Tuncay,ortalamayı fazla dikkate alma.Benim güzergahımda pek çok yerleşim yeri var tüm kuzey sahili boyunca.Dur,dinlen,su ikmali tuvalet ihtiyacı derken 15 e bile düşer diye tahmin ediyorum.Şöyle söyleyeyim.Boş trafikte,örneğin Kızılcahamamdan sonra azaphaneyi çıkıp Akyarma'da mola verdiğimde ortalamam 10'du çünkü km lerce çık babam çık.Ancak Akyarmadan Yeniçağa'ya kadar 30-35 oldu.(Nazik bir davet üzerine mola verdim.Durmasaydım Geredeye kadar da sürerdi bu ortalama)
Diyeceğim o ki,ortalama adı üzerinde her türlü şartlarda A dan B ye gidiş mesafesi ve bu mesafeyi kaç saatte aldığınla ilgili.Basılacak yerde basar gidersin,çıkılacak yerde gerekirse 8-10 lara düşer,dinlenme ihtiyacı duyduğunda dinlenirsin.güzel güzel giderken bir lastik patlar,asgari 20 dk.30 ortalaman olur 20.Neticede yarışmıyoruz.
Tek mesele malum çalışma hayatı ve zorunluluklar.Ben ancak bir kaç gün öncesinden netleştirebileceğim için planımı,çok da grup oluşturamıyorum ancak bir kaç gün öncesinde burada yazacağım.Ne zaman nerede başlayıp nereye kadar süreceğimi.Öte yandan burada etap başına 100+ dan bahsediyoruz ve katilımcıların bunu dikkate alması gerek.Ha,bir yerde, şu ya da bu şekilde gidemez;çölde değiliz,mutlaka kalacak konaklayacak bir yer bulur kalır.Devam eden de gider.Şahsen bu güne kadar hiç planladığım etabın gerisinde kalmadım zaman yokluğundan ötürü.Kalmam gerekirse de şartlarımı zorlamam.örneğin,hiç bir şart altında karanlıkta gitmem.Plan işlemedi,hedefe varamadım,hava karardığı yerde dururum.
Burada yeri gelmişken grup sürüşleriyle ilgili bir kaç şey yazayım.
Grupla gitmek:
Grup olarak bisiklete binmek,beraberinde bir takım sorumluluklar getirir.Yolda izde son km lerde "önümde bir arkadaş olsa da,onun dümen suyunda gidip biraz dinlensem" dediğim çok olmuştur.Harika bir şeydir bir grubun arkasında gitmek;malum rüzgar direnci meselesi.Bu ise kolay değildir;alışık olmayan,önündekiyle tekerlek tekerleğe gidemez.2-3 m geriden takip ettiğinde ise faydasını göremezsin.Tıpkı yarışlardaki gibi,8-10 km grubu çekecek kişiyle,hareket halindeyken ve işaret diliyle anlaşmak gerekir.
Grup sürüşlerindeki en büyük tehlikelerden biri de,arkadaki bisikletçilerin,önlerindeki yol şartlarını görememesidir.Beklenmedik bir çukur,dikey mazgallar,taş,lastik ve ülkemiz yollarında sıkça gördüğümüz ,bizi saniyede tepetaklak edebilecek her şeyle grubun önündekiler karşılaşır,arkadakilerin bunları görme şansı olmaz.O nedenle,arkadan gelenlerin,gözlerini o anki takım liderinden ayırmamaları,grup liderinin manevralarını uygulamaları,bunları yaparken de toluca hareket etmeleri,asfalta yayılıp trafik güvenliğiyle,kendi güvenliklerini riske etmemeleri gerekir.(grup lideri gerekiyorsa durur.Durmadan önce belirgin olarak elini yukarıya kaldırır.Kollarını manevra yapacağı yöne çevirir.Yollarda çokça atlanacak çukurlar vardır.Sorunlu yerlerde grup biraz yayılıp birbirine manevra alanı yaratır.
doğru zamanda geçiş yapmak,yanından geçeceğin sürücüye durumunu bildirmek gerekir."Yol ver" "Sağda" "Solda" gibi ifadelerle uyarı yapılır.Geçen yıl Ankara dağ bisikleti yarışları sırasında,arkamdan hızla gelen ve hiç bir uyarı yapmayan bir arkadaşımız,90 derecelik bir dönüşün hemen ardından beni geçerken,arka tekerlerimiz çarptı.Her ikimizin de dengesi bozuldu,düşmedik ama ciddi düşebilirdik.Demem o ki,çokluk iyidir ancak bunu avantaja çevirecek sistemi bilmek ve uygulamak gerekir.Aksi durumda tam bir acemi sürüsü gibi,birbirini ite kaka,vura düşüre,komik bir topluluk olunur.
ve arkadaşlar! İstanbuldan Çanakkaleye kadar sürecekler burada toplanabiliriz.Planı gün gün,saat saat yazar ve belki Çorlu,Tekirdağ,şarköy gibi noktalardan gruba katılacak arkadaşlar için de kolaylık sağlarız.