Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1999 Giant MCM

Söz hepinize çok temiz kullanıcam canavarı. ama kullanmadan bakmak ya da saklamak uymadı bana . Kendisi iki tekerlekli motivasyonumdur ve olmasa iyice hımbıl olurum. Evde eşimin kullandığı (yani kullanmadığı) Kron 250 var (antreman aleti üzerinde duruyor) ama yolda akmıyor gitmiyor sanki.

Kadro yılı ile üzerindeki melez donanımın yaşı farklı olduğundan bozmaktan korkacağım bir uyum ya da orjinallik yok aslında ortada. Hassasiyet öncelikli bir konfigurasyon yapmak daha doğru geliyor bana. yani biraz daha hafif bir maşa ve gidon seti mantıklı ama kilitli maşa bu kadro için doğru mu bilemedim. Diskli / hidrolik fren mevzu fazladan ağırlık gibi geldi (onun yerine bir iki kavanoz nutella yerim daha iyi sanki) (bilgi eksiğim olabilir!)

Sonuç olarak yorumunu paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim.

(link)

buradan alış veriş yapanınız var mı? Alibabanın perakende versiyonu ve ürüne göre bazen kargo ücretsiz olarak görünüyor.

Yeni konu açamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım.

• Beğen
Tepkiler: maviox
Scudo
aliexpress gibi çin sitelerinde küçük bisiklet çantaları hariç diğer ürünlerin çoğu bence çer-çöp... Lisanslı belirli bir kalite standartları altında üretim yapan ve TR'de satılan ürünlere bakın derim. Uzun vadede daha ekonomik ve daha az problemli

bisiklet 10 numara güle güle kullanın

Screenshot_2015-07-18-00-36-30.png
aynı kadrodan buldum bir adet ve iyi haber 2000 modelmişim. Bir yaş gençleştim bir anda...

(link)

Bu site forumda ilgi çekebilir niyeti ile paylaşıyorum, zaten bilenler kusura bakmasın...

• Beğen
Tepkiler: nurettincerek
Ajda Pekkan bile yaşlandı bu canavar yaşlanmamış 2000den beri. Maşallah diyelim.

yeni gibi maşşallah iyi bakmışsınız

bisiklet parça değişimlerinden pek anlamıyorum ama, ben olsam maşayı düz maşa yapar ve amortisörsüz olarak kullanırdım. olur heralde değil mi?

gerçekten çok çok güzel bir bisiklet.

http://www.giant-bicycles.com/_generated/_generated_au/bikes/models/images/2000/2014/cross_city_0_2000px.jpg

20150803_204024_Richtone(HDR).jpg

Küçük bir yüz gerdirme yaptık bu akşam. gidon, boğaz, elcik ve vites kabloları azıcık gençleştirdi bizi.
#aligüler in dediği gibi amortisörden kurtulmayı düşündüm ama eski bir karbon kadro olduğu için çatlatmaktan korktum. Kadronun konforu için kalsın bence...haa bi de kadro geometrisi düz maşaya göre değil

Hocam 99 yılında mı aldınız ne zamandır sizde?
Zamanında kaça aldınız çok merak ettim.
Bana kalırsa arkadaşların da dediği gibi orjinalini bozmayın bi sıkıntısı vs. yoksa.
Çok temiz alet.

@dethagorf

Sonradan öğrendim bilgiye göre 2000 model. 2000 ya da 2001 de alındı, hatta alüminyum olarak sipariş verildi. AL işaretli kutudan bu kadro çıktı. Çalıştığım ofisin patronu satın almıştı bu arada. 5-6 sene boş yattı depoda. Başka bir bisikletteki donanım buna aktarıldı, yani orjinal donanım yok üzerinde. İşten ayrıldıktan çok sonra bi şekil ben satın aldım.
Maşa dandik, contaları sıkıntılı bi tek onu değiştirmek lazım ama bisiklete ayırabileceğim zamanı eski bir raleigh e harcadığım için ihmal mağduru kendisi...

Hanımlar ,beyler selamlar ...
Giant MCM team bisikletimi satmaya karar verdim ve fakat fiyat belirlemekte zorlanıyorum ...
Tavsiyesi olanlar hatta teklifi olanlar olursa sevinirim...
Yaptığım bazı değişiklikler ile canavarın son durumuvaşağıdaki gibidir...

Kadro: Giant MCM Team 2000 Carbon Composite 19,5 inch (V fren ve disk fren uyumlu ve satış etiketleri üzerinde ve çiziksiz durumdadır) Çok az ve özenle kullanılmıştır. Ülke içinde aynı kadrodan bulma ihtimaliniz çok düşüktür. Üzerinde resmi sponsor logoları bulunan takım kadrosudur.
Ön maşa / Amortisör: Suntour XCM V3 (kilitli) 26'' V fren ve disk fren uyumlu ( sıfır ürün yeni takılmıştır, satış etiketleri üzerinde ve çiziksiz durumdadır )
Fren seti: V Fren Shimano Deore LX
Vites değiştirici elcikler: Shimano Deore
Ön arka vites değiştirici: Shimano STX / RC
Ayna Kol: Shimano Deore XT
Sele Borusu: Bontrager Alm.
Sele : Coda Kevlar
Gidon Boğazı: Jamis Alm.
Gidon : Bontrager XXX Carbon
Silikon elcikler: Syncros
Jantlar 26'' Alexrims Ace 18 36 holes
Göbekler Shimano Deore
Lastikler: Maxxis 26x1,90 ( iyi durumda )

Ve bu canavara suntour xcm olmuş mu dediğinizi duyar gibiyim ama bozuk amortisör ile satmak istemedim diğer taraftan yüksek fiyatlı ürünle sonuç fiyatı yükseltmek istemedim...

28.02.2017...

ok tamam kimse yorum yapmıyor ama bilgiye ihtiyacım var
4000tl adil bir fiyat mıdır?

Kadro hatları çok güzel,kazasız belasız iyi günlerde sürmeniz dileğiyle..

Selamlar
Çok uzun süredir forumda değilim. Ancak kötü bir haber ile geri döndüm. Affınıza sığınırım...
Yukarıda gördüğünüz Giant MCM Team Bike bisikletim İstanbul Göztepe'de oturduğum apartmanın otoparkından çalınmıştır.
Yapılacak çok bişey olmadığını biliyorum ancak küçük bir umut işte gören duyan olursa haber vermenizi ya da tavsiyelerinizi rica ederim.

E. akın ORAL
532 3719324
akin@klanstudio.com
eaoral@gmail.com

Arabam çalınsa bu kadar üzülmezdim
sevgi ve saygılarımla

Hocam o bisikleti keşke eviniz dışında muhafaza etmeseydiniz,geçmiş olsun.
Umarım bulunur.

Çok haklısınız ve fakat korona sebebiyle alan açmak durumunda kaldık evde... Aklıma geldikçe canım acıyor... Sahilde yürürken bisikletle geçen herkese pis pis bakıyorum.. Adi hırsız karakterimi bile bozdu... Bi de : Allah belanı versin korona...

İyi akşamlar... Sağlıklı günler dilerim...
Eklemek durumundayım... Bisiklet çalındıktan sonra iki şüpheli vaka daha tespit ettik... Birini komşu durdurdu.. Polisiye bir karşılık bulmadı bu durumlar... Kilitler değiştirildi ve sinirler gerildi sadece...

Sa
Çok haklısınız ve fakat korona sebebiyle alan açmak durumunda kaldık evde... Aklıma geldikçe canım acıyor... Sahilde yürürken bisikletle geçen herkese pis pis bakıyorum.. Adi hırsız karakterimi bile bozdu... Bi de : Allah belanı versin korona...

İyi akşamlar... Sağlıklı günler dilerim...
Eklemek durumundayım... Bisiklet çalındıktan sonra iki şüpheli vaka daha tespit ettik... Birini komşu durdurdu.. Polisiye bir karşılık bulmadı bu durumlar... Kilitler değiştirildi ve sinirler gerildi sadece...
Saglik olsun. 10bine bi bisiklet alin siniriniz biraz rahatlar.
Mcm in sonuna xcvi filan yazsaymissiniz guzel olurmus. Neyse

@aknorl Öncelikle çok geçmiş olsun inanın üzüldüm çok güzel albenili bir bisiklet izniniz olursa nasıl oldu da çalındı güvenlik önlemleriniz nelerdi ?Kilitli durum da mı çalıntı kilit varsa marka modeli ne idi ? Biraz aydınlatırsanız bizleri en azın dan belki başka çalınmalara engel olabilirsiniz vereceğiniz bilgilerle teşekkür ederim.

Geri