Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1990 XB3 старт шоссе (Restorasyon)

Hayırlısı olsun, umarım daha iyisi denk gelir

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
Scudo
Elinize sağlık . Güle güle kullanın. Alınteri ve emek da işin içinde olunca ayrı bir zevk oluyor. Sizden bir parça oluyor.

• Beğen
@anzolot

Teşekkür ederim amin hocam hepimize inşallah.

@Güray Görkem

Aynen öyle oluyor hocam o kadar emek harcayınca binmeye kıyamıyor insan o yüzden binmedim bile henüz, diz rahatsızlığımdan dolayı satıp bir süre kullanmayacağım malesef. Bu arada teşekkür ederim.

Devam fotoğrafları merakla beklemekteyim. Elinize sağlık.
Geçmiş olsun.

• Beğen
Merhaba. Barış'ın bu bisikletteki emeği tartışılmaz, kuyumcu titizliği ile çalıştı, dersem yanlış olmaz. Kendi işlerinden kaynaklı restorasyon uzun gibi gözükse de, sonucunda çıkan güzellik, bekleme süresindeki stresi aldı götürdü. Wocce'nin son halini en kısa zamanda buraya yükler sanırım. İlk fotoğraf ile son fotoğraflar arasındaki fark bariz bir şekilde, yeniden doğuşun hikayesi gibi... Şimdilerde bisikleti görünce 'vay bee' demekten kendimi alamıyorum açıkçası. Bu hikayede bir nebze olsun yer almak, beni gerçekten mutlu etti. Bisiklet konusunda uzman olan Barış arkadaşımı yürekten kutluyorum.

• Beğen
@mşehirli

Güzel yorumun, bu işe başlamaya vesile olman ve herşey için çok teşekkür ederim Murat abim. Estağfurullah elimden geldiği kadarını yapmaya çalıştım arkadaşları da daha fazla bekletmeden son halini atayım.

Son halini merak eden arkadaşları daha fazla bekletmek istemedim umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. :)

@D.Mustafa , @dodurgalı_06 , @oguzh4n , @ErsanAkpınar , @anzolot , @Dethagorf

DSC_0212.JPG
DSC_0213.JPG
DSC_0218.JPG
DSC_0243.JPG
DSC_0218.JPG
DSC_0217.JPG
DSC_0220.JPG
DSC_0221.JPG
DSC_0222.JPG
DSC_0246.JPG
DSC_0248.JPG DSC_0251.JPG

DSC_0266.JPG
DSC_0288.JPG
DSC_0297.JPG

Dosyalar

• DSC_0219.JPG
    DSC_0219.JPG
    133,5 KB · Okunma: 27
Güzel olmuş hocam eline sağlık. Uğraşılmış, temiz bir iş çıkmış ortaya. Fazla anlamam böyle eski makinaların teknik işlerinden. Ama gayet güzel gözüküyor. İmrenmedim değil. Maşallah diyelim.:)

@dodurgalı_06

Çok teşekkür ederim sizlere daha iyileri nasip olur inşallah hocam :)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Gördüğüm en iyi klasiklerden! Elinize sağlık!

Bisiklete yeniden hayat vermişsiniz elinize sağlık. Çok güzel olmuş:harika:.

Tahminimce metal parlatma işlemi kalından incye doğru zımparalayarak yaptınız. Eğer böyle yaptıysanız zamanla zımparaladığınız yerler solacaktır.

22.000 - 30.000 devir aralığında bir adet dremel , keçe parlatma ucu ve kuyumcu cilası bulabilirseniz ( Altın cilası olabilir ) ve tüm metal yüzeyleri bununla parlatırsanız , tüm metal yüzeyler , yenisinden bile parlak gözücek ve bu parlaklıklığını uzun süre koruyacaktır. Bunu yapmayı düşünürseniz, uygulama yaparken mutlaka ve mutlaka koruyucu gözlükle kullanın.

(link)

Çok önemli uyarı : Dremel işi adamı deli eder. Zamanla bağımlısı olursunuz. Hadi yapmışken saati , yüzüğü derken evdeki kapı kollarına bile sulanır hale gelirsiniz.3 tane dremel makinesi yaktımda anca kurtuldum bu illetten. Bu yüzden uyarmak istedim. Dremel BAĞIMLILIK YAPAR. kullanıp kullanmamak sizin tercihinizdir.

Gördüm bu bisikleti, Letgo da satılık yanılmıyorsam..

Fotoğrafların çekildiği mekan da en az bisiklet kadar ilgi çekici. Bu okul nerede?

Üstat mükemmel olmuş, elinize sağlık. Bu restorasyon işine çok özeniyorum ya.

İlk fotoğrafları görünce içimden geçirmiştim, inşallah USSR yazısının korunmuştur diye.. Korunduğunu görünce mutlu oldum. Her şeyiyle harika bir klasik çıkmış ortaya.

Yalnız tek şeye takıldım.. Ufak bir eleştiri:

Keşke kasete taktığınız o plastik koruyucu olmasaydı. Hem birkaç sürüşte kirlenip leş gibi olacak, daha da çirkin duracak bir parça; hem de bisikletin ruhuna pek uymamış.

@ahmetyavuz

Çok teşekkür ederim hocam. :harika:

@D.Mustafa

Çok teşekkürler konuyu baştan beri takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

@atasoy

Çok teşekkür ederim :harika:

@Cömert Hocam çok teşekkür ederim yardımınız için evet zımpara ve pasta cila kullandım ama bahsettiğiniz yöntemi deneyeceğim sizden daha detaylı bilgi almak için ekliyorum özelden yazarım.

@rknsycck

Aynen ihtiyacımdan dolayı satıyordum sonra içime sinmedi diğer bisikletimi satmak istedim ama bugün daha önce anlaştığımız birine sattım söz verdiğim için :(

@Serbun

Evet çok güzel bir yer, Balıkesir/Edremit - Zeytinli de hocam.

@Aloha

Balıkesir/ Edremitte hocam yakınsanız gelin buyrun gezdireyim sizi çok güzel yer. :)

@Birhan K.

İnşallah siz daha iyilerini yaparsınız hocam :harika:

Aynen o USSR yazısı orjinal boya ile yapılmış o yüzden onu koruduk çokta güzel oldu inşallah yeni sahibi de korur :uzgnm:

Sormayın hocam jantı temizleyip paslarını giderip parlattıktan sonra telleri örmesi için bisikletçiye verdik o takmış plastik korumayı :)

Hocam inşallah değerini bilecek birine satmışsınızdır. Bisiklet gayet güzel.

• Beğen
Geri