aknorl
Daimi Üye
- Tepki
- 839
- İsim
- akın oral
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Söz hepinize çok temiz kullanıcam canavarı. ama kullanmadan bakmak ya da saklamak uymadı bana . Kendisi iki tekerlekli motivasyonumdur ve olmasa iyice hımbıl olurum. Evde eşimin kullandığı (yani kullanmadığı) Kron 250 var (antreman aleti üzerinde duruyor) ama yolda akmıyor gitmiyor sanki.
Kadro yılı ile üzerindeki melez donanımın yaşı farklı olduğundan bozmaktan korkacağım bir uyum ya da orjinallik yok aslında ortada. Hassasiyet öncelikli bir konfigurasyon yapmak daha doğru geliyor bana. yani biraz daha hafif bir maşa ve gidon seti mantıklı ama kilitli maşa bu kadro için doğru mu bilemedim. Diskli / hidrolik fren mevzu fazladan ağırlık gibi geldi (onun yerine bir iki kavanoz nutella yerim daha iyi sanki) (bilgi eksiğim olabilir!)
Sonuç olarak yorumunu paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim.
(link)
buradan alış veriş yapanınız var mı? Alibabanın perakende versiyonu ve ürüne göre bazen kargo ücretsiz olarak görünüyor.
Yeni konu açamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım.
Kadro yılı ile üzerindeki melez donanımın yaşı farklı olduğundan bozmaktan korkacağım bir uyum ya da orjinallik yok aslında ortada. Hassasiyet öncelikli bir konfigurasyon yapmak daha doğru geliyor bana. yani biraz daha hafif bir maşa ve gidon seti mantıklı ama kilitli maşa bu kadro için doğru mu bilemedim. Diskli / hidrolik fren mevzu fazladan ağırlık gibi geldi (onun yerine bir iki kavanoz nutella yerim daha iyi sanki) (bilgi eksiğim olabilir!)
Sonuç olarak yorumunu paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim.
(link)
buradan alış veriş yapanınız var mı? Alibabanın perakende versiyonu ve ürüne göre bazen kargo ücretsiz olarak görünüyor.
Yeni konu açamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım.