiz kalman sıkıntı.Geleceğimiz söz konusu iken neden susalım .

Apolitiklik değil bu, herkesin düşüncesi var, şahsi fikrim yeri burası olmamalı. Bir sürü forum var buna yönelik. Herkes siyaset yapsın, yapabilir. Ama siz buraya yazınca değişen tek şey karşınızda yardımlaşacağınız, birşeyler paylaşacağınız kişiye aldığınız tavır. Belki beraber turlara katılacaksınız ama kırgın olduğunuz için gelmek bile istemiyorsunuz. Gerek yok. Bisiklet birleştirici bir spor olsun ayrıştırıcı değil...

Başlık “15 Temmuz hain darbe girişimi ve gerçekler” olarak değiştirilmeli diye düşünenlerdenim ben de. Çünkü konuya tıklayan forumdaşlar haklı olarak başlık altında amatör bir bisiklet yarışıyla ilgili yorumlar ve tartışmalar okumayı bekliyor. Ama gelinen konu: Cihadın farzları :naslyany:

Başlık “15 Temmuz hain darbe girişimi ve gerçekler” olarak değiştirilmeli diye düşünenlerdenim ben de. Çünkü konuya tıklayan forumdaşlar haklı olarak başlık altında amatör bir bisiklet yarışıyla ilgili yorumlar ve tartışmalar okumayı bekliyor. Ama gelinen konu: Cihadın farzları :naslyany:

Kastettiğim buydu, teşekkürler Serkan Mıstınoğlu. 15 temmuz kimimize göre bir destanlık kimimize göre bir tiyatro olabilir. Ben tiyatro desem de adamın fikri aynı olacak, destan desem de aynı olacak. Burada iyi kötü bir bisiklet yarışı düzenlenmiş. Sanırım Ankara'da organizasyon problemli olmuş, diğer etaplarda sıkıntı olmamış. Konuşacaklarımız temelde bunlardı. Devrim Arabaları filminde bir diyalog vardı Adnan Menderes'in radyodaki asılma haberinde. Baş mühendis radyoyu söküyordu kimse dinlemesin diye. "Bu habere sevinenleriniz, üzülenleriniz, tartışmak isteyenleriniz olabilir. Ama bizim bu otomobilleri yetiştirmemiz lazım, dolayısıyla bunun için hiç vaktimiz yok" diyordu. Siyaset yapan çok zaten ülkede, gelin biz bisiklet sürelim :)

Cihat yapıyor bir grup. O nedenle, kafirin malı helal oluyor bu anlamda. Onlar çalmıyorlar, cihat ile helal kılınmış mallara ortak oluyolla.
Tilkiden din öğrenen, tavuk çalmayı sevap zannedermiş..

Son düzenleme:
Hocam tarikatları inceleyince, adres buckhingam sarayına çıkıyor.

Kesinlikle öyle.. Tartışmaya kapalı, insanın iç vicdanıyla alakalı bir müessese de olsa hep dışavuruldu.. binlerce yıldır hiç mi asimile olmadı? Hiç bir ilahi din? Müslümanlık dahil? Kaç Müslüman geçinen adam ya da hanımefendi kur an ı açıp okuyor? Hz Muhammed in sarayı ya da sarayları mı vardı? O adam ki 2 hurma ile ramazanda sahurdan iftarı getirirdi, 50 derece kuma secde ederken bizimkiler klimalı camilerde yere paralel namaz vaktini bekliyor, uçsuz bucaksız iftar sofralarında kursaklarını hınca hınç doldurma derdindeler... sonra da Atatürk e laf ediyorlar.. Ulan açın da Atatürk ün Balıkesir hutbesini okuyun bre cahiller.. peygamber rivayetlerinden birinde yahudi bir komşusunun cenazesinde bile hürmeten evinin önünden geçtiği sırada yüzünü meftaya dönüp sokağından çıkana kadar ayakta uğurlarken kim bu ahlak ve edepten feyz alıyor, ibret çıkarıyor?ilk ilahi din yahudilik iken bizim süper müslümanlar yahudiliğe savaş açıyor.. Bu arada kur an a atıf yaparak diyorum ki ayet kelimesinin bir diğer anlamı da ibrettir. Yani her ayet ibrettir.. Yanlışım varsa bilen düzeltsin, kur anda faizin, birisine tozu bile sıçrasa, o kişinin vay haline.. O kişi Allah ve elçisine karşı savaş açmıştır deniyor.. Peki bundan kaçının haberi var ümmetin umudu ve savunucularının? Bankalar kurban kredisi veriyor, kimse karşı çıkmıyor, hiç bir cuma hutbesinde bunlardan söz edilmiyor.. Diyanet işleri fetva veriyor, devlet bankalarından verilen kredi caizdir.. Kur anda az önce yazdım, ne deniyor 😃 insanın aklı gidiyor.. Ben ateist halimle bunun akla mantığa uymadığını en azından İslamın kendi içinde tutarsızlık yarattığının farkında iken, %95 ten fazla Müslüman vatandaşımız nasıl Müslüman oldular çok merak ediyorum.. İlk ayet oku diye indiği söyleniyor.. Oysa aynı şekilde peygamber in okuma yazma bilmediği ama ona Cebrail ile öğretildiği anlatılıyor.. Fakat burada atlanan çok önemli detay da peygamberin aklının da mı olmadığı? Adama oku denirken, aslında söylenmek istenen şey, aklını kullan, analiz et, olayların farkına var, düşün, muhakeme et demek.. Yoksa yerde Arapça gazete bulup alnına götüren nice adam var memlekette.. Halbuki gazetede yazan şey, Suudi Arabistan ligindeki el şabap ve al taawon un maçının ertelendiği 😅 kaldı ki arapçadan dem vuran yobazlar da Allah ın arapçadan başka dil anlamıyor oluşunu mu söylemek istemiyorlar zatı muhteremler haşa? 🤪,? Yani Türkçe, Rusça, İtalyanca bilmiyor ya da anlamıyor mu koskoca yaratıcı? Çok da uzatmayayım, neticede din kafası basmayan adamları kontrol eden bir mekanizma olarak kafası basan adamlarca kullanılan bir enstrümandır..

Son düzenleme:
Geri