Scudo Sports

1500 kilometrelik tura çıkarken yanımıza neler alınmalı?

Scudo
@Çağdaş78 Kremi denize gireceğim zaman kullanacağım, sürüşlerimde güneşten korunmak için kolluk tercih edicem. Gömlek nasıl olur bilmem ama ben çok terliyorum sıkıntı yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Tur Şoförü
Şişme yatakların ince mat gibi olanları normal mattan daha fazla konfor sağlamıyor. Yatak gibi şişenler içinse ayak pompası şart. (Yoksa bütün enerjin yatak şişirmeye gider). İnce matlar plates ve yoga için üretiliyor. İki ince mat yerine bir kalın mat (Mesela Decathlon forclaz m200) ve uyku tulumu gayet başarılı bir çözüm bisiklet turu için.
Birde fenistil tarzı böcek sokmasına karşı bir krem öneririm. Gökova'yı geçerken 100'ün üstünde sinek ısırığı ile kamp yerine ulaşmış bütün geceyi kaşıntı ve halsizlikle geçirmiştim. Fenistil kurtardı beni. Aynı turda arı saldırısına da uğramıştık ama sinekler daha korkunçtu.

@Tur Şoförü intexin ürünleri hem hacim olarak hem de ağırlık olarak kötüler. Ben uzun turlarda "(link)" kullanıyorum. Biraz pahalı bir ürün ama hem çok hafif hem de çok az yer kaplıyor.

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
22 cm bir yatak bisiklet pompasıyla yarım saatte (2 kişi dönüşümlü) anca şişiyor haberiniz olsun. Benim oyum iyi bir mat + uyku tulumundan yana. (Ya da ayak pompası taşırsınız size kalmış) - Bu arada intex gerçekten ağır bir yatak ve kolay patlıyor. Ama bunun dışında evdeki gibi bir uyku çekmenizi sağlıyor o ayrı. (Sonuçta şişme)

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Sezer
@Tur Şoförü didimdeyim hocam. Didime geldiğinizde bir sıkıntınız olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Şimdiden kazasız belasız keyifli turlar dilerim :)

@Melogram Didimde çadır kuracak uygun yer konusunda yardımınıza ihtiyacım var. 1 geceyi orada geçirebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Melogram
Kazasız Belasız Yolculuklar...

@TurŞoförü Ön arka ışıklarınızla ilgilide bilgi verirseniz sevirim.

Aydınlatması nasıl Hangi marka varsa linkleri ?

Ön ışığım dinamodan gücünü alan Busch & Müller Lumotec Lyt e, arka ışığım
Deemount 100 lm şarj edilebilir cob led usb dağ bisikleti kuyruk işık taillight mtb emniyet uyarı bisiklet arka ışık bisiklet lambası
(link)
(from AliExpress Android)

İkisindende çok memnunum. Aliexpress arka ışık tahminimden süper çıktı şarjlı, micro usb ile şarj oluyor. Işığı çok güçlü modlarıda kullanışlı. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mert 29
@TurŞoförü
Çamlık mevkiinde çadır kurabilirsin. Sabah yürüyüş yapanların meraklı bakışlarını sorun etmezsen güzeldir.

@TurŞoförü hocam çadır kurmak için milli park var eğer size uygun olursa orada konaklama yapabilirsin. Didimin girişinde orman kampı diye. Tabi ücretlidir orası ama onun dış tarafında kalan bölgedede kurabilirsiniz problem olmaz. Ve çamlık mevkisi var ordada problem olmaz hem daha güvenli olur sizin için.

@Serkan.Sezer hocam didimdemi yaşıyosunuz ? Eğer öyleyse tanışmayı isterim. Forumdan biriyle aynı yerde yaşıyorsam ne mutlu bana :)

Kaş, antalya, fethiye civarındada çadır kurmak için yer önerilerine ihtiyacım var arkadaşlar.

dostlar özellikle Babadağ nasıldır acaba?

@Tur Şoförü. Kaş'tan içeri girin, ufak yer zaten, gezdikten sonra yarımadayla birleştiği yere gidin, orda duş yeri ve wc' nin olduğu kamp yapılacak yer deniz kenarından gülümseyecek.

Fethiye iç kısımda ücretsiz kamp yerini erken bulmaya çalışın,yoksa ücretlisine kalırsınız, tarif edemeyeceğim.

Antalya'ya geldiğinizde haber verin, bulunduğunuz yere göre ücretsiz duşlu wc'li kamp yerini tarif edeyim. Numarayı gönderiyorum.

Ya da Antalya'ya hiç gelmeyin, ortalık yanıyor:) Şimdi burdan kaçma zamanı

Geri