Scudo Sports

1990 XB3 старт шоссе (Restorasyon)

@dodurgalı_06

Alan arkadaşın ilk yol bisikleti olacakmış bisikletin ilk halini verilen emekleri falan biliyor değerini bileceğini düşünüyorum inşallah hocam teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Scudo
Eski resimlerle yenisini görünce discovery kanallarında ki eski arabaları adam ettikleri belgeseller aklıma geldi. Baya zahmetli çalışma olmuş, fren ve marka logosunda ki detaylar harika, stickerlar çok yakışmış, renk uyumu çok güze, vintage bisiklet tadını fotoğrafları çektiğiniz mekanla pekiştirmişsiniz zaten.
Yol bisikletlerimizin resimleri başlığı altında 2009 model Cannondale caad9 Liquigas sıfır bisikletim var bildiğiniz fabrika çıkışı duvarda asılı duruyor, bir tane daha yerim olsa yanına koymak için pazarlık ederdim, o kadar sevdim.. Alana da satana da hayırlı uğurlu olsun..

@anzolot

Bu güzel değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah daha iyileri daha güzelleri sizin olur. Açıkcası çok merak ettim cannondale yi ama fotoğrafı bulamadım buraya ekleyebilirsiniz. Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@anzolot

Gayet güzel fotoğraflar sıkıntı yok hocam bende cannondale hayranıyım çok güzel maşallah maşa falan karbon sanırım güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Hocam. Bu gun bu bisikletin orjinal halini gordum. 9-10 yaslarinda, ama boyu oldukca uzun bir cocuk kullaniyordu. Bi is toplantisi vardi. Mola verdik. Ofisin avlusunda tekrar toplanti saatini beklerken cocuk geldi bisikleti birakip avluda diger cocuklarla futbol oynamaya basladi. Ama malesef telefonu ofisde masada unuttugum icin fotograflayamadim. Ciktigimizda cocuklar gitmisdi. Ama insallah tekrar denk getire bilirsem o bisikletin orjinal halini muhakkak fotograflamam gerek. Turuncu ve açik kahverengi arasi bi rengi vardi. Ama renklerin parlakligini kaybettigi goruluyor. Ama dislileri iyiydi. Herhalde babasindan ya da amcasindan falan kalmis bisiklet. Ama cok cok iyi bakmislar bisiklete. Helal olsun. :) imrendim o cocugu vallah. :)

@Yusuf_AZE

Siz böyle anlatınca bende merak ettim bulunca atın mutlaka :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
MasaAllah harika olmus yahu .
Bir an "Günün fotosu" başlığında @Anonim ın paylasimi sandim :D

Mekanlarda harika emeginize saglik :)

@KBmotors evet maşa karbon, orjinal halinde gidon sargısı siyahtı beyaz daha çok yakışacak diyerek beyazla değiştirildi birde pedalı değişti. Saçma gelmesin ama binmeye kıyamıyorum, 2009 model olmasına rağmen toplamda 300-350 km arası yol yaptı duvardan indirmiyorum :)

@mariokaldato

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, aynen tarihi okul fotoğraf için çok iyi yer oldu :)

@anzolot

Yok ne saçması bende binmeye kıyamadım 1 ay sıfır lastiklerle hiç asfalta değmeden durdu :)

@KBmotors Evet çok güzel bir yer, Balıkesir/Edremit - Zeytinli de hocam.

Hocam diğer arkadaş için yaptığınız gezdirme teklifi benim için de geçerliyse Edremit'e yolum düştüğünde bu okulu mutlaka görmek isterim. :)

@Serbun

Tabi her zaman beklerim, geldiğiniz zaman bana facebook veya instagramdan ulaşın yardımcı olurum :) :harika:

@BisikletliSüvari

Teşekkür ederim :)

@KBmotors Helal olsun usta, çok güzel olmuş şöyle bi kadro bulsam ben de yapıcam. Bu arada weinmannları alan eleman benim:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
@Turak

Teşekkür ederim hocam, inşallah sizde istediğiniz gibi bir kadro bulursunuz :) Weinmann ları alan derken hatırlayamadım hocam kusura bakmayın :)

• Beğen
Tepkiler: Tuurok
@Turak

25 deseniz bile hatırlardım hocam markayı görmemiştim. Şimdi ilanı görünce bile sinirlerim bozuldu satan arkadaşla tartıştık baya, o seti satarsanız alabilirim sizden gurur meselesi yaptım artık olayı o derece sinirlerimle oynadı arkadaş :)

• Beğen
Tepkiler: Tuurok
@KBmotors:) Benim de şehir bisikletim var.Jantları almaya git gel toplam 38-39 km yol yaptım jantlar elimde, ufak ufak yağmur atıştırıyordu. Öğlen 11 gibi evden çıkmıştım 4 gibi eve girdiğimde yağmur başlamıştı. Anlayacağın jantlara bir ayrı bağlandım:koptum:

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
@Turak

Siz fazlasıyla haketmişsiniz hocam güle güle kullanın sizin gibi birine gitmesine sevindim :) Birgün satmaya karar verirseniz beni bulun lütfen :)

Geri