Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2.B&O Cross Duatlon Yarısı

Kaçırdım diye üzülmüştüm kaçırmamış oldum böylece :)

Scudo
@mert mızırakçı

maalesef mesajı öglen 1 de yazmışsın mert. sabah ibrahim bikeandoutdoor sitesine bakmasaydı en az 10 kişi orada olacaktı. ondan başka kimsenin de aklına gelmedi siteniz, zira yarış hakkında tüm yazışmalar bu forum ortamında oluyor. iptal duyurusunu yapma konusunda biraz daha duyarlı olmak gerek diye düşünüyorum

Bu tür lakayıt tavırlar insanların hevesini kaçırır... Bir sonraki organizasyona daha fazla insanı heveslendirmek gerek,ama bu şekilde olmaz...

Bunu lakayıt tavır olarak algılamanız sanırım yanlış. Bu ve bunun gibi bir çok yarışlar maalesef ki profesyonel değil. dolaysı ile bu tarz hataların olması gayet normal. yapılan bu yanlışlarla (insanlara iptalin geç duyurulması) yapılan bu tarz yorumlar (lakayt ) organizasyonun ve yarışmacıların morali bozacaktır. Kanımca yapılacak olan yapıcı eleştiriler hem organizasyon ekibine hem de yarışacak olan dostlarımıza daha faydalı olacaktır.

Merhabalar;

Foruma yarış iptalını maalesef geç duyurduk ancak benimde maalesef internet bağlantım yoktu bana gelen mesajda yarışın iptal edildiği yazıyodu bende aynı şekilde mesajı yarışla ilgili herkese gönderdim gönderdiğim kişilerde başkalarına gönderdi böylece herkesi haberdar etmeye çalıştık, dün hava yarış için uygundu bu yüzden son ana kadar iptal etmedik elimizden geldiği kadar hızlı ve bir çok kişiye haberdar etmeye çalıştık bilgilerinize...

BİKE & OUTDOOR

On-line Satış Sorumlusu
Mert MIZIRAKÇI

Yapabilecek bir şey yok!
herkes havanın çok kötü olucagını bas bas duyuruyordu iptal edilecekse bu günler önceden olmalı yada edilmemeliydi !!
ben sarıgaziden yola çıktığımda yarışın iptal olup olmadığı aklımdan geçerken bir den tel yarış iptal denince :( üzüldüm sabah erken kalkıp hazırlanmak falan filan talihsizlik
Geçniş Olsun....

dün güzel bir karla kaplı istanbulda uyanıp heyecanla yarış hazırlıklarına başladım ve kendimi attım yollar maalesef yarışın iptal edildiği dakikalarda bende soğuktan el parmaklarımı oğuşturuyordum,ne soğukmuş hava beyaw :D
diğer organizasyonlarda görüşmek üzere sevgilerle

ve işte sabah 06:40-06:50 arası çekilmiş bir foto :D

http://img530.imageshack.us/img530/783/17022008027nn5.jpg

@oguncavus

Neden profesyonel değil diyorsun Ogün? Sponsorlar gelmiyor mu? Hediyeler, ödüller verilmiyor mu? Daha nasıl profesyonel olacak? Önemli olan işleri amatör ruh ve heyecanla yapmak. İşin kendisi zaten profesyonel...

@XCM

Senin yaşın kaç bilmiyorum ama...
Neye göre fiyasko yazıyorsun anlamadım..

Anlat bakalımm.:boese157:

İnternet bağlantısı olan bir arkadaşını arayıp "foruma iptalle ilgili yazı yaz" diyemedin mi? Bu fiyasko... Sen kaç yaşındasın ve ne alaka?

@Bora TİRKİ

Yaşıma göre fiyasko yazmak istesem kaç punto harf kullanmam gerekir?

FİYASKO :D

Herkese merhaba

Cross Duatlon yarışı hakkında ;
bu organizasyonun yapılması için başından beri nasıl çalıştığımı beni tanıyan herkes bilir.

Cumartesi parkuru işaretlemek için tam 5 saat karın içinde uğraştım.
ve parkurun tamamını şeritledim.
Evet hava karlı idi,fakat organizasyon alanında her şey yarışmaya müsaitti.
Bu yüzden yarışın iptalini düşünmedik.

Yarış sabahına gelince havanın bu kadar abartacağını düşünmedim.
Fakat sabah kalktığımızda herkesin gördüğü gibi bol kar ve şiddetli rüzgar vardı.

Herkesin eğlenmesinden çok pazar gününde eziyet çekmesini istemedik.

Bu yüzden iptal kararı verdik.ve ulaşabildiğimiz herkese ulaştık.

Ulaşamadığımız arkadaşlardan kendi adıma ve Bike&Outdoor ailesine adına özür dilerim.

Fakat organizasyon konusunda bazı eleştirilere katılmıyorum.Yarış organizasyonun duyurulduğundan beri kendi telefonumu yazdım.

Yarış sabahı herkes beni aradı.bana telefon açmayı akıl edemeyen arkadaşlar için üzgünüm.

Yarış ile ilgili olumlu ,olumsuz düşünceleriniz için bana e-mail atarsanız sevinirim
ve bu düşünceleriniz ile daha iyi organizasyonlar yapmak dileğiyle.

Bir dahaki sefere daha olumlu bir havada buluşmak dileğiyle .

Yarışa göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürler.

XCM olay da aksilikler olmus olabilir madur olabilir

ama onemli olan hadiselerden ders cikarmaktir

unutmaki bu gibi organizasyonlarin sayisi ulkemizde pek az bu gibi seyleri dert etmemek gerekli

yoksa herseyi kafaya taksak

• Beğen
Tepkiler: Cumhur Boyraz
Ben de yarışın yapılmasını isteyenlerdenim.
Önemli olan birilerine kızmak değil, eksik ve hatalı tarafları görüp bir sonraki iş için planlama yapmaktır. Ben fiyasko desem de demesem de ortada eksik ve hata var. Kafayı 1 lafa takmayalım .

Arkadaşlar yapılan eleştiriler bence yersiz.Sabah araçların çıkması ve insanların oraya ulaşması çok zordu,kardan ve sabah buzlanmasından dolayı insanların kaza yapma riski artıyor zaten.Gelecek olan herkezi riske sokup yarışı iptal etmemek hata olurdu.Haber verme konusuna gelince bu kadar yoğun olarak forum ve diğer araçları kullanan arkadaşlar çıkmadan birkez daha işini garantiye alıp bakabilirlerdi.İlgili telefonları aramak yeterli olacaktı.Bisikletin kullanılamayacağı parkurda zaten yarış yapmanın da bir anlamı kalmayacaktı.
Ben yarışa girmeyeceğim halde yardım için gelecektim.Bora ile telefon konuşup iptal edildiğini gayet sorunsuzca öğrendim.
Zaten karın tadını almak için dışarı çıkacaktınız bahane oldu belki de.:D :D :D

Bence burada tek sorun geç cevap verilmesi.. Benim öyle bi sorunumda olmadı aslında:D Profesyonel değilmiş, hataları varmış falan filan bunların hepsi sadece geç haberdar edildikleri için söyleniyor. Yoksa herkes bu yarışın çok güzel olucağından emin.;):) İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Nankörlük yapmayın lütfen..adam sizin için o kadar uğraşmış ve iptal edildi diye böyle nankörce davranmanız gerekmiyor..!!

@koray_1459

Biraz daha düşünerek yazarsan güzel olur. Kimse başkaları için boşuna uğraşmıyor. Benim yaktığım benzini harçlıklarınla mı ödeyeceksin?

tamamdir herkez icini doktu rahatladi

madur olanlar oldu, ders cikartanlar oldu

bizimde bu gibi Turkiyede olmayan org. destek vermemiz gerekli ki

ilerde bu org. sayisini ve devamliligi arttiralim

bu ve diger organizasyonlarin devamini diler

Mart ayinda ilgili yarisin gerceklesmesini umid ederis

herkeze tskler

• Beğen
Tepkiler: cazgır
Geri