Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

15 TL lik km sayacı....

Kadir Özen

Daimi Üye
Tepki
102
bizim bisikletçi 15 tl ye bi km saati satıyor. bugün bisikletçileri dolaştım 30 tl den aşağı sayaç yok. bende öyle pro bi bisikletçi değilim. (bisikletimi daha bugün aldım. sedona borla 18" beyaz.)

km sayacı takdırtmak istiyorum. ve bisiklet almam sebebiyle bütçemi baya bi zorladım
cidden 30-50 tl yi şuanda vermem çok zor. 15 tl ye gidip o sayacı takdırtmalımıyım?

Scudo
biraz daha bekle en azından sigma 506 yı al. Öyle çin yapımı dandik km saatleriyle uğraşma..

ben cevabımı zaten biliyorumda destekçi arıyorum:D bisikleti almışkende km saati olsun istiyorum. yani ilk günden itibaren ne kadar yol gidilmiş onu bilmek istiyorum. o sebeple 15 tl uygun geldi
birde şimdi bu 15 tlliği 1 ay kullansam. yeni alacağım saatte km ayarı elle değiştirile bilir mi?

bugün bisikletçiye tekrar gittim. içimde feci kazık yemişim gibi bir his var ama ben olayı anlatıyım...
echowell marka v3 model bi km sayacı aldım. 40 tl verdim. bana biraz çok gibi geldi ama adam bunu al sırtın sorun çıkmaz dedi. bizim bisiklet tamircisinde 15 tl ye birtane gördüm pek içim tutmadı bunu aldım içinden kullanma klavuzu fln filan çıktı kaliteli gibi birşeyde gözüküyor ama sizce bu marka nasıl? çok mu kazık yedim?

not: borla 2010 un teker ölçüsü kaç mm dir? 26x1.95 yazıyor üstünde. ama bulamadım tam bu kalınlık ve büyüklükteki jant ölçüsünü. 2115 olarak girdim alete ama emin değilim.

Zamanında bende o ucuz km saatlerinden almıştım.4 senedir hiç bir sorun çıkarmadan çalıştı ve halada çalışıyor.Çin malı diye aleti ezmeye gerek yok.Km saati maliyeti az olan bir elektronik devre.Çin gibi az maliyetle üretim yapan ve ucuz işçi çalıştıran bi ülkede zaten 15 TL 'lik km saati gayet normal.Bu onun kalitesiz olduğunu göstermez.

Benim km saatinin markası AS idi.

@Kadir Özen

Lastiğin sibop kısmını yere dik hale getirin, ve yere işaret koyun. Bisikleti hareket ettirip, sibop aynı dik konuma geldiğinde (yani teker tam 1 tur atınca) bir işaret daha koyun yere. İki işaret arasını ölçün. Bulduğunuz değerin mm cinsinden değerini alete girin.

Not: Tam olarak değer yoksa da çok sorun değil, en yakın değer ne varsa onu girdiniz mi tamamdır.

ben msn de anlattım dostum kendisine hepsini :) bugun bisiklette ilk günü sıfır borla aldı heyecanlı biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
:)
Hayırlı olsun o zaman.

Geri