Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1500 TL'ye kadar şehir bisikleti

can muştu

Üye
Tepki
6
ıspartada öğrenciyim ve 4 yıl boyunca kullanacağım.

şehir bisikleti istiyorum. önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
Mimar sinan caddesinde şahin plazaya git carraro sportive 227 al arkana bakma... alt katta...

@kursatihtilali bunu çok önermişlerdi. yarın iş görüşmem var. çok uzun sürmeyecek almam sanırım. teşekkür ederim hocam, en yakın zamanda alıcam inşallah :)

ben senin yerinde olsam tüm parayı bisiklete vermem. 200 300 liralık aksesuar, tur kıyafeti falan alırım

@can muştu Merida bisikletlere de bakmanı tavsiye ederim.Bisiklet almakla iş bitmiyor. Kıyafet ve aksesuarlarının fiyatlarını da göz önünde bulundurman gerekir.

Sedona 410...

• Beğen
Tepkiler: poet ve Yuppata
Bütçenin alacağın aksesuarlara göre yaklaşık %75'ini bisiklete %25'ini ayırsan çok iyi olur. En detaya kadar gidersen aksesuarlar için de bütçe ayrılması gerekiyor. İş görüşmen olumlu geçer umarım.

@promuro olumsuz geçti maalesef. ama ekipmanları da alacağım zaten. mesela carraro 227 1250 TL falan. 250 de ekipmanlara verirdim 1500 olurdu. sedona 410'a bakıyorum şuan

@Kuzey Ege hd fren sistemi istiyodum aslında. hd'li bisiklet öneriniz var mı ?

Aslı bisiklete güven....Sedona 410 al. ( araziyle işin yoksa )

Sedona 410 al.geri kalan paraya aksesuar alırsın. Bende inşallah 4 ay sonra kışın tam ortasında sedona 410 almayı düşünüyorum.forumda bi tane çok güzel inceleme konusu var bi bak derim.Arkadaş birçok kişinin aklında 410 alma konusunda olumlu düşünce bıraktı. İnceleme - Sedona 410 burdan bak bi

• Beğen
Tepkiler: poet
bTwin elops 300 tavsiye ederim.

Carraro 227 öneririm. Sedona 410'a göre bir takım artıları mevcut (hidrolik disk fren, gidondan kilitlemeli maşa, 3x9 schimano vites sistemi vb.) ama kullacak olan sensin, ihtiyacına binayen ikisinden birini tercih edebilirsin.

(link)

(link)

@yalginmustafa bisiklete 1500 verebilecek birine gidip b twin elops 300 aldırırsak yarın birgün arkamızdan iyi şeyler konuşacağını düşünmüyorum
o bisikletin ederi 400- 500 tl ondan çok daha donanımlı yerli bisiklet modelleri var

• Beğen
Tepkiler: erciye
sedona 410 ve carraro 327 en ideal bisikletler şuan. hidrolik disk frenli ve amortisörlü bir bisiklet almayın da ne alırsanız alın diyebiliriz genel olarak.

Carraro sportive 225 hd frenli 1200 civarı fiyatı var geri kalanında kask,eldiven,suluk vs alabilirsiniz

@can muştu
kaliteli v fren pabucu kullandığınız sürece hd fren gereksiz gereksiz yere jant göbeklerine yük, gereksiz yere bakım masrafı ve zorluğu, gereksiz maliyet, gereksiz ağırlık.

Aman aman bir performans beklemiyorsan katlanır bisiklet alabilirsin. Otobüse koyma konusunda rahatlık sağlar, şehir içinde kıvraktır. Çamurluk ve bagajı da varsa 12 ay binersin.

Geri