Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1500 tl Butce Icın Bısıklet Tavsiyesi.

haa bir şey unuttum trek kadro alıp yarı amötör şeklinde bisiklet toplayabilirsin

Scudo
@Hasan Akyürek

Normalde taksitle almak daha cok işime gelir ancak fiyatta değicek bir indirim yapılırsa peşin olarak ta alabilirim .
Amerikan dan gelicek bir arkadaş var ama bisiklet istemek için cok buyuk bir şey olur diye duşunuyorum.
Bu arada sedona lar ile ilgili kimse bir yorum yazmamış ?:(

bence sedona ve cannondale modellerinin likleri verilmiş çift amörtisör bence gereksiz ağırlık ve enerji kaybı bakım v.s masraf demek şöyle foruma dikkatli bakarsan çoğunluk tek amörtisör kullanıyor :) bence linklere bak derim bide toplamayı düşün başarılı bir bisiklet toplanabilir

Sedona 2010 modellerini yakından görmüş biri olarak 761 modelinin kadrosu bir çok ünlü marka bisiklette kadar güzel hatta üstün diyebilirim

Bende bugun gidip 761 i inceledim. Gercekten cok guzel. Oradaki arkadaş birde Giant Talon 1 modelini tavsiye etti. Sedonadan 150 lira kadar daha ucuz . Giant sanırım daha unlu bir bisiklet ureticisiymiş. Ama ne yalan soleyim Sedona daha şık duruyor.

ben Alıkut derim hem hoş bisiklet hemde dayanıklı senide dagda yormayacana eminin dier amasorlu olan bisiklet saten seni şehir iicnde yorar gibime gelio ama senin bilecegin bişi

@M.Sami

Sanırım Bianchi almaktan vazgeçtim. Şimdi Sedona 761 ile Giant Talon 1 arasında duşunuyorum . Bu arada Giant Talon 1 ile ilgili birşeyler bulamadım forumda . Bulan goren varsa ve haber veririse cok iyi olur.

Birde bu iki bisikletin kadrolarını karşılaştırabilecek olan varmı ?

@Hasan Akyürek

şu an giant kullanıyorum, ara ara sedona modelleri de kullandım. Giant talon hakkında bilgim yok ama marka olarak giant daha kaliteli. Hem boya kalitesi hem işçilik olarak giantlar çok iyi. Giant kadrolar ömür boyu garantili, sedonalarda var mı bilmiyorum. ikisi de sizi fazlasıyla memnun edecektir, bence fiyat/donanım oranı yapın, kararınızı ona göre verin. Bence sedonalar donanımına göre çok pahalı. Linklerin içerisinde en mantıklısı giant xtc3 bence.

Bisiklette kadro çok önemli, kadro açıları,kaynak izlerine kadar incelenmeli... o yüzden zaten 761 dedim...çok üstün donanımıda es geçme... vaktin varsa tek tek donanımlar hakkında karşılaştırma yap... kalite ve ağırlıkları orantıla ve karar ver...

giant,scott,marin,cube,trek,merida... bunlar çok üstün ve çekici bisikletler ama her modeli değil emin ol. sedona içinde bu böle 751 altı mesela hiç hoşuma gitmez...trekde 8000 altı böle uzak gider. kisşisel düşünceler tabi bunlar ama herşeyi ayırdığın para^ya göre önce kadro sonra donanım olarak kıyaslamalısın aynı paraya iki kaliteli kadro varsa burda devreye donanım giriyor donanımı kıyasla ve tabi içine sineni al

kolay gelsin.

Selamlar,
Bugun Ortakoy kackar bisikletten bisikletimi aldım. En son olarak Giant Talon 1 ile Sedona 761 arasında kalmıştım. Sonra sedona da 20 kadro ellerinde olmadığı için Ginat a geçiş yaptım :) Geçmişkende bir ust model olan Giant Talon 0 ı aldım. Bugun bostancı sahilde 6-7 kiliometre kadar kullandım bisikletimi. (yağmura rağmen ) cok hoşuma gitti. ( dana once bu kalitede bir bisiklete binmediğim için karşılaştırma yapamıyorum ). Bu arada sedona 761 kesinlikle benim bisikletimden daha hafif :(

Talon 0 :

Model Talon 0
Sizes S (16"),M (18"),L (20"),XL (22")
Colours White / Black
Frame Giant AluxX aluminium, Fluid FormedTM
Fork RockShox TORA 302 Air 100mm Turnkey lockout
Shock N / A
Handlebar Giant Sport aluminium riser
Stem Giant Sport aluminium ahead
Seatpost Giant Sport aluminium
Saddle WTB Speed V Comp
Pedals Giant platform
Shifters Shimano SLX 27 speed
Front Derailleur Shimano Deore
Rear Derailleur Shimano XT Shadow
Brakes Giant Root hydraulic discs, 160mm rotors
Brake Levers Giant Root
Cassette Shimano HG50 11-34
Chain Shimano HG73
Crankset Shimano M521 22/32/44
Bottom Bracket Shimano Octalink
Rims Alex DP17
Hubs Shimano M475
Spokes Black stainless steel
Tyres Kenda Nevegal DTC 2.1"
Extras
Weight (lb/kg)

O fiyata Merida TFS 400 derim. Kadro, komponettler ve parçalar harika. Ayrıca çok estetik.

@Hasan Akyürek

Hep başka model onerilerimi olucak yav ? Kimse hayırlı olsun dememiş. Yanlış bir tercih mi yaptık acaba ?

1500 TL bütçe için herkes beğendiği bisikleti söylüyor artık ondan sonrası sana kalmış. Sen sanırım bianchiden yanasın ama bianchi en basit ve piyasası olmayan bi bisiklet.

@Hasan Akyürek

güle güle kullanın. bu sitede 5 yıldız almış :)

(link)

@Hasan Akyürek

Hayırlı olsun sanırım yeni modeller önerenler sizin bisikleti aldığınızın farkında değiller hala.:)

Geri