Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1990's Bianchi Caurus 837 Yenileme - Made in ITALY - Öğrenci İşi :)

@Hakkı Derik eline emeğine sağlık güzel konu olmuş devamı için konuyu takipteyim.Kolay gelsin başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Derik
Scudo
@MakRo Teşekkür ederim hocam. Sınavdan sonra tekrar devam edeceğim.

- Bu arada kendime uzun araştırmalar sonucu hibrid tur bisikleti aldım. Onunla da ilgileniyoru. KPSS den sonra uzun soluklu bir tur dusunuyorum. Su an malzemeleri toplamaya çalışıyorum. :)

Eline sağlık. El emeği göz nuru bir bisiklet olacak. Çocuklarından torunlarına ve sonrasına kalır inşallah.

Merhaba, kolay gelsin. Bu kadronun biraz daha yeji modeli bende vardi. Cok guzel bir kadroydu. Rengi de cok severim. Benim de yenilemeye karsi bir ilgim var cok yaptim bu tip isler ama kotu bir huyum da var ki toplama esnasinda malzemeler eksik yada kotu ise isi birakiyorum taaa ki istedigim ozellikte temin edene kadar. Boya olayi da mutlaka guzel olmali. Kismet olursa bugun mario kaldatonun konusunda yaptigim bir boyama calismasini paylasacagim. Kolay gelsin

Dostum eline sağlık gayet güzel ilerliyorsun, sabırlı olman ve etrafındaki insanların seni anlamayışı çok önemli bir faktör, aynı kadroyu bende topladım (Bianchi caurus) benimki içler acısıydı İstanbuldan Antalya ya getirttim fotoğraftakiyle alakası yoktu orta göbek fenalardaydı, kimse yardımcı olmadı ne boya nede kumlama için kendim boya sökücüyle söktüm çalıştığım yerde atölye vardı saolsun ustalar bi kaç aletle işimi halletti son olarak boyada takıldım renk zaten heryerde malesef yok fakat statik boya hayat kurtarıyor, onuda beklemen lazım sadece senin için fırın açmıyorlar. ben düz gidona çevirdim jant lastik takımı değişti ayna kol değişti, yazılarını yapıştırmam gerekiyor fakat bende başka bir projeye başlayacağım o yüzden şimdilik beklemede.IMG_5288.JPG IMG_5288.JPG 20160716_195344.jpg 20160716_195357.jpg 20160716_195415.jpg 20160716_195344.jpg 20160716_195344.jpg 20160716_195357.jpg 20160716_195415.jpg 20160716_195424.jpg 20160716_195433.jpg

@akt_54 Elinize sağlık hocam. Tanıdığım insanlar az çok yardımcı oldular saolsunlar. Kardeşimin bmx i statik yaptım ama istediğim renk olmadığından projeyi mahfetmek istemedim.

Uzun süredir girmiyorum konuya. Bilenler vardır murat coemez abimiz turkiyeye geldi. Kendi bisikleti olan bianchi deki shimano 105 golden arrow seti de getirdi. Belli bir ücret mukabilinde anlastik :) Muhtemelen bugün yarın elimde olur. İsteyen murat abinin konudan sete bakabilir.

Kpss pazar günü. Kalın sağlıcakla.

Ek
1989 Bianchi çok şükür sonunda bitti. (1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde...)

Akşam eki. Parçalar geldi. Çok sağlam paketlenmiş acmadim ben de. Duruyor şimdilik :)

@Hakkı Derik
Allah güle güle kulamak nasip eder insallah hakki. Keske acip bi baksaydin nasil diye.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez Bugün bakacağım ins. Dün biraz kalabalık idi ev. :) Akşam fotoğrafları koymaya çalışırım.

Ek : Açtım ve oturup izledim. Ne kadar güzel ve estetik bir iş yaptığımi tekrardan anladım :)

Parçalar çok guzel, tertemiz ve parlak. Göz alıcı. Ayrıca Osmanlı geleneksel okçuluk yapıyorum. Yayım ve oklarım da var. Golden arrow set benim için daha anlamlı oldu :)

Buradan Murat abiye tekrar teşekkür ederim. Ozelden gorusuyoruz zaten

@Javerno Ben de onu yazmak için girdim konuya siz yazmissiniz. Kpss bir ay ertelendi. Ertelendiği gün tura çıktik. Yeni aldığım Merida ile 350 km yol yaptık 6 gün sürdü. Konu acamadim daha. Hep demisimdir bu hayatta eğitim kurumları her zaman beni engelliyor diye :) Sınavdan sonra bir turkiye turu ins. Ondan sonra toplamaya devam.

emeğinize sağlık konuyu takip etmekteyim sonucu güzel olucak inşallah

@Fazıl Öyle umut ediyoruz hocam.

Yorumlarda geçtiği üzere kpss ertelendi. Ben eskişehir de bisiklet istanbul da. Sınavı ve okulun bitmesini bekliyoruz. Çatı katında duruyor. :(

Bisiklet bitince başlığı değiştireceğim, maddi olarak bayaa detaylara inmeye başladık, parçalar özenle toplanıyor. Pek öğrenci işi olmadı bu proje :)

Tebrik ederim makina guzel sen özenlisin illa cikar biseyler

• Beğen
Haftada bir girer bakarım bu konuya kendimi "stalker" gibi hissediyorum ancak durduramıyorum çok güzel bisiklet yav

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Volg Mutlu oldum. Bu yorumun hatrina bu akşam parçaları yukleyelim :)

Parçalar için Murat Çömez'e çok teşekkür ederim. Almanyadan gelirken getirmişti bayramda. Fotoları şimdi yüklemek nasip oldu. :)

Shimano 150 Golden Arrow set, Compagnolo shifters.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

@Hakkı Derik
Bence sachs ve campagnolo ergo shifterlar çok yakışacaktır. Ayrıca belirtmeliyim ki bu shifterlarla da canavar gibi bir bisiklet ortaya çıkacak. Ve teşekkür ederim "stalker" için "stalk"ladığı kişinin mutlu olması çok büyük mutluluk kaynağıdır. [emoji16][emoji16]

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Volg Şimdilik bunları kullanacağız. Bi boyayi halledersek gerisi kolay.

• Beğen
Tepkiler: Volg
Geri