Scudo Sports

17-18 temmuz bursa dağ bisikleti şampiyonunda tur yemediğim halde tur yedin dediler

psylo_26

Üye
Tepki
19
Bisiklet
Sedona
17-18 temmuz bursa türkiye dağ bisikleti şampiyonunda tur yemediğim halde tur yedin dediler ve yarıştan çektiler
ama bemim arkamda kalan ve düşen arkadaşlarıma devam dediler bende hakeme sordum onlarda tur yemedimi
onların katagorisi farklıdır dedi
bende yarış bitince sordum arkadaşlarıma aynı katogorideyiz cavabını aldım ve benim gibi coğu kişiye böyle haksızlık edildiğini anladık
hakeme sorduk neden böyle bişey yaptınız
sanki orda biz yokmuşuz gibi davrandı.............
sizde haksızlığa uğradıysanız lütfen hakkınızı arayınız böyle insanları bu topraklarda barındırmmalıyız

:boese157: :mad:

Scudo
pisti boşaltmak istemişlerdir. tur yedin çık dışarı yapmışlardır. ama haklısın haksızlık var. bursada yaşıyorum. yarışa gidemedim. ama üzüldüm durumuna yani. birde ulusal bir ayak yani. sağlam bir takım ya da derecesi olan birine bunu yapabilirlermiydi acaba? ( kusura bakma performansını bilmeden konuşuyorum ama)

benim inişlerim cok cok iyidir iniş bsikleti kullanıyorum ama yarışta cok iyiydim iyi gidiyordum her şeyin farkındaydım allah biliyo bunu yapanların yanına kar kalmaz bi yerden illaki çıkar

yorum yok kardeşim. bas şikayeti direk. fedarasyona yaz.

iş işten geçti arkadaşlar. böyle bir rezalet organizasyon olamaz. bursa elinden geleni yaptı ancak federasyon tarafı rezalet. ben onların hakem olduğundan ve kuralları tam bildiğinden emin değilim. ayrıca yarış sonuçları düzgün çıkmayacak ve çoğu kişinin puanları hakemlerin keyfine göre verilmiş olacak.

yarıştan 2 saat sonra sonuçları sorduğumuzda ilk üç belli deyip gerisi önemsiz diyen bir zihniyet bunlar. oysa ilk 20 uci puanı alıyor. bakalım sonuçlar ne olacak.

Hakemlerin bir tamamı tabiricaizse gerizekalıydı...Orda muhabbet ediyorlar yarışa bakmıyorlar.Eğer "heyy 24 geldi" diye 2 defa bağırıp uyarmasaydım 2 turum eksik yazılacaktı.(Allahtan bir iddam yoktu, zevkine girmiştim.Ama iddalı olan arkadaşlarımın durumunu ve onlara yapılanları aklım almıyor).
Yarışla alakaları olmayan, sokaktan toplama, bilgisi becerisi sıfır; ama zeytinyağının nasıl bir şey olduğunu çok iyi anlamış, bağırip aşağılayarak üste çıkmaya çalışan mahlukatlardı.
Startta bir sürü yanlışlık yapıldı.Yarşa başlayacak olan bir çok sporcuya bağırıp onların motivasyonlarını düşürdüler.Bir kaç arkadaş da dayanamayıp kavga etti.

Hiç olmaması gereken şeylerdi.Bu mahlukatların bir daha buralarda kesinlikle olmamaları gerekiyor....:boese157: :boese157: :Skull-175

benim lastiğim patladı ve tur yedim saydığım ve araştırdığım kadarıyla 4.cüyüm jr.larda hakeme ben tur yedim yarışın bitmiş olması lazım devam edecekmiyim dedim bekle biraz bakalım dedi :S ya devam etmem gerekseydi ????

@mustea7

İsaktan en son tur yiyen benim.. yani sen finishde beklemiyorsan :) haberin olsun da kardeşim..İsak beni en son kısa dik yokuşda geçti.

Parkurdaki bir izleyicide bana tur yedin dedi ama ben yemedim :D start düzlüğündekilere sordum devam et dediler devam etdim bakalım sonuçlarda beni ve diğer yarışmacıları ne saçmalıklar bekliyor göreceğiz

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Kimi tur yemez, tur yedin deyip yarıştan çekerler..kimide tur yer ve tur yediği halde yarışa devam etmemesi gerektiği söylendiği halde kendilerine, yarışmacı ilerledikden sonra olsun bir tur daha atsın diye hatalarını geçiştiriyorlar .Önlerine listeyi almışlar ama sağlıklı bir takip sürdüremiyorlar. Yarış sonuçlarınıda inş karman çorba kafalarına göre yerleştirmezler çünkü doğru bir sıralama çıkaracakları konusunda ümitli değilim, zaten rkadaşımızda yukarıda bir örnekle bahsetti bu konu ile ilgili..Yarıştan önce numaralar dağıtılırken çengelli iğne vermediler ve çengelli iğne vermediniz istiyorum dediğimde de önlerinde birsürü olmasına rağmen yok diyip git bul diye tersliyo, dağ başında nereden bulcam diyorum o zaman yanında getirseydin diye küstahca cevap veriyo, bende siz veriyorsunuz diye getirmedim dedim,kendisi başka birşey demeyip çengelli iğnemide vermedi..Tamam size güvenmemem gereklidi ve kendim getirmeliydim iğnemi gerekirsede, ama anlamadığım şey şu çengelli iğne olduğu halde neden vermiyorsun. Küçücük birşeyi bile sorun yapıyorlar.

@nuthatchx

alkışlarla gülüyorum ya. valla yazık.

bu arada resmi sonuçlar açıklandı arkadaşım. bi bak istersen. görmediysen tabi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Atik Sezer
Sakatlığımdan dolayı yarışa giremedim. İyikide girmemişim.
Yazıklar olsun bu federasyona. Bir organizasyon ancak bu kadar kötü olabilir. Türkiye MTB şampiyonası yapılıyor. Tek bir tane medya organı yok.
Yerel basın bile yok. Fatih ÜREK gelseydi 50 tane medya organı gelirdi :)
Tur yiyipte devam eden , tur yemeyip kenara çekilen insanlar. Sonuçlara yarışa katılan arkadaşlarımla baktım az önce. Daha ilk turda elenen arkadaşım 5 tur attı gözüküyor. 3. turda kenera çekilmesi gereken arkadaşım da fazladan bir tur daha attı :) Bu nasıl bir rezilliktir.
Elinde bir düdük sporculara resmen fırça atan bir federasyon yetkilisi.
Yarış startı verildikten sonra , parkur tam işarelenmediği için yolu şaşıran yarışçılar.
Ve en korkunç olanda ; yarış pistini işaretlemek maksadıyla 2 şer metre arayla yarış pistine kazıklar çakılmış.
Yarıştan bir gün önce bir arkadaşımız pist tanıma turunda bu kazıklardan birinin üstüne düşerek kaburgalaraını kırdı.
Sorarım size o kazıkları çakmakan başka bir yöntemi yokmudur bunun ( plastik işareleyici ler gibi. Kayak pislerindekinden)
Tam anlamıyla rezalet bir organizasyon.

Bu ülkede bisiklet sporundan insanı soğutanlar , bu işin başındakilerdir.
Hepsi topyekün istifa etmeli bence.
Bu Türkiye'deki bisiklet sporu için elzemdir.
Yazıklar olsun hepsine.

@darkness_

Teşekkür ederim arkadaşım sonuçları görmemiştim..Tahmin ettiğim gibi sıralamam yanlış verilmiş ama önemli değil çünkü herhangi bir iddaam yoktu..Hiç olmasa yanlış yapmaları şaşırtmadı beni :)

bende u23 üm 2. turda tur yedin diye bağırdılar arkamdan ben dinlemedim devam ettim 9. oldum onları dinleseydim eğer sonlarda yer bulcaktım. yarıştan sonra yanına gittim hakemin hakem bana diyoki "hamza seni iki turda iki kere geçmiş diyor" gerçekten rezil bir organizasyondu..

Kendilerine "Hakem" deyipte uci kurallarından haberleri bile olmayan, yarışta sadece muhabbet eden ve sporcularla saygısızca kale almadan konuşan insanların nasıl oluyorda aldıkları paraların hakkını verdiklerini vicdanlarına yedirebiliyorlar anlamış değilim. Eğerki biz bu sporu tüm zorluklar içerisinde devam ettirmessek onlar işlerinden olucaklarının farkında değillermi !. Onlar o yarışlara kimlere hizmet için geliyorlar ! ,sözde " Türkiye şampiyonası " böylemi olmalıydı sizin hiç sporculara onların emeklerine ,antrenmanlarına , yarışın bulunduğu ile gelebilmek için harcadıkları paralara o bisikleti alabilmek için harcadıkları paralara hiç saygınız yokmu , vicdanınız yokmu !.Hakemlerin yanlış sıralama yapmasından (işlerini doğru bir şekilde yapmamalarından) dolayı; bir sporcunun harcirah alması gerekirken yapılan hata yüzünden o yarıştan harcirahını alamayıp birdahaki yarışa gelicek parayı denkleştirememesi üstelik sebebininde haksızlık olmasını nasıl olurda basite alabilirler , Türk Bisiklet Sporu bu şekildemi gelişecek üstelik bunu yapan kişiler kendilerine hakem diyorlar !. Bir sporcuyu tur yemediği halde tur yedi demek yada yarış sonuçlarını ilk üç haricinde gerisi önemli değil diye bir sporcunun hakemlerden cevap alması hangi akla mantığa sığar... Sporculara start vermeyi bile başaramayan ahlaksızca bağırıp çağıran kavga eden yetkiliyim diye hakemim diye geçinen insanlar bu kişiler !. Uci hakemi olmadığı için hakemler mesleklerinin ne anlama geldiğini unutup yarışı basitleştirdiler , hakem masasını adeta muhabbet alanına çevirdiler . İllaki başlarına tabiri caiz ise uci hakemi gibi bir çobanmı gerekiyor !!!:boese157:

evt gerçekten rezil bir organizasyonduuu u23 startından tuttt finişde yanlış yazılmamıza kadarrrrrr
ozan ben uğur sıralamamız 4,5,6 olacak ozanla beni yer değiştirmişler...

hele o startı hiç söylemeyeyim elitlerin startının resmine bakın anlarsınız zaten.
o sıralama rezilliği düzen tertip gerçektende önem verilmiyoruz burada bir kez daha kınıyorum...

Geri