Scudo Sports

1995 model Tur bisikleti projem(Çocukluk arkadaşıma)

Ben de çok hevesleniyorum sizlerin bu ćalışmalarınızı görünce ama zor iş. Umarim guzel olur. Takipteyiz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@bitinya_s
Uzun ve yorucu bir surec ama zaten acelemizde yok dostum

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Eskişehirli222
Merhaba ;
Boya dusunmuyoruz şu an icin orjinal kalmasindan yanayiz. Bu boya yanarlı dönerli çunku

@Eskişehirli222
Ha pardon özur dilerim , bana dedin sandim :)

@Centurion
Inan bana dostum bende meraktayim :)

Basıq iyi olur bu qanqa :D Bastırın iyice. Kaldato tarzı basıq olmalı ;)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@Behram Belek
Duvhil olur :D

• Beğen
Tepkiler: venom09
Kolay gelsin, merakla bekliyoruz..
Baslikta cocukluk arkadasima demissiniz. Bisikleti toplarken size az biraz gaz olsun :))

• Beğen
@mariokaldato toplama işine giderek ısınıyorsun gibime geldi :D dikkat et bağımlılık yapabilir :)

• Beğen
@oztmert
:D ehehehe

@hidromek
Olabilir abi. Belkide bu ön arastirma pazarlik kargo bekleme sureclerine bi zaafim olusmus olabilir :)

Kadro ve maşamizi hayirlisiyla teslim aldik :)
2017-10-13_21-11-02_HDR.jpg

aviary-image-1507921910510.jpeg

Merhaba arkadaslar . Bisiklete sectigimiz cekis sistemine karar verdik ve 3x9 xt sete karar kildik.
received_1678621918878612.jpeg

Merhaba ustalar:) acaba bu bisikletin modelini ismini tahmin edecek olan var mı?

Dosyalar

• Screenshot_20171015-003336.png
    Screenshot_20171015-003336.png
    114,5 KB · Okunma: 117
@mariokaldato Kadro bende iki sene durdu hiçbir şey yapamadım :koptum: sana kısmetmiş :) heyecanla bekliyorum ben de :harika:

• Beğen
@Melih Koç
Insallah bakalim

Kolay gelsin...

Yavruya furc takimi almaya gidiyoruz Yavuz bisiklete :)
aviary-image-1508312840608.jpeg

@mariokaldato çalışmanın sonunu merakla bekleyenlerdenim,1000TL bütçeyle gayet güzel bir bisiklet ortaya çıkacağı belli. El emeği göz nuru. Kolay gelsin takipteyim.

@MakRo
Eyvallah dostum bizde meraktayiz dogrusu. Bu kadro nun 90 li yillarda bir cok xc şampiyonluklari falan var. Yilina gore celik cromoly olmasindan dolayida durumu iyi.

Bitmis hali buna yakin olsa yeter bana :)
IMG-20171010-WA0015.jpg

Hazir aldik dostum dedigin gbi v frenli jant bulma isi zorlasti iyice . Denk gelirsem pasliyayim sana

Geri