@cannameli
O zaman çok iyi yapmışsınız hocam. Aynı durumdun biraz daha ilerlemiş olan bir bisikletimin daha doğrusu kopmuş haldeki drop out unu diğer taraftakine göre şablon hazırlayarak aynı mm kalınlıktaki bir demir parçasıyla yeniden hazırlandı ve kaynak ile sağlam bir şekilde monte edildi. Canavar taş ile çapaklar alındı ve zımparalanarak orj. görüntüsüne kavuştu. Burada sıkıntı boyaya verilen hasar yani o bölgenin boyanması gerekiyor ve kadronun üzerindeki boya tonunu tutturmak çok zor ne yazıkki. Sizin için şuanda bir sıkıntı yoksa kullanabilirsiniz ama yüke bindikçe zaman içerisinde orayı açması muhtemel duruyor.
@cannameli merhabalar bende şimdi bir peugeot elden geçiricem fakat şu an bilgi topluyorum. modelin yılından ve adından eminsiniz sanırım..
rica etsem kadronun alt tarafındaki Y701 654651 numarayı buraya yazabilir misiniz ? en azından hangi modele emek vereceğimi bilmek isterim
Kadro numarasından bende kendi bisikletimi bulamamıştım oturup bütün yılları bütün modelleri ve bütün serilerine tek tek bakmıştım. Sonun da buldum tabi ki
Aradan baya bir zaman geçmiş geçmişe gittim bisikletime hala sorunsuz bir şekilde biniyorum eski konuyu hortlatıyım dedim. Bu fotoğraflarda orta göbek bakımından. Arka kulak problemi aynı bıraktığım gibi hiç bir değişiklik yapmadım hala sorunsuz şekilde biniyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.