Scudo Sports

18. tur kartepe suadiye eğimleri 8 km - Ekim sonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mustafa ç

mustafa selam ,biliyorsun 17.turu 30 mart 2016 'da yaptım, 06.30 çıkış terso oldu,perşembe olduğu için gebze istikamette 3'üncü tali yol 1 km tıkanmış ağır gidiyor idi,malum vakit kaybedildi,suadiye köye ulaştım saat geçti,300 metre çıkıp geri döndüm
toplama ,42 artı 58 dönüş 72 eve varış 23 km oldu,195 km ,yolları artık ezberledim kafa oldu cbs:koptum::koptum::koptum:
2-9-16 ekim alarmdayım

günaydın yasir,anladığım kadarı ile gelen yok,2 ekim yağmurlu,değişirse gidilir,9 ekim 74 km rüzgar,yorar,11 gün sonra hava neyler bakalım,

Scudo
@Kudret Kurtcebe asgari sürat açıklanacakmış ona göre uzun yada kısa seçicem gönlüm uzundan yana

Hocam ben 1-2 Ekim çalışıyorum. 8-9 Ekim 320 KM'lik bir rotaya çok önceden söz verdim. 15-16 Ekim de çalışıyorum fakat bir şekilde boşa çıkarabilirsem Marmara Gran Fondo'ya gideceğim... Sonraki hafta yapılabilirse Kartepe'ye gelebilirim diye umuyorum:)

@sccetin

çetin 16 'sından sonra iki pazar kalıyorki nitekim olur.23 ekim 30 ekim ,hava son derece iyi olmalı,kurusoğuk olmalı, rüzgar işi bozar,çile çekmeden gitmek var.

(link)

yasir ,durum değişmez ise ,2 ekim,

• G 6 km/s
  • Kuvvetli Rüzgarlar: 18 km/s
saat 05.30 erenköy çıkış,06.30 'da pendik feribotta buluşmaca, devamla eskihisar,,,,,çetin dost malesef gelemeyecek çalışıyor,mecburuz havaya, hava ne derse o olacak..

yasir 1 ekim ct boşmusun ,nedeni rüzgar daha az,
pazar günü istanbulda rüzgar fazla akşama sağanak var...

(link)

2 ekim istanbulda durum yaş....

Selam kudret abi :) 19 gün sonra bitiyor askerlik sizinle bir türlu pedallayamadik ya bayrama denk geldik yada bi aksilik oldu bu sefer kısmet olursa gelmek istiyorum ama şuanda kondunsyon yerlerde 325 gündür bisiklet sürmuyorum toparlayabilrsem ekim sonuna kadar gelmeyi isterim :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Melih Çolak

vayyyyyy melih ,özlettin kendini.valla melih hava diyorki 1 ekim git,biliyorsun rüzgar önemli artı yağmur onun dışında soğuk önemli değil.
benim kartepe manyaklığım bitmezki :komik::komik::komik::komik::komik:kesin 19.turu açacağım 1 mart 2017 'de....

584Yasir Kıdil
yasir,
listedesin ,60 km 'de beraberiz,sen beni geçersin yahu,:harika:
bu 584 forma no 'sumu acep ,benim 302 idi, sonra 305 oldu ,numaralar değişiyor.

yasir ,netliği önümüzdeki hafta belirginleştirelim ,
1 ekim hava iyi olur ise izmit-ve istanbulda ,ben abbas gider,şafak havanın iyi olması dahilinde aynen 8 gün.

@Kudret Kurtcebe abi fırsatım olmadı akşama bıraktım yazmayı sadece beğendim mesajlarını

kendime güvenim var uzun parkur için sadece 2. istasyonda çok kısa mola hedefim vardı belirlenen süre içinde tamamlayabilirim yarışı ama ulaşım sıkıntı bursaya erken saatte gemi yok, otobüsle gitmeyi de düşündüm sonra kendi kendime ilk defa yarış koşacaksın kısa parkurda ufaktan tecrübe et neyine yetmiyor dedim kaydoldum kısaya, ulusal yarışlara katılma hedefim için istanbula yakın böyle yarışlar yapılması güzel bir basamak benim için umarım devamı gelir

yalnız acayip bir ilgi var yarışa, eğer bu kadar kişi cidden katılım sağlarsa ve medya iyi kullanılırsa güzel bir farkındalık olur

abi olurda önemli bir işim çıkarsa haber veririm birkaç gün öncesinden ama şuan görünürde bir şey yok cumartesi yada pazar farketmez hava iyi olursa gidelim

@yasirkidil

1 ekim mercek altında şu an koşullar iyi,yarış öncesi moral toplarız...

(link)

1 ekim kocaeli iyi,

(link)

1 ekim istanbul rüzgar düşük ısı makul,kartepe gözüktü.

bu arada eski takım eleman dostlar ile 60 km basacağız,
erkan közen ,bahtiyar közen
ortalarda bulunacağım ve sağda ,
gran marmara etapta görüşmek üzere dostlar.

(link)

@Kudret Kurtcebe abi biz biraz tırstık :hhhhhh: belki tırmanırken yolun yarısında patlarız diye önceden bi çıkalım kendi aramızda nedir ne değildir bakalım dedik ibrahim ile dün kartepeye çıktık, o yüzden yazmadım sana kartepeye gidiyoruz diye kızmamışsındır umarım :)

evden 05:15'te çıkıp kaynarca sahile 6 km pedalladım, ışıklarımız vardı yolun çoğu yeri de aydınlıktır büyük ihtimal ama sonuçta hava karanlık; hem D100'de kendimizi riske atmayalım hem de maksat keşif olacağı için tura daha fazla vakit kalsın diye 05:45 gibi 17B ile kaynarcadan gebzeye (18 km) hızlıca geçtik birkaç yolcu ve bizi taşıdı sadece, hafta sonu çoğu hattın otobüs seferlerini azaltan iett sabahın köründe körüklü otobüs çalıştırıyor neyse yola devam; son durakta inip eskihisar feribot iskelesine 3 km pedalladık, tabi 20 dakikada bir sefer olunca neredeyse hiç beklemedik hemen bindik feribota bi 5 dk sonra da sanırım 6:15 gibi harekete geçtik 7'ye doğru topçulara inmiştik, feribottayken yağmur çiseliyordu, karadayken de bi süre devam etti haliyle bisikletlerle beraber biz de kirlendik ama değdi :D
http://s13.postimg.org/i0oeddwav/IMG_20160924_203358.jpg

maksat keşif olunca giderken kasmadık tırmanırken de kasmadık, yollar çok güzel neredeyse yol boyunca geniş emniyet şeridi var, sadece gölcüğe girerken tatlı eğimli kısa yokuş var o kadar ve gölcük merkezde araç yoğunluğu var orayı sakin şekilde geçmek sağlıklı olacaktır, kartepe eteklerine suadiye'ye vardık orada kısa moladan sonra başladık tırmanmaya, 6 km sonra buz gibi su akan bi çeşmede kısa bir mola verip tırmanmaya devam ettik, aslanlı kapıya 4.5 km kala manzarası nefis bi yerde tekrar durup fotoğraf ve video da çektik en altta uydu görünümü ile birleştirdim
http://s11.postimg.org/awe0vrxxf/IMG_20160924_203232.jpg
http://s16.postimg.org/sqlniz5z9/IMG_20160924_WA0050.jpg
http://s18.postimg.org/mvq7w9lah/IMG_20160924_203049.jpg

sonlara doğru 6 km civarı yol cillop sıcak asfalt, sanırım orası senin eskiden bozuk dediğin yer, inişi maşukiye tarafından yaptık, yalnız abi sen işini biliyorsun cidden suadiye tarafından sadece birkaç kez araç geçti onun dışında yollar bizim :) maşukiye tarafında arabayla hız yapan manyaklar var orası bence riskli, sonuç olarak 34x25 ile beni pek zorlamadı bazı yerlerde eğim anlık sertleşiyor oraları da ayakta hallettim, kartepede inişten sonra oyalandık oralarda o yüzden topçulara vardığımızda hava karardı dönüşü yine 17B ile yaptık kaynarca sahile kadar, ibrahim esenyalıda indi, amacımız zaten keşif; ort. rahat 22'nin üstünde olurdu :p kasmadığımız için yorulmadık haliyle tur sonu ortalamasına yansıdı 19.8 çıktı :)

bana toplamda 180 km yazdı (küsüratlar eklenince)
evden kaynarca sahile iniş 6 km
gebze 17B son durağından eskihisar feribot iskelesine gidiş 3 km
topçular feribot iskelesinden kartepe gidiş-dönüş 161 km (indikten sonraki birkaç km'lik oyalanma dahil)
eskihisar feribot iskelesinden gebze 17B durağına gidiş 3 km
kaynarca sahilden eve gidiş 6 km

biz bi yerde yolu karıştırdık galiba, otel girişi 2 km diyordu sol tarafı gösteriyordu o yolu takip ettik taşlı topraklı bir yol maşukiye tarafındaki yola çıkarttı :eek: neyse çok az daha tırmandık 1 km kadar ve biz çıkarken @Ali Demir iniyordu yanımızdan füze gibi geçti, bi keresinde şile antrenmanımızda böyle olmuştu bi de kartepede oldu ikidir denk gelemedik

(link)

1 ekimde havaya göre gidelim abi :harika:

Tebrikler yasir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yasirkidil ne demek yasir,estafurullah,1 ekim alarmdayım ,pt 'sinden itibaren 24 saat bu topik işleyecek,hava durumu ne olacak bakacağım,suadiyeden çıkar suadiyeden inerim yasir ,nedeni sessizlik,o sessizlik için 100 artı 72 km gitmeye razıyım,30 km kafamı dinlemek için ayrıca dağ havası,10 ay yeter bana.

(link)

1 ekim sert rüzgar,2 ekim rüzgar iyi,havayı takibe devam...şafak-5

@yasirkidil hocam ayağınıza sağlık. Suadiye tarafı son 6 km hariç yolun kalite durumu nasıl? Maşukiye tarafı gibi mi yoksa daha iyi ya da kötü mü?

@Alper Arslantürk teşekkürler, suadiye'nin geri kalan kısmı sıcak asfalt değil ama gayet iyi, yol bozuk değil, tek bir yerde bozuluyor o da çok küçük bi alan çıkarken problem olmaz ama inerken orayı yavaş geçmek daha sağlıklı olacaktır

maşukiyede yol blok blok tepelerde, galiba beton dökmüşler, aşağılara doğru asfalta dönüyor yol

• Beğen
Tepkiler: Alper Arslantürk
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14333131_1269165406449364_8149942562847202724_n.jpg?oh=6d36114508491d63b60144a581dbd890&oe=58843CD6

18.tur ,kartepe hedef aslanlı kapı,
05.30 çıkış 42 km eskihisar
topçular-suadiye köy 58 km,
15 km eğim-otel kartepe
15 km iniş aynı yer ,
mola yok
72 km pedal yalova,
saat tutacağım,çok kısa molalar söz konusu,
yalovaya 12 km kala işkembe patlatacağım,

(link)

yasir selam,1 ekim ne hikmetse rüzgar çoştu,
2 ekim düşük,bu durumda 2 ekim,pendik feribot iskelede 06.15 'de buluşmaca ,direk eskihisar feribot,koşullar iyi süpriz olurmu ct akşamı göreceğiz.

(link)

2 ekim kartepe ideal....

(link)

gölcük -2 ekim ideal...

@Kudret Kurtcebe abi bana farketmez bu haftasonu seninleyim, son 8 km asfalt düzgün olduğu için güncel molalar ve süreleri ne olacak? ona göre snickers stoklayacagim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri