tange
Üye
- Tepki
- 84
- İsim
- Arman Kemal KERA
- Bisiklet
- Bisan
Gecen ay alip uzerindeki curuk parcalarla sonradan degistirilmis markasini bile bilmedigim sonradan degistirilmis arka aktarici tur donusu kendini birakti ve jantlarin curuk cogu parcanin son demlerinin oldugunu yeni farketmis durumdayim
Almadan once epey bi yatmis bakimsiz haliyle yaklasik 1000 km yaptim
Neyseki sansima parcalari gibi şasede curuk yok bi kac azicik pasli ve soyulmus boyasi disinda sorunsuz ayni renk uzerindeki sedef beyazi boyasiyla suan oto kaportaya yenilemeye biraktim
Uzerinde ilk gunki orjinal japon fren vites kollari via serisi ve jant takimlari pert durumda sadece gidon maşa saglam aldigimda uzerindeydi yeni takilmis
Diger parcalari yolda komple acera set v frenler shimano acera serisi 24 vites olucak eski hali 21 vitesti
Kalan parcalari ve son halini yakinda paylasacagim
Parca listesi
Boyasi
Shimano v fren jant seti
On arka v fren
Acera grup set aynakol on ve arka aktarici
Arka disli
Orta gobek
Maşa yatagi
Montaj toplam. Hepsi 1300 lira
Zimpara isleminden sonra oto astarı kurumaya birakildi boya islemine gecilicek 25 yillk kadroda 1 cm curuk olmamasi mucize
Almadan once epey bi yatmis bakimsiz haliyle yaklasik 1000 km yaptim
Neyseki sansima parcalari gibi şasede curuk yok bi kac azicik pasli ve soyulmus boyasi disinda sorunsuz ayni renk uzerindeki sedef beyazi boyasiyla suan oto kaportaya yenilemeye biraktim
Uzerinde ilk gunki orjinal japon fren vites kollari via serisi ve jant takimlari pert durumda sadece gidon maşa saglam aldigimda uzerindeydi yeni takilmis
Diger parcalari yolda komple acera set v frenler shimano acera serisi 24 vites olucak eski hali 21 vitesti
Kalan parcalari ve son halini yakinda paylasacagim
Parca listesi
Boyasi
Shimano v fren jant seti
On arka v fren
Acera grup set aynakol on ve arka aktarici
Arka disli
Orta gobek
Maşa yatagi
Montaj toplam. Hepsi 1300 lira
Zimpara isleminden sonra oto astarı kurumaya birakildi boya islemine gecilicek 25 yillk kadroda 1 cm curuk olmamasi mucize