Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1996 efsane Colnago C40 sonunda huzura kavuştu

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
19.386
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Selma Arkadaslar,

Aralik 2018 de toplamaya baslamis oldugum Colnago C40 kadrosunu cok sükür bugün bitirdim. Aslinda bundan 6-7 ay önce bite bilirdi ama orjinal celik masasini yine orjinal karbon masasi ile degistirmek istedim icin ve de, bulunmasi zor oldugu icin biraz gecikti, sonunda sükür onuda buldum ve efsaneyi tamaladim.

Fotograflara gecmeden önce isteyen gecmisini su konuda izleye bilirsiniz.
Bu kadroyu nasıl toplayabilirim?

Kadromuzu su sekilde tamaladik.

Marka: Colnago
Model C40 Karbon
Üretim yili: 1996
Boya: Art Decor

Vites sistemi: Full Campanolo Record 11li Carbon 1. Generation
Frenler: Campagnolo Record Dual Pivot
Jant Seti: Campagnolo Shamal Ultra
Gidon ve Bogazi: Syntace
Suluk tutacagi: Campagnolo Record
Sele borusu ve kelepcesi: Colnago Orjinal
Sele: Sele Italia SLR 135g Titanium/Karbon

Agirlik: 7kg

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg6.jpg7,1.jpg7,2.jpg7.jpg9.jpg10.jpg11.jpg
12 (1).jpg12 (2).jpg
14.jpg15.jpg17.jpg
18.jpg19.jpg
21.jpg
22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg28.jpg29.jpg32.jpg33.jpg35.jpg36.jpg37.jpg1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG
6.JPG11.JPG

Scudo
Güle gule kullanin. Ç:harika:k güzel

Yine bir Colnago efsanesi, yine bir Murat Comez klasigi.
Bakmaya doyamadigimiz bir makina olmus abi emeğine saglik.

Maşallah abi eline koluna sağlık. Güle güle pedallayın. :harika:

Muhtemelen binmeden öleceğimiz bir bisiklet daha 😊 sanat eseri resmen, elinize sağlık.

Abi bu arada lastiklerin marka-modeli nedir acaba cok havali duruyolar

Raşit dayı seninmi
Hayırlı olsun tekerine taş değmesin

ellerinize sağlık murat abi şaheser olmuş,şu retro tarzı bisikletlerin karbon dokusu çok hoş duruyor,yeni nesil karbonlarda bu şekil olmuyor

Güle gule kullanin. Ç:harika:k güzel
Tesekkürler Ibrahim bey. :)

Yine bir Colnago efsanesi, yine bir Murat Comez klasigi.
Bakmaya doyamadigimiz bir makina olmus abi emeğine saglik.

Abi bu arada lastiklerin marka-modeli nedir acaba cok havali duruyolar
Tesekkürler Cumhur. Latiklerin Markasi Veloflex Corsa 23

Maşallah abi eline koluna sağlık. Güle güle pedallayın. :harika:
Tesekkürler Necmeddin. :)

Muhtemelen binmeden öleceğimiz bir bisiklet daha 😊 sanat eseri resmen, elinize sağlık.
Öyle demeyin lutfen, insallah en kisa zamanda daha güzelleri ve iyileri size nasip olur.

Raşit dayı seninmi
Hayırlı olsun tekerine taş değmesin
Simdi bu yorumun bu konu ile ne alakasi var diye soracam olmayacak, hicmi konuyu okumadin diye soracam yine olmayacak ama soruyorum bu konunun yada bisikletin Rasit ile ne alakasi var.

ellerinize sağlık murat abi şaheser olmuş,şu retro tarzı bisikletlerin karbon dokusu çok hoş duruyor,yeni nesil karbonlarda bu şekil olmuyor
Simdi durumu söyle izah edeyim, retro bisikletlerin kadrolari ince oldugundan 3K Karbon kullanmislar, bugünün Bisikletleri ise kalin kadrolara sahip oldugundan dolayi K12 veya UD Karbon kullaniliyor. Daha dogrusu benim tahminim bu sekilde ama isin gercegini bende tam olarak bilmiyorum. :)

@Murat Cömez ben şimdilik arkadaki Olmo’ya da razıyım, Colnago daha sırada, çok yol var ona. Ellerine sağlık, yine müthiş bir iş çıkarmışsın. Zaman alıyor, uğraşıyorsun falan belki ama bu işin hakkını veriyorsun abi, ellerin dert görmesin.

Bisikletleri toplarken sergilediğin mükemmeliyetçi tavır takdir edilesi Murat abi. Normalde karbonun görüntüsü hoşuma gitmez ama maşa için beklediğine kesinlikle değmiş. Çok hoş görünüyor:harika:

biblo gibi olmuş, yiğidi öldür hakkını yeme...

Çok güzel olmuş hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
hani bisiklet kapalı kutuda gelir toplarsın, şöyle bir bakarsın ve "ben bunu neden süreyim nasıl bunu yola vurayım" dersin
öyle bir bisiklet olmuş emeğinize sağlık :)

• Beğen
@Murat Cömez daha önceki yorumlarına dayanarak ve art niyetsiz olarak yazıyorum. Yanlış anlama bazında söylüyorum.. Bisiklet sürmekten çok bisikletin mekanikerlik ve teknik tarafını daha çok sevdiğini düşünüyorum. Elinde iki bisiklet var biri tam, herşeyi hazır toplamayı bekliyor. Diğeri hadi gel ben hazırım bin diyor. Sen toplamayı tercih edersin gibime geliyor. GÜLE GÜLE KULLANIN ELİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK..

• Beğen
Göz zevkimize sunduğunuz bu yeni katkı için çok teşekkürler sevgili @Murat Cömez. Gerçi toplanmış hali ile ilgili bilgi veriyorsunuz ama merak ettiğim iki konu var:
1. Resimlerinden gördüğüm kadarıyla kadro karbon boruların lug'larla birleştirilmesi ile mi oluşturulmuş?
2. Bisikletin toplam ağırlığı 7 kg olduğuna göre lug'ların malzemesi aluminyum mudur?
Güzel günlerde zevkle kullanmanız dileğiyle,
H.Eke

Geri