Herkese selamlar,
Bisiklet almaya heves ettim, açıkçası son bir birkaç haftadır internette okuduklarımdan sonra aklım uçtu.
300 - 500 liraya bisiklet alır gül gibi geçinir giderim derken, fiyatları / modelleri görünce, çeşitlilik karşısında kendimi kaybolmuş ve "bisiklet" ile ilgili çok geri kalmış buldum.
Bütçemi yeniden gözden geçirerek 1800 TL ye kadar çıkarttım. Çok acemiyim ve yorum kabiliyeti konusunda zayıf olduğumu hissediyorum.
Bu başlığu yakalayınca da yeni bir başlık açmak yerine sizlere buradan yazmak istedim. (Can Beye başlığı açtığı için teşekkürler.)
Kendimce ben de Merida Crossway 300 almaya niyet ettim.
-Olumsuz herhangi bir yorumunuz olur mu ? Olursa alternatif önerinizi rica edebilir miyim ?
-SLX vites takımı vardı bisikletin üzerinde. En üstten 3cü iyi vites modeli olduğunu söyledi bisikletçi abimiz.
Benim gibi yeni başlayan birisi için, bir üst model ile arasında gerçekten kayda değer bir fark var mı?
Ayrıca;
Berke bey rica etsem sportive 330 ile Merida Crossway 300 arasındaki fark nedir?
Aşağı yukarı Carraro 200 lira daha ucuz Merida' dan, buna karşın donanımdan dolayı Carraro' yu seçmek daha mı doğru olur?
(Kadro olarak hangisi daha iyidir?)
@Berke Kazankaya
Şimdiden okuyan / yardımcı olmaya çalışan herkese teker teker teşekkür ederim.