Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

17/01/10 Coimbra park fotoları

A

Anonim

Silinmiş hesap
Dün Timo,Hugo ve ben parktaydık, hava harikaydı, sürdük ve fotoğraf çektik, buyrun:

Timo
(link)

Ben köşede table(üzerinde hala çalışıyorum:p)
(link)
Ben iniş
(link)

(link)

(link)

Hugo hayvanı
(link)

Resimdeki 3 bmxciyi bulun:p
(link)

Scudo
güzel paylaşım.
resimde 3. bmx cinin olduğundan şüpheliyim:D

Bu speci'ler orda çok yaygın galiba ya? ucuz olduğundanmı yoksa benim tahmin ettiğimden daha fazlamı tutluyor??

@EmirhanKarasu

İndirimde olduğundan finli arkadaşla kaptık son ikisini, 250 euroydu komple bisiklet. en fazla 300 euro civarında paran varsa genelde tercih ediliyor.

Peki Fuse 3 veya Fuse 4 lerin fiyatı ne durumda bide bide bu konuda aydınlatırsan bi daha soru sormuycam :D

atilla gelıyorum yanına:D
iyi sürüşler bakalım;)

Timo(sarışın), en soldaki portekizli bi arkadaş,ingilizce bilmediğinden pek tanımıyom

slm elinize sağlık güzel resimler fakat keşke konuyu bmx bölümüne açsaymişsınız... daha iyi olurdu...:)

@gambler-dh

mtb sürerken ki alışkanlıktan sanırım, konuyu açtıktan sonra farkettim fotolarda bi tane bile mtb olmadığını:( teşekkürler

fotolar çok güzel olmuş.iyi sürüşler.

Fotolara bakınca anlaşılıyor ki baya eğlenmişsiniz.:rolleyes: İlk resimlere bakarken herkesde specialized olunca şaşırdım, zaten aşağıdaki mesajlarda bunun nedenini de belirtmişsin.:in: Fotoğraflar geldi şimdi videonuzu bekliyoruz.Pedalınıza sağlık.

Geri