Scudo Sports

1500 - 1700 tl civarı yarış bisikleti tavsiyesi.

Tepki
14
Bisiklet
Sedona
Merhabalar herkese kendimi çok boş hissettiğim şu günlerde kendime bir amaç edindim Tour de France'ı :D kazanmak. Çok komik gelebilir öylesine bir amaç işte hedefim büyük olursa kazancımda büyük olur neyse gelelim sadede. Şu sıralar en alt seviyedeki yarışlardan başlayarak yükselmek istiyorum. Yaşım 17 ve bir an önce yükselme gereği duydum. Ve amatör bir bisikletle bu işe girmem gerek sizin bana önerileriniz nelerdir bu fiyat aralığındaki yarış bisikletleri hakkında. Not: en az 50-34 aynakol ve en az 18 vites olması daha iyi olur.

Scudo
Büyük hedefler büyük sorumluluklar gerektirir. Öncelikle bunu aklınıza yazmanız gerek. Bunun için çok çalışıp çok antrenman yapmanız kısa sürede çok deneyim kazanmanız gerek. Yaşınız 17 aslında gayet iyi ama daha erken yaşta yarışlara katılıp başarılı olma rüyasına kapılıp çalışmalara başlasanız daha iyi olurdu. Bu yüzden çok çalışıp performans ve deneyim konusunda kendinizi çok geliştirmeniz gerek.
*
Şimdi gelelim bisiklet seçimi mevzusuna bütçe 1500- 1700 tl arası. Bu bütçe piyasadaki giriş seviyesi bisikletleri alabilmek için anca yeterli bir bütçe zaten. Alacağınız bisiklette performansı göz önünde tutmak faydanıza olacaktır. sıfır olacaksa Salcano xrs 030 tiagra yada carraro cr race 032 modellerine bakabilirsiniz. 2. el e yönelirseniz scott s30 vs bir model bulabilirsiniz. Yarışlara katılma amacınız olduğu için mümkün olduğunca en hafif ve en performanslı bisikleti seçmeye özen göstermeniz faydanıza olacaktır.

Büyük hedefler her zaman iyi değildir,hayal kırıklıkları olabilir.

Bisiklet konusuna gelirsek Ömer Karan arkadaşımızın dediği gibi tavsiyelerine uy.

@ömer karan

Eklemeye gerek yok.. hepsi var.:)

Geri