Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

158 boy ve 50 kilo bayan için bisiklet önerisi

zeynep eki

Üye
Tepki
10
ıkı, uc ay ıcınde bısıklet alıp bu yolla spor yapmayı dusunuyorum.sahıl yolunda asfaltta bınecegım.hafıf bır bısıklet,yag gıbı akan bır bısıklet ıstıyorum.800 tl. kadar ayırabılırım..cok kalın yada ınce teker olmayan 24'' ten buyuk olmayan tekerlerı olan bısey..cevaplarınıza sımdıden tesekkur ederım..

Scudo
24" tekerlekli bisikletleri daha ziyade yetişkin olmayan kardeşlerimize öneriyoruz ve zaten bu bisikletlerin geometrileri de o yaşlardaki insanlara daha uygun oluyor.
Tabiki kullanamazsınız diye birşey yok ama siz sanıyorum hem yetişkinsiniz, hem de beklentiniz akıcı bir bisiklet olması.

Bu yüzden akıcılığı belirleyen faktörlerden en önemlisi olan teker çapını dikkate almalısınız.Ne adar büyük teker çapı, o kadar birim güçle daha hızlı sürüş.Mesela aynı enerjiyi uyguladığınızda 28" tekerlekli bir şehir bisikleti ile, 26" tekerlekli dağ bisikletinden daha hızlı gidersiniz.

İlk önerim küçük kadro boyuna sahip şehir/tur bisikletlerine bakmanız olacaktır.Yok lastikleri biraz daha geniş olsun, bazen araziye de girebilirim derseniz 26" tekerlekli dağ bisikletlerine bakın (yine küçük kadro boyuna sahip olanlar tabi, 14-15" gibi)

Siz biraz daha araştırın, sonra tekrar modelleri tartışalım.
Bu arada forumumuza hoşgeldiniz ve almadan önce araştırma çabanız için tebrik ederim.

(link)
Acele etmeyin derim...ancak.Şu sıralar Amoeba,Scott ve Giant'larda indirim var,sanırım yıl sonuna kadar devam eder......24" yerine 26" Jant,Small kadro alsanız daha iyi olabilir...Satmaya laktığınızda da problem çıkmaz...Kolay gelsin..

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ustaoğlu
Fiyatını bilmiyorum ancak sizin için en uygun bisikletlerden birisi bu olur sanırım...

(link)

tesekkur ederım ilgilendiğiniz ıcın..bıraz daha arastırayım yıne danısacagım sızlere..

@Bahadır Ustaoğlu

bısıkletın tıpı cok guzel ama sıte ıngılızce oldugu ıcın nıtelıklerını cozemedım.tesekkurler.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadır Ustaoğlu
@zeynep eki

Siz aradığınız nitelikleri yazın yardımcı olalım... Bisikletin fiyatını merak ediyorsanız bende tam bilmiyorum ancak 800-1000tl arasında olmalı. Diğeryandan bisiklete çamurluk ve bagaj takılabiliyor. Teknik özellikleri açısından ise oldukça iyi donanıma sahip denebilir. Belki daha ucuza veya aynı paraya biraz daha iyi donanımlı bisiklet bulmakta mümkün olabilir ancak scott yinede iyidir :)

@sitix

Sizin verdiğiniz linkte ki bisiklet ile model yılı farkı oladuğundan donanım farkıda mevcut...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
(link)
Bu linkteki bisikletin hem fiyatı uygun, hem de çok hoş akıcı güzel bir bisiklet.. Tam olarak arayıp da bulamadığınız bisiklet bu olmalı.

Merhabalar, 26 cantlı 14" bir bisiklet gayet güzel olacaktır, Sedona'da vardı sanıyorum 14" boylu modeller....

konuyu hortlatsam sakıncası olurmu?
28" hüsranından sonra 26" şehir tur bisikleti arayışındayım.
vites kolları revoshift olan modeller varsa memnun olurum. araştırmalarıma göre sadece bisan biceps (aliminyum kadro) var. forumda bisanın esamesi okunmadığı için çekimserim.
fiyatı uygun olacak bir model önerebilirmisiniz

hamit bey biraz yanlış bir konuyu hortlattınız sanırım...

konu doğru yanlış değil.
bayan kadro olacak onun için bunu hortlattım. yeni konu açmak istemedim.
boy 158 bayan kadro bisiklet lazım :D

Geri