@mariokaldato üstad Escape serisinde disk fren yokmuş.
en uzun üst kadro 85cm, iç bacak boyu 90cm, hepsini kurtarıyor ama ani durumda 3-5cm kurtarmaz sanki.

o halde L almak lazım.
@kurloz hocam dediğin gibi videolara bakayım, büyük alıp sonra inip binerken sıkıntı yaşamayayım kalabalık bir yerde durmak gerektiğinde milletin üstüne düşmeyelim
Adanada mağazalarda bulamazsam internetten bakacağım mecburen ama işte işin kötü yanı giant seek 3 internette pek az yerde satılıyor. mesela bike and outdoorda 2015 modeli 2016nın olması gereken fiyata. internette pazarlık olayı da yok maalesef.
@kurloz
Microshifti duydum mesela uzak duruyorlar genelde gördüğüm kadarıyla. Sram ve Shimano için olumsuz yorum duymadım pek. Tabi Shimanonun kalite kalite ayrı olduğunu yinede en düşük Altusun bile başlangıç için iyi olduğu söyleniyor. Sramde de durum böyle mi bilemediğim için sordum.
Sedonayı ne kadar zamandır kullanıyorsun, keşke dediğin bir şey oldu mu hiç Sedona için?
Sedona yerli malı yurdun malı ama en kaliteli bisikletler arasında gösterilen Giant ile aynı parayı vermeye değer mi acaba
Bir üstad çıksa dese ki şunun kadrosu daha iyi bunun donanımı daha iyi ne güzel olurdu