Tuurok Aktif Üye Kayıt 26 Şubat 2017 Mesaj 172 Tepki 84 Yaş 31 Şehir Ankara İsim Teo Bisiklet Salcano 24 Nisan 2017 #61 @KBmotors Kardeşim elden çıkaracak olursam para falan istemem, eyvAllah. Umarım karşına daha iyi fırsatlar çıkar Tepkiler: KBmotors
@KBmotors Kardeşim elden çıkaracak olursam para falan istemem, eyvAllah. Umarım karşına daha iyi fırsatlar çıkar
KBmotors KBmotors bisiklet garajı.. Kayıt 13 Eylül 2015 Mesaj 200 Tepki 228 Şehir balıkesir İsim Barış YAVAŞ Bisiklet Pinarello 24 Nisan 2017 #62 @Turak Estağfurullah hocam sağolun teşekkür ederim. Bu arada klasik arıyorsanız bulursam haber verebilirim. Tepkiler: Tuurok
@Turak Estağfurullah hocam sağolun teşekkür ederim. Bu arada klasik arıyorsanız bulursam haber verebilirim.
Tuurok Aktif Üye Kayıt 26 Şubat 2017 Mesaj 172 Tepki 84 Yaş 31 Şehir Ankara İsim Teo Bisiklet Salcano 24 Nisan 2017 #63 @KBmotors Eyw bro. Ankara içinden baksam daha iyi olacak. Yol bisikleti yapacağım ama klasik takıntım yok. Senin şu SSCB döneminden kalma birşey bulursam ama hiç kaçırmam, harbinden şekil olmuş Tepkiler: KBmotors
@KBmotors Eyw bro. Ankara içinden baksam daha iyi olacak. Yol bisikleti yapacağım ama klasik takıntım yok. Senin şu SSCB döneminden kalma birşey bulursam ama hiç kaçırmam, harbinden şekil olmuş
KBmotors KBmotors bisiklet garajı.. Kayıt 13 Eylül 2015 Mesaj 200 Tepki 228 Şehir balıkesir İsim Barış YAVAŞ Bisiklet Pinarello 24 Nisan 2017 #64 @Turak Sağolasın tamamdır denk gelirse haber veririm yine hocam hayırlı akşamlar Tepkiler: Tuurok
Yusuf_AZE Üye Kayıt 29 Ağustos 2016 Mesaj 90 Tepki 210 Yaş 39 Şehir Bakü Bisiklet KTM 23 Aralık 2017 #65 Bugün nihayet buldum bu bisikletin orjinalini. Fotoğraflar aşağıda. Bu arada arkadaş satıyordu bu bisikleti. 650 tl dedi. Jantlar ve sele değişmiş. Vites, dişliler, boya orjinal halinde. Tepkiler: Hasan Akkız, KBmotors, mariokaldato ve 2 kişi daha
Bugün nihayet buldum bu bisikletin orjinalini. Fotoğraflar aşağıda. Bu arada arkadaş satıyordu bu bisikleti. 650 tl dedi. Jantlar ve sele değişmiş. Vites, dişliler, boya orjinal halinde.
KBmotors KBmotors bisiklet garajı.. Kayıt 13 Eylül 2015 Mesaj 200 Tepki 228 Şehir balıkesir İsim Barış YAVAŞ Bisiklet Pinarello 5 Şubat 2018 #66 @Yusuf_AZE Güzel bisiklet, jantların değişmesi kötü olmuş tabi ama değerlendirilebilir