Doğan YILMAZ
Üye
- Tepki
- 2
merhaba,
öncelikle söyleyim 1500lira nakit param var, bundan daha üste çıkamam, az daha koy şunu alları değerlendiremeyeceğim maalesef
aklım hep şehir bisikletinde, kaldırımdan inerken vs sorun olur mu diye araştırdım çoğu kişi birşey olmaz diyor, zaten altımdakinin şehir bisikleti olduğunu bilerek kullanacağım.
gelelim seçtiklerime;
öncelikli istediğim sedona 300 classic, şu çamurluklu bagajı olan model
2014 modeli daha ucuza var, 2015 modeli de piyasada yok
2015 model 300 sport var, çamurluksuz olan
yağmurda kullanırken işe falan giderken sırtım hep çamur oluyordu, ve eşya taşırken bagajı olmaması sorun.
gerçi sonradan takılabilir ama üzerinde takılı gelmesini tercih etmem nedeniyle 300 classic daha çok ilgimi çekiyor
carraro 804 elite man güzel, fakat çok ağır olduğu ile ilgili forumda konusunu buldum, 17kg o_o
gerçi sedonanın ağırlığı yazmıyor ama 17kg olacağını sanmıyorum.
sedona gusto var çok şık ve klasik, 1400lira ve piyasada yok.
ön amortisör de yok, konforlu geleceğini sanmıyorum pek, malum ülkemiz yolları kaymak gibi değil.
mtb'de ise 2015 sedona 710 piyasa da yok, sahi bunlar neden piyasada yok ?
2014 710lar da olabilir ama 26" ve mtb, değişiklik yapmak istiyorum.
önerileriniz nelerdir, aradığım gibi satan var mı yalova ve istanbuldan
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
öncelikle söyleyim 1500lira nakit param var, bundan daha üste çıkamam, az daha koy şunu alları değerlendiremeyeceğim maalesef
aklım hep şehir bisikletinde, kaldırımdan inerken vs sorun olur mu diye araştırdım çoğu kişi birşey olmaz diyor, zaten altımdakinin şehir bisikleti olduğunu bilerek kullanacağım.
gelelim seçtiklerime;
öncelikli istediğim sedona 300 classic, şu çamurluklu bagajı olan model
2014 modeli daha ucuza var, 2015 modeli de piyasada yok
2015 model 300 sport var, çamurluksuz olan
yağmurda kullanırken işe falan giderken sırtım hep çamur oluyordu, ve eşya taşırken bagajı olmaması sorun.
gerçi sonradan takılabilir ama üzerinde takılı gelmesini tercih etmem nedeniyle 300 classic daha çok ilgimi çekiyor
carraro 804 elite man güzel, fakat çok ağır olduğu ile ilgili forumda konusunu buldum, 17kg o_o
gerçi sedonanın ağırlığı yazmıyor ama 17kg olacağını sanmıyorum.
sedona gusto var çok şık ve klasik, 1400lira ve piyasada yok.
ön amortisör de yok, konforlu geleceğini sanmıyorum pek, malum ülkemiz yolları kaymak gibi değil.
mtb'de ise 2015 sedona 710 piyasa da yok, sahi bunlar neden piyasada yok ?
2014 710lar da olabilir ama 26" ve mtb, değişiklik yapmak istiyorum.
önerileriniz nelerdir, aradığım gibi satan var mı yalova ve istanbuldan
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler