Scudo Sports

1500-1800 bisiklet tavsiye Yardim

Oba

Üye
Tepki
21
İsim
Murat Işıl
Kış indirimleri olduğu için şimdiden bisiklet ariyorum.Bisiklet seçimi konusunda acamadim .kusura bakmayın.Bundan sonra forumda devamlı olmak istiyorum.
Butcemi çok fark yaratirsa 2000 TL verebilirim.Salı gunune kadar alacam. Konyadan alcam. Y

Scudo
Yol mtb cyclocross tur şehir ne istiyorsun?

Ben de konu açmak istemiyorum,forumda bu tarz pek çok konu bulunuyor fakat aktif değil ya da bazı farklılıklar bulunuyor.En fazla 1700 lira vereceğim bir tur bisikleti önerir misiniz ? 1500 liraya da bir dağ bisikleti olabilir arta kala parayla lastiklerde değişikliğe gidebilirim.

Mtb olabilir daha sonra tekerleri asfalta uygun alcagim.

Bisiklet yolu var ama şehir bisikletleri kaldırımlara çıkmaya gelmez gibi.
Acemi olarak araştırdığım kadarıyla kron xc 1000 var bunun gidonu kitleyip tekeri ayarlayinca şehir bisikleti olmaz mi?

Reklam olmasın Konyadan y ile baslayan. bisiklette kron xc 1000 1453 TL mesela internette 1800 gibi indirim yok mu

Direk yk bisiklete git adamlar ne biçim indirim yapıyolar valla şaşırıyorum. Felaket ya. 2100 den fazla liste fiyatı olan sedona 345 i ordan 1450 ye alan arkadaşım var benim.

Bu gün aradım Sedone 345 varmı tükenmiş. Ondan sonra dağ bisiklete döndüm.Hafta içi gel ayarlariz sana dediler bi bilgim olsun dedim foruma geldim

Acele etme hiç boşuna. Sen dükkana git sipariş verir onlar. Mtb de gönlün yoksa şehirden vazgeçipte ona yönelmek olmaz. Her bisiklet var adamlarda :D sanki dükkan benimmiş gibi övdüm ama adamlara helal olsun bak nasıl memnun ediyorlar insanı :)

@Oba DAĞ bisikleti yolda sürülmez :) DAĞ da sürülür Dağ bisikleti alıp yol lastiği takmanın hiçbir anlamı yoktur bence bi yol bisikleti bakmalısınız örneğin fp konusunda üstüne tanımadığım SAlcano Xrs030

selamlar GT marka mtb bakabilirsin şu an sanırım indirimdeler tavsiye ederim bende kullanıyorum

Dağ bisikleti bakıyorsan bu iki bisiklet bu bütçede iyi seçeneklerden.
(link)
(link)

İgmani bir arkadaşımda önermişti.
Xrs030 2800 TL Ertesi gün calarlar.Allah izin verirse yeni alcagimi odada duvara ascam.Adamlar(!) Ramazanda 200tllik bisikleti iki ince kilitliydi apartmandan çaldılar.

Kron xc 1000 29' ,Sedone 345
İgman ... Kesinlestirsek ilginiz için.tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
Altın elbiseli adamı bilirsiniz. Motosiklet uzmanı. Adam cbr1000rr çaldırdı yılmadı gitti ducati panigale 1299s aldı ki kendisi en az 33 bin eurodur. Bizim bisikletler onun yanında hiç kalır. @big bike arkadaşımız ne güzel demiş. Çalınacaksa hiç girmeyelim

@Oba xrs 030 2800 lira mı ? AHAHAHAHA güldüm gece gece :D 1800 lira şu an kış indiriminde....

@Oba sen apexe bakmışsın.tiagra setlisine bak vede sahibindende 0 satış yapan mağazalar var onlarda 1800 lira falan şu anda

Geri