Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

150-250 Lİra Sifir Bİsİklet Tavsİyesİ

Tepki
0
Selam.Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 150-250 arası bisiklet arıyorum acaba en uygun marka ve model nedir ?

Kipanın hala kampanyası duruyorsa 130 liralık onu almayı düşünüyorum.Duruyormu ?

Scudo
@Mustafa Kolalı
Mustafa merhaba.Bütçen biraz kısıtlı gözüküyor.Hiçbirzaman market bisikleti kullanmayı düşünme,bu sana zevk vermez aksine bisikletten soğutur.Eğer yapabiliyorsan bütçeni yukarı çıkart.Diğer linkte gözüken bisiklet Hı-Ten kadro bu çelik kadro demek oluyor ve çelik kadrolar ağır olur.Kadroda en azından aleminyumu ara.Alacağın bisikletin mümkün olabildiği kadar hafif olsun.Unutma bisiklet ne kadar hafif olursa fiyatı o kadar yüksek olur.Sana kolay gelsin

Marketten alma çok sorun çıkarır.Ben sana biraz daha para biriktir Sedona Borla al derim ama bianchi de alabilrsin

@Yasin Çakıcı

Hey Allahım her girdiğim konuda bu adamı görüyorum bianchi den ne kadar alıyosun acaba?

Mustafa bey size önerim elinizdeki parayı çarçur etmeyip biraz daha biriktirmeniz ve forumun 2.el bölümünden düzgün bir bisiklet almanızdır. Kolay gelsin

@Semih Karadağ

Semih Bey'e katılıyorum. Bende 2.el almanı tavsiye ediyorum.Forumda güzel makineler var.

@HASAN KURU

Ustam ben 17yaşındayım Semih kardeşim v.s dersen tamamda Semih bey biraz garip geldi bana :)

@HASAN KURU
Sabaha karşı yorum yaptığınız için bekli hatırlamıyor olabilirsiniz.Normaldir yani :D

@HASAN KURU

Her sabah zaten bi anormallik yapıyorum uykulu kafayla :D Ben resime baktımda orda biraz büyük gibi görünüyodun :D

Geri