Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1989 Bianchi çok şükür sonunda bitti. (1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde...)

Scudo
@Murat Cömez ben senin bu bisiklete hastayım usta, hem de öyle böyle değil, nazar değmesin diye dahasını demiyorum valla. Sesin soluğun çıkmıyor forumda, özler olduk "sanatını/zanaatını", yok mu yeni restorasyon, bir aksiyon vs.? Keyif kaçırabiliyor bazen saçma sapan konular forumda biliyorum ama öksüz bırakma sen yine de buraları, çok selamlar :tskler:

@Anonim
Merhaba Ömer, haklisin sesim solugum cikmiyor ama cikmasina gerekte duymuyorum. Gelsin eski üyeler gercek bisiklet konulari acan üyeler bende tekrar katilimda bulunayim. Restorasyon, toplama isleri tabiki var ama 4-5 kisi icin konu acmak bence yanlis, forum artik coluk cocuk dolmus ve ilgi kazanmak icin olur olmaz komnular aciyorlar ve 3-4 gün sonra hevesleri kaciyor sonrada forumda sdece üyelikleri kaliyor.

Yanlis anlasma olmasin ama bisiklet forum forumluktan cikmis genel halk forumu olmus gibi bir sey.

Saygilarimla

@Murat Cömez

Reis selam
Resimler uçmuş yav . Mümkünse tekrar yuklesek ne guzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: MELİKŞAH
@Murat Cömez

Bu canavar olmuş ya siz naptınız böyle

Süper bir makine olmuş bu kimse bu ihtiyar delikanli ile yarismak istemez sanirim, iyi bir emek harcanmış ?‍♀️?‍♂️?‍♂️?‍♀️

@Murat Cömez
Efsane geri donmüş hehe.

@Murat Cömez sabah sabah gözlerimiz bayram etti. Ellerine sağlık. Tekrar paylaştığın için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Merhaba;

Ayağa kaldırmış gibi olacağım konuyu ama; dibim düştü resmen harika olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Emeğe saygı 👏👏👏

Allah bu bisiklete ve sahibine çok uzun ve mutlu ömürler versin.
Yolda görsem, durup saygıyla eğilir geçmesini beklerim.

Mükemmel olmuş ellerine kollarına sağlık 😍

harika olmuş elinize, emeğinize sağlık.

Türkiye de orta göbek kısmına kılavuz çekebilecek kaç bisikletçi vardır acaba ? Bence bir elin parmaklarını geçmez.

Emeğe saygı 👏👏👏

Mükemmel olmuş ellerine kollarına sağlık 😍

harika olmuş elinize, emeğinize sağlık.
Güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Allah bu bisiklete ve sahibine çok uzun ve mutlu ömürler versin.
Yolda görsem, durup saygıyla eğilir geçmesini beklerim.
Amin teşekkürler, Allah cümlemize hayırlı, uzun ve mutlu ömürler nasip etsin inşallah.

Türkiye de orta göbek kısmına kılavuz çekebilecek kaç bisikletçi vardır acaba ? Bence bir elin parmaklarını geçmez.
Dualarımız sizinle beraber tüm bisiklet severlere nasip olmasidir. Allah tüm bisiklet severlere bisiklet hakkında her istediğini nasip eder inşallah.

Geri